reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Foczka a ściągasz katar małemu katarkiem ?Masz inhalator ? My jak Klara miała katar roebiliśmy jej inhalacje z soli fizjologicznej i ładnie splywalo .Wiem, że tego nie zalecają, ale dodatkowo smarowalam jej plecki i stopki wickiem.

Foczka a ściągasz katar małemu katarkiem ?Masz inhalator ? My jak Klara miała katar roebiliśmy jej inhalacje z soli fizjologicznej i ładnie splywalo .Wiem, że tego nie zalecają, ale dodatkowo smarowalam jej plecki i stopki wickiem.
Magda tak ściągam frida ale to i tak kropla w morzu. Potem dostaje masc atecortin, bactrim w zawiesinie i zamiast vicu mam olbas Oil. Niby nie wolno podawać ale jak są juz oskrzela czyli starszemu nie mogę nic eterycznego a Wikusiowi kazał.

Katarek jest lepszy bo więcej sciągniesz.A o inhalator spytaj w aptece bo może u Was wypożyczają.Katar dla takiego malucha to udręką. Życzę zdrówka.

Dziewczynki pomocy. Tydzień temu w 14 dc miałam owulacje (potwierdzona na USG i testem). Dziś dostałam plamienia rano (zywa krew). Teraz plamienie ustało. Nigdy nie miałam okresu w 21 dc, ale może a lekach coś takiego się wydarza? Miała tak króraś z Was? Jestem na Encortonie 10 mg i lutagenie (2 x dziennie).

Do soli dodawałam trochę olejków eterycznych .Maseczki i tak nie zakładałam tylko sadzałam Klarę na kolanach i włączałam tak żeby na nią leciało. Jeszcze jak Klara miała 1,5 miesiąca to lekarka przepisala Nebbud.To steryd,ale mieliśmy go mocno rozcieńczać.Lekarka stwierdziła, źe to będzie lepsze niż zapalenie płuc i szpital .

Dziewczynki pomocy. Tydzień temu w 14 dc miałam owulacje (potwierdzona na USG i testem). Dziś dostałam plamienia rano (zywa krew). Teraz plamienie ustało. Nigdy nie miałam okresu w 21 dc, ale może a lekach coś takiego się wydarza? Miała tak króraś z Was? Jestem na Encortonie 10 mg i lutagenie (2 x dziennie).

reklama
Ja miałam tak: gdzieś 8 dni po owulacji miałam plamienie (ale nie żywa krew tylko nitki w sluzie) i zdziwiłam się, bo niemozliwe to było,żeby tak wczesnie okres przyszedł, a nigdy nie plamiłam w środku cyklu. Wieczorem mi przeszło, potem zaczęło się kłucie w macicy i już czułam, ze to implantacja była, co się pozniej potwierdziło.

Do góry