reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lamia super! Byle tak dalej dziewczyny!

Kilka dziewczyn (4) ze starszej ekipy przesłalo juz mi dane wiec będę wam wrzucać co mam.
Niestety mnie ciągle coś meczy. Teraz mam chyba zapalenie dziąseł albo mnie zawialo albo po dentyście. Boli mnie doslownie wszystko i zeby i ucho i gardlo i nawet oko i nos :( generalnie uczę się chodzić po ścianach :D

reklama
A czy ten link jakoś moze byc widoczny gdzieś ? Żebym nie musiała go ciągle szukać?
Fondie też bym chciała. Pisałam do admin. ale nic mi do tego czasu nie odpisala.
Jeśli wam się przyda to co piszę a już nie wspomnę o tym, ze jeśli wam się podoba to
POLUBLUJCIE go :D
choćby jeden Aniolek mniej to będzie wielka zasluga!!!
A Fondie i Kwiatuszka proszę o uzupełnienie wiadomosci :p
Kaira ty też prześlij mi swoją historie jeśli pamiętasz, bo to z głowy szybko wyskakuje :p

AgnieszkaP ale cudownie!! Czekamy z niecierpliwości i na twoje opowiadanie.

Ostatnia edycja:
Do góry