reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Foczka ale chyba Doris jest moderatorem tak?? Strona świetną po niej można też dojść do cech wspólnych tj.leków i coś u siebie pokombinowac.

Agnieszka pisała przecież że odezwie się w niedziele. Oby tylko o zdjatkach nie zapomniała ;-)

Avitko ja zabralam się za siebie i biegam średnio 5km dziennie :*. Doktorek co ma mi robić HSG to jakiś sklerotyk i ciagle zapomina o mailu ze spisem badan koniecznych do zabiegu.Chyba trzeba być aktorem melodramatu w poniedziałek ;-).

P.S ale dziś poszalalam na wyprzedaży heh ubralam siędo biegania pd stóp do szyi :-).

reklama
Hej [emoji6] chyba tu kiedys pisalam ze mialam poziom kwasu foliowego ponad norme ( o 0,1) no ale jednak. I teraz mam pytanie do Tych dziewczyn , ktore maja mutacje mthfr. Czy wystarczy zebym brala femibion zeby kw. foliowy sie lepiej wchlanial czy jednak zrobic badanie na obecnosc mutacji?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Foczka ale chyba Doris jest moderatorem tak?? Strona świetną po niej można też dojść do cech wspólnych tj.leków i coś u siebie pokombinowac.

Wiesz Beti, chodzi mi też o to ze cześć dziewczyn po jakimś czasie nie zagląda na forum jak im się uda, a tak wiadomości zostawia po sobie i będzie git : D

Dobry wieczór...ja tu chyba dawno nie smęciłam ani nie panikowałam co? Chyba nigdy... to może zacznę? :'(
Generalnie to schowałabym się w krzaczorach...czytam tu o Waszych cudownych wieściach ( Mickey buziaki) o mega wielkich betach ( Lamia słońce Ty moje), o cudnych fotkach 4D czy E (Fondie kochana) i płakać mi się chce, bo ani objawów nie mam, beta szału od początku nie robi, progesteron do dooooopy, brzuch pobolewa..... jeszcze męczą mnie biegunki ( pewnie znów nadczynność wróciła, albo organizm walczy)....Boję się masakrycznie, do wtorku będę klebkiem nerwów, a dziś jeszcze zrobiłam wyniki na betę i tsh... zobaczymy w poniedziałek. Najbardziej boję się swojej reakcji na złe wiadomości przy usg...masakra... zamiast się cieszyć to rycze... głupek ze mnie. I tyle.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Gabiś .
Nie wiem jak cię mam pocieszyć .
Ten strach niestety zawsze nam toważyszy na początku pierwszych tygodni ciąży .
Nie każda ma wielkie bety na początku.Ważne że beta ci przyrasta prawidłowo a inne objawy nie zawsze występują .Trzymam kciuki za betę i wtorkową wizytę .Żeby serduszko we wtorek już mocno pikało .:)

Lamia
O tobie i twojej wizycie też pamiętam :)

Nafoczka
Wątek polubiony :)Matko to u was szpital w domu :(
Jak się dzisiaj czujesz??
A chłopcy ??

Pozdrawiam Was dziewczynki .
Staraczki i ciężarówki szczególnie

Dobry wieczór...ja tu chyba dawno nie smęciłam ani nie panikowałam co? Chyba nigdy... to może zacznę? :'(
Generalnie to schowałabym się w krzaczorach...czytam tu o Waszych cudownych wieściach ( Mickey buziaki) o mega wielkich betach ( Lamia słońce Ty moje), o cudnych fotkach 4D czy E (Fondie kochana) i płakać mi się chce, bo ani objawów nie mam, beta szału od początku nie robi, progesteron do dooooopy, brzuch pobolewa..... jeszcze męczą mnie biegunki ( pewnie znów nadczynność wróciła, albo organizm walczy)....Boję się masakrycznie, do wtorku będę klebkiem nerwów, a dziś jeszcze zrobiłam wyniki na betę i tsh... zobaczymy w poniedziałek. Najbardziej boję się swojej reakcji na złe wiadomości przy usg...masakra... zamiast się cieszyć to rycze... głupek ze mnie. I tyle.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś kwiatuszku -znam ten ''ból''
Ja mimo dużych bet panikuje cały czas!!! czyli tez jestem głupek.
od dziś powinnam już zle się czuć (zawsze już tak było)
tylko cyce bolą i w nocy sikam
bety w pon.nie robie.
Żałuję że tak szybko poszłam na usg!!! ,bo gdyby nie to, to tej paniki by nie było!!!
Boję się pustego jaja!!! też bety są piękne!
też boję się reakcji na usg!!
Musi być dobrze!!!!
''Głupeczku '' kochany myśl pozytywnie plissss ja też się postaram
Byle do wtorku!!!!

reklama
Nafoczka
Wątek polubiony :)Matko to u was szpital w domu :(
Jak się dzisiaj czujesz??
A chłopcy ??

Pozdrawiam Was dziewczynki .
Staraczki i ciężarówki szczególnie
Sus dziekuje ze pytasz. U nas smutno :( Starszy dostał antybiotyk i banki mu postawiłam i jakoś sobie "musi" poradzić.
Wikus niestety kiepsko :( katar zatyka mu nosek i oddychać mu ciężko i płacze bo gardło tez boli. Do 24 spałam a potem z mezem po godzinie czuwalismy bo mi bezdech łapał przez ten zatkany nos. Gdzieś chyba mu do gardła poleciało czy co?! Odrobine przysypia na brzuszku lub na rekach w pozycji siedzacej wiec chodse jak zombi . Zawał na miejscu.. słoneczko moje mamusine :(
Dzięki ciociu!

Gabis, Lamia, Asia nie pociesze was ale strach jest do dnia porodu, mniejsza większy ale będzie towarzyszył. Taki już nasz los ale jak ja dałam rady to wy też :*

Do góry