reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczyny
Mikey zobaczysz, że teraz będzie już tylko dobrze:tak:
Lamia, ja bym chyba już bety nie robiła ale zrobisz jak uważasz! W każdym razie &&&&& cały czas!!
Agnieszka daj znać!! :)
Nafoczko współczuje strasznie. U nas też jakiaś wirusówka. Najpierw syn mojej siorki przyniósł też coś z przedszkola, zaraził tą Malutką a lekarz przy 3-tyg. dzieciątku nie zastanawia się tylko daje skierowanie do szpitala. Mała na szczęście śilna babka i dała radę ale strachu było dużo!! A teraz mój smarka i kaszle a w szkole pół klasy choruje:(
Beatka co u Ciebie!!
Bertha jak tam Twoje jajca!?!
Fondie nic nie kupuj bo będzie wszystko dobrze tylko zafunduj sobie troche spokoju;)
Pozdrawia Was wszystkie!?!? :)

reklama
Dziubki moje kochane biedna to ja dopiero teraz jestem. Obydwu chłopaków mam chorych. Starszy po kilku dniach w przedszkolu ma zapalenie oskrzeli i zaraził Wikusia, póki co ma katar i gardło ale meczymy się wszyscy :(
Juz nie wspomnę jak mnie dentystka zmasakrowala, robi mi już 4 kanaly+antybiotyk. Ponoć jestem mega odwapniona.

Lamia w tym kalkulatorze nawet dzień zapłodnia mi się zgadzał :)tak clexan czasem piekł. A jak bet tez juz nie robilam.

Mikey pamiętam o was i o Gabis tez i Asi :* no i o naszej Beatce :) o was to tak po znajomości

Edit.
Dziewczyny mam prośbę, jeśli podoba wam się nowy wątek to proszę polubcie go. Mi to naprawdę nic nie daje ale innym może pomóc patrząc na zainteresowanie. Poza tym "wątek bez zaposow" wyświetla się jako ostatni aż wpada do archiwum. Zatem do roboty :)
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/#post-14340056
Jak polubić wątek?

Nafoczka, trzeba napisać do administratora aby wątek był jako "przyklejony" to będzie na początku.

Buziaki dla Was Dziewczęta

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Nafoczka, trzeba napisać do administratora aby wątek był jako "przyklejony" to będzie na początku.

Buziaki dla Was Dziewczęta

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Doris pisałam kilka razy ale wątek nie jest przyklejony ani zamknięty ani moderatorem nie jestem więc generalnie Ole Ole Ole ... :p
Bóg zapłać całej reszcie :*

Dziewczyny tak bardzo wam dziękuje za te cenne informacje i podpowiedzi dajecie mi wiarę i nadzieję , której potrzebuję. Tyle nowych informacji spadło na mnie , że zupełnie się pogubiłam i straciłam orientację w którą stronę pójść najpierw ta Trisomia później Trombofilia już nie wiem co gorsze i do tego przeciwciała. Straciłam nadzieję na możliwość urodzenia zdrowego dzieciątka. Może też ten brak wiedzy na temat tych schorzeń. Dziękuje wam , że jesteście i wspieracie wiedzą i dobrym słowem.
mickey - super wiadomość
fondie - będzie dobrze

reklama
Do góry