reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Foczka a ściągasz katar małemu katarkiem ?Masz inhalator ? My jak Klara miała katar roebiliśmy jej inhalacje z soli fizjologicznej i ładnie splywalo .Wiem, że tego nie zalecają, ale dodatkowo smarowalam jej plecki i stopki wickiem.

Foczka a ściągasz katar małemu katarkiem ?Masz inhalator ? My jak Klara miała katar roebiliśmy jej inhalacje z soli fizjologicznej i ładnie splywalo .Wiem, że tego nie zalecają, ale dodatkowo smarowalam jej plecki i stopki wickiem.
Magda tak ściągam frida ale to i tak kropla w morzu. Potem dostaje masc atecortin, bactrim w zawiesinie i zamiast vicu mam olbas Oil. Niby nie wolno podawać ale jak są juz oskrzela czyli starszemu nie mogę nic eterycznego a Wikusiowi kazał.

Katarek jest lepszy bo więcej sciągniesz.A o inhalator spytaj w aptece bo może u Was wypożyczają.Katar dla takiego malucha to udręką. Życzę zdrówka.

Dziewczynki pomocy. Tydzień temu w 14 dc miałam owulacje (potwierdzona na USG i testem). Dziś dostałam plamienia rano (zywa krew). Teraz plamienie ustało. Nigdy nie miałam okresu w 21 dc, ale może a lekach coś takiego się wydarza? Miała tak króraś z Was? Jestem na Encortonie 10 mg i lutagenie (2 x dziennie).

Do soli dodawałam trochę olejków eterycznych .Maseczki i tak nie zakładałam tylko sadzałam Klarę na kolanach i włączałam tak żeby na nią leciało. Jeszcze jak Klara miała 1,5 miesiąca to lekarka przepisala Nebbud.To steryd,ale mieliśmy go mocno rozcieńczać.Lekarka stwierdziła, źe to będzie lepsze niż zapalenie płuc i szpital .

Dziewczynki pomocy. Tydzień temu w 14 dc miałam owulacje (potwierdzona na USG i testem). Dziś dostałam plamienia rano (zywa krew). Teraz plamienie ustało. Nigdy nie miałam okresu w 21 dc, ale może a lekach coś takiego się wydarza? Miała tak króraś z Was? Jestem na Encortonie 10 mg i lutagenie (2 x dziennie).

reklama
Ja miałam tak: gdzieś 8 dni po owulacji miałam plamienie (ale nie żywa krew tylko nitki w sluzie) i zdziwiłam się, bo niemozliwe to było,żeby tak wczesnie okres przyszedł, a nigdy nie plamiłam w środku cyklu. Wieczorem mi przeszło, potem zaczęło się kłucie w macicy i już czułam, ze to implantacja była, co się pozniej potwierdziło.

Do góry