reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
Bentula wchodzisz na stronę iherb. Select destination: Poland, Select your currency:zL, wyszukujesz witaminy i żeby je dodać do koszyka klikasz : add to cart. Potem kiedy już masz gotowe dodane produkty klikasz na koszyk w prawym górnym rogu. Pojawia się kominikat sign in i new guest? nie masz konta więc jesteś new guest . Musisz podać mail, hasło, potem jeszcze raz hasło i klikasz create account. Potem Cię przenosi do płatności, ale tego już nie opiszę, bo fizycznie tego nie widzę przed sobą, zresztą w Irlandii mamy inne karty
burczuś
Bentula w mojej stopce jest wszystko co mi dolegaBirczus mozesz napisac cos wiecej co Ci dolega?i czy ten doktor tez zajmuje sie immunologia,i ile bierze za wizyte,z gory dziekuje :-*
Koszt wizyty 150 zł.
Ostatnia edycja:
Czajak zadzwoń i zapytaj najlepiej. Wiem, że podczas szczepień nie wolno brak antybiotyku, ale to twoja chyba teraz ostatnia szansa na branie go. Musisz zapytać.
Burczus mnie też tak sugerowali i sprobowalam nawet na encortonie 20mg i intralipidzie i ciaze straciłam .
Teraz mam tylko encorton 10mg po szczepieniach i jestem w 11tyg. Ale wiem, że ty jesteś przeciwna szczepieniom i ja cię nie mam zamiaru namawiać ale znajdź porządnie wroga.
Burczus mnie też tak sugerowali i sprobowalam nawet na encortonie 20mg i intralipidzie i ciaze straciłam .
Teraz mam tylko encorton 10mg po szczepieniach i jestem w 11tyg. Ale wiem, że ty jesteś przeciwna szczepieniom i ja cię nie mam zamiaru namawiać ale znajdź porządnie wroga.
magda1208
Dziewczyny powielam prośbę o pomoc, podpowiedź.
Witam dziewczyny jestem po wizycie u Pani doktor genetyk Proszę was o pomoc potrzebuję podpowiedzie z waszej strony co dalej. Na początek napiszę wyniki badań.
Badanie mikromacierzy- Wykryto nieprawidłową liczbę kopii chromosomu 10 wskazującą na trisomię chromosomu 10.
Kariotyp mój i męża prawidłowy 46,XY.46,XX.
Wyniki badania w kierunku trombofili - Mutacja C677T w genie reduktory tetrahydrofolianowej - MTHFR -Heterozygota-obecna mutacja w jednym alleluja genu. Zmiana w genie PAI
TSH 3- generacja 0,989
Progresteron- 6,58
Toxoplazma - IgM - ujemny
IgG - 0,01
Pani doktor zaleca abym starała się dalej zajść w ciążę przy wsparciu lekami zażywala już teraz acard i kwas foliowy w zwiększonej dawce i jak zajdę w ciąże to sterydy. Nic nie wspomina o immunologii powiedziałam jej że brałam clexan i acard w trzeciej ciąży ,że mam przeciwciała i myślę nad wizytą u Malinowskiego i szczepieniach a ona na to że to strata czasu. Oczywiście mamy również do wyboru zapłodnienie pozaustrojowe lub in vitro. Proszę powiedzcie co dalej począć sama nie wiem w którą stronę pójść.
Witam dziewczyny jestem po wizycie u Pani doktor genetyk Proszę was o pomoc potrzebuję podpowiedzie z waszej strony co dalej. Na początek napiszę wyniki badań.
Badanie mikromacierzy- Wykryto nieprawidłową liczbę kopii chromosomu 10 wskazującą na trisomię chromosomu 10.
Kariotyp mój i męża prawidłowy 46,XY.46,XX.
Wyniki badania w kierunku trombofili - Mutacja C677T w genie reduktory tetrahydrofolianowej - MTHFR -Heterozygota-obecna mutacja w jednym alleluja genu. Zmiana w genie PAI
TSH 3- generacja 0,989
Progresteron- 6,58
Toxoplazma - IgM - ujemny
IgG - 0,01
Pani doktor zaleca abym starała się dalej zajść w ciążę przy wsparciu lekami zażywala już teraz acard i kwas foliowy w zwiększonej dawce i jak zajdę w ciąże to sterydy. Nic nie wspomina o immunologii powiedziałam jej że brałam clexan i acard w trzeciej ciąży ,że mam przeciwciała i myślę nad wizytą u Malinowskiego i szczepieniach a ona na to że to strata czasu. Oczywiście mamy również do wyboru zapłodnienie pozaustrojowe lub in vitro. Proszę powiedzcie co dalej począć sama nie wiem w którą stronę pójść.
reklama
DziekiCzajak zadzwoń i zapytaj najlepiej. Wiem, że podczas szczepień nie wolno brak antybiotyku, ale to twoja chyba teraz ostatnia szansa na branie go. Musisz zapytać.
Podziel się: