reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Magda sugerowałabym zrobić jeszczę badanie CATCH22. My kariotypy tez mieliśmy prawidłowe a ja cis w chromosomach a M. w satelitach nie tak i pani genetyk skierowała nas na to dodatkowe badanie.
MTHFR masz prawie jak my wszystkie z tym ze ta gorsza wiec formy metylowe leków. Progesteron niski ale w kyorym dc?
Reszta wydaje się ok.

Tęczowa ty to potrafisz :D
Nafoczka a gdzie byłaś w poradni genetycznej? to badanie catch22 kto zlecił, bo pierwszy raz o tym czytam...
Lilia beta rosła, ale nie były to przyrosty tak duże, od razu mnie to zamartwiło, ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia, widać dzięki lekom pęcherzyk dał radę urosnąć ale ciąża się nie rozwija już, jak zaczął brzuch boleć to byłam przerażona,

Nafoczka a gdzie byłaś w poradni genetycznej? to badanie catch22 kto zlecił, bo pierwszy raz o tym czytam...
Lilia beta rosła, ale nie były to przyrosty tak duże, od razu mnie to zamartwiło, ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia, widać dzięki lekom pęcherzyk dał radę urosnąć ale ciąża się nie rozwija już, jak zaczął brzuch boleć to byłam przerażona,

Paula/Mickey co to znaczy "zaczął boleć brzuch"? Kiedy, jaki to ból, w którym tc? Te przyrosty była aż tak małe? Nie mogę w to uwierzyć....:(

Paula/Mickey co to znaczy "zaczął boleć brzuch"? Kiedy, jaki to ból, w którym tc? Te przyrosty była aż tak małe? Nie mogę w to uwierzyć....:(
Gabiś brzuch zaczął mnie boleć w pon pisałam na forum ale tylko Fondie napisała że jak skurczy nie ma to ok, ból był jak na @, i we wtorek już pęcherzyk był nic nie podrósł, beta słabo rosła 10 dpo 12, 13 dpo 99, 15 dpo 211

Byłaś na lekach Kochana? Jakich i od kiedy?
crinone, duphaston, luteina 100( progesterony) po owu,
metypred 8mg od pozytywnej bety
clexane przerywałam bo miałam krwawienia
witaminy femibion, pregna plus, metyle b6, b9, b12 i inne suplementy
ale u mnie od początku coś było nie tak

:sad::sad::sad:

Moja kumpela też nie miała jakieś spektakularnych wzrostów bety, a jej córeczka parę dni temu skończyła roczek...

Mickey, bardzo mi przykro :-( Ja też miałam biochemiczną w lipcu a po niej udało się zajść i póki co wszystko ok. Tobie też w końcu się uda!

Dziewczyny to co radzicie macie większą wiedzę i doświadczenie. Czy któraś z was miała Trisomię 10 chromosomu i trombofilię- Heterozygota-obecna, Ana 1 i 2 i urodziła zdrowe dziecko .

reklama
Mickey bardzo mi przykro :(
Asia cieszę sie ze u Ciebie wszystko ok... Jakos po lipcowych doświadczeniach bardzo ale to bardzo Ci kibicuje!
Madzia nie pomogę jeśli chodzi o Twoje pytania, ale napisze tylko ze u nas przy nieprawidłowym kariotypow M mamy zdrowego dzikuska. Wiec badania to nie wyrocznia, a życie niekiedy lubi zaskoczyć nawet przebadana medycynę... Wierze ze Ci sie uda!
Nafoczka jak tylko znajdę wenę to napisze na priv to o co prosiłam ;) u nas ok... Wszędzie pełno tego mojego łobuza :)

Do góry