Przedtem wrocilam od dentysty a teraz to cycoliFoczusia spać nie możesz czy Króliczek cycoli?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
reklama
Hej dziewczyny Widzę dobre wiadomości Mickey ale super naprawdę nie do.uwierzenia.
Ja w krzakach skończyłam antybiotyk ale poprawa zerowa widzę że ktoś tu pije sok.z.burakow bleeeee ja też niestety...
Kiszony aż mnie zbiera..
Mam.pytanie do Was...No.juz.27 tc niedługo.a bo w poniedziałek zacznę a dziś miało miejsce dziwne zdarzenie
..otóż w ciąży pochlaniam ogromne ilości.wody niegazowanej i tak też było dziś poszłam siku wypiłam wodę mała się.obudzila i nagle skurcz żołądka, zbieranie na.mdlosci i.co.biegiem do łazienki szybki paw i do spania... To było koło 4 w nocy a wstałam terax i też jakoś pierwszej nowości nie jestem? Doświadczone mamusie porafzcie to normalne?
Ja w krzakach skończyłam antybiotyk ale poprawa zerowa widzę że ktoś tu pije sok.z.burakow bleeeee ja też niestety...
Kiszony aż mnie zbiera..
Mam.pytanie do Was...No.juz.27 tc niedługo.a bo w poniedziałek zacznę a dziś miało miejsce dziwne zdarzenie
..otóż w ciąży pochlaniam ogromne ilości.wody niegazowanej i tak też było dziś poszłam siku wypiłam wodę mała się.obudzila i nagle skurcz żołądka, zbieranie na.mdlosci i.co.biegiem do łazienki szybki paw i do spania... To było koło 4 w nocy a wstałam terax i też jakoś pierwszej nowości nie jestem? Doświadczone mamusie porafzcie to normalne?
czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry Laseczki
Ciężki tydzień za mną. @ spóźniona o 1 dzień przyszła (spoźniła się o jeden dzień przez stres). Na szczęście już weekend
Mickey gratki
Lamia jak tam?
Nafoczka dentysta? Tak późno?
Ciężki tydzień za mną. @ spóźniona o 1 dzień przyszła (spoźniła się o jeden dzień przez stres). Na szczęście już weekend
Mickey gratki
Lamia jak tam?
Nafoczka dentysta? Tak późno?
Porzeczka1234
Bentula ja zrobiłam wczoraj sok i piję co 2 dni małą szklankę od drinka przechowuj w szejkerze zamkniety i nic mu nie jestPorzeczka napisz jeszcze ile mozna ten sok z buraków przetrzymywac w lodowce :-)
U
użytkownik m
Gość
Witam brzuchatki i resztę dziewczynek
ja dziś od 4 nie śpię, chyba za dużo emocji jak na wczorajszy dzień,na siedząco skroiłam sałatkę z pomidorów i już południe, siadłam odpocznę chwilę i chyba trzeba będzie sobie strzelić komarka
tak bardzo się boję, ale wierzę że maleństwo jest silne, wkońcu wytrzymało moje kilka dni rozpaczy i bólu
Nafoczka zdrowiej bidulko kochana kobieto,
miłego dnia
ja dziś od 4 nie śpię, chyba za dużo emocji jak na wczorajszy dzień,na siedząco skroiłam sałatkę z pomidorów i już południe, siadłam odpocznę chwilę i chyba trzeba będzie sobie strzelić komarka
tak bardzo się boję, ale wierzę że maleństwo jest silne, wkońcu wytrzymało moje kilka dni rozpaczy i bólu
Nafoczka zdrowiej bidulko kochana kobieto,
miłego dnia
czarna_mala
Jak chcesz to mogę zapytać znajomej czy ma jeszcze swój i chciałaby pożyczyć albo taniej odsprzedaćDziewczyny powiem wam ze niedługo zwariuje jak nie będę miała detektora gdzie tam 26. Wtedy mam usg prenatalne mdlosci odchodzą i vol dziwny w plecach miałam plamienia minęły cyba zwariuje. A na razie mnie na detektor nie stać
Porzeczka1234
Fondi spokojnie to juz nie długo
Nie mam dedektora ani zeby pożyczyć ani odsprzedać
Nie mam dedektora ani zeby pożyczyć ani odsprzedać
reklama
ZapyajJak chcesz to mogę zapytać znajomej czy ma jeszcze swój i chciałaby pożyczyć albo taniej odsprzedać
Podziel się: