reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Proszę zostawić moje arbuzy z spokoju. Czarna mała wszystkie są moje w końcu sama się ich wyrzeklas
Lamia super wiadomości! Trzymamy dalej kciuki!
Lamia super wiadomości! Trzymamy dalej kciuki!
Lamia super! Byle tak dalej dziewczyny!
Kilka dziewczyn (4) ze starszej ekipy przesłalo juz mi dane wiec będę wam wrzucać co mam.
Niestety mnie ciągle coś meczy. Teraz mam chyba zapalenie dziąseł albo mnie zawialo albo po dentyście. Boli mnie doslownie wszystko i zeby i ucho i gardlo i nawet oko i nos generalnie uczę się chodzić po ścianach
Kilka dziewczyn (4) ze starszej ekipy przesłalo juz mi dane wiec będę wam wrzucać co mam.
Niestety mnie ciągle coś meczy. Teraz mam chyba zapalenie dziąseł albo mnie zawialo albo po dentyście. Boli mnie doslownie wszystko i zeby i ucho i gardlo i nawet oko i nos generalnie uczę się chodzić po ścianach
marzycielka81
Fanka BB :)
K
kaira24
Gość
Agnieszka mega kciuki !!!
reklama
Fondie też bym chciała. Pisałam do admin. ale nic mi do tego czasu nie odpisala.A czy ten link jakoś moze byc widoczny gdzieś ? Żebym nie musiała go ciągle szukać?
Jeśli wam się przyda to co piszę a już nie wspomnę o tym, ze jeśli wam się podoba to
POLUBLUJCIE go
choćby jeden Aniolek mniej to będzie wielka zasluga!!!
A Fondie i Kwiatuszka proszę o uzupełnienie wiadomosci
Kaira ty też prześlij mi swoją historie jeśli pamiętasz, bo to z głowy szybko wyskakuje
AgnieszkaP ale cudownie!! Czekamy z niecierpliwości i na twoje opowiadanie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: