reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny nie wiem jak to się stało, ale maleństwo żyje, urosło, serducho się pokazało 106 uderzeń, dr P był zdziwiony. we wtorek jeszcze mi powiedział żebym wysłała pęcherzyk do zbadania pod wzgledem wad a tu jest, mówi że przez te skurcze mogło coś nastapić jakaś kompresja ale nie wiem już dokładnie co miał na myśli...bardzo Was proszę, te które się modlą o modlitwę dla mojego małego żartwonisia, powiedział że bradykardii nie ma więc trza wierzyć tylko ta beta nie wiem o co chodzi wczoraj była 6800 jak to możliwe

reklama
Mickey
Ja tu myśle jak tu cię pocieszyć a tu takie wieści .
Ja w pierwszej mojej ci@ży byłam w szpitalu szykowana do zabiegu a tu
szok .Ostatnie usg i jest serce !!!
Moje serce ma już 17 lat .Życzę ci z całego serca żeby u ciebie teŻ tak było .Bapisz jak to się stało ??
Dzisiaj byłaś na usg??
Który to tydzień dokładnie

:D świetnie Mickey! niewarygodna historia. Jak P. czegoś nie zauważył na usg to musiało się coś dziać :)
mówił coś o kompresji pęcherzyka, szczerze nie dopytałam bo jechałam do domu z duszą na ramieniu bo rano nawet nie wziełam acardu, wziełam tylko metypred, nie wiem w tamten wtorek był pęcherzyk 6mm z p żółtkowym
póżniej w niedziele był pęcherzyk 11mm i zarodek 1mm ( we wtorek powiedział że w niedziele będzie serducho)to byłam troche zaniepokojona ale nie pisałam nic na forum nie chciałam panikować
we wtorek miało być na milion % serce a okazało się że pęcherzyk był dalej 11mm zarodek 1 mm i serca brak więc diagnoza wiadoma powiedział że już nic pozytywnego nie może mi powiedzieć niestety( od pon miałam bóle brzucha)
i dziś pojechałam i jest serce zarodek 2,9mm, pęcherzyk 13mm wg om 5tydz 6dzień, czyli 41dni, a ja mam 44 dc bo miesiączka była 3 sierpnia
Nafoczka a jak było u Ciebie z serduchem u dr P?
dziewczyny ja wciąż jestem w szoku

Mickey
Ja tu myśle jak tu cię pocieszyć a tu takie wieści .
Ja w pierwszej mojej ci@ży byłam w szpitalu szykowana do zabiegu a tu
szok .Ostatnie usg i jest serce !!!
Moje serce ma już 17 lat .Życzę ci z całego serca żeby u ciebie teŻ tak było .Bapisz jak to się stało ??
Dzisiaj byłaś na usg??
Który to tydzień dokładnie
policzcie mi te tygodnie czy jest ok bo ja dziś nie wiem czy dobrze licze
a ta beta?6800 wczoraj
piersi przestały boleć już dawno brzuszek mi nawet wklęsł bo troche miałam wydęty

reklama
Do góry