reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

od jakiegos czasu, pewnie podobnie jak wy, zastanawiam sie czemu innym sie udaje bez problemu a nam nie, czemu rodza pijane matki a my chuchamy, dmuchamy ..... a to jednak sprawa "naturalna"....

reklama
Witam Was wszystkie:)
Trzymam &&&& za wszystkie ciężarówki!
Lamia będzie dobrze :)
Fondie Twoje Bebiko jest piękne :) :)
Agnieszka :) czekamy na Ule!!!!
Milutko jest jak pytacie co u mnie i że o mnie pamiętacie ;) Fondie:), Beatka :), Doris :)
A u mnie tak sobie czyli jak zwykle;)
Kolejny staraniowy cykl ale już się nie nakrėcam, co ma być to będzie!!
Byłam w sobote z moją 3-tyg. Siostrzenicą i z moim synem na spacerze. I chyba to był ostatni spacer bo ludzie myślą że to moje dziecko a jedna znajoma mojej mamy wypaliła, że nareszcie się zdecydowałam na drugie a mojego syna zapytała czy się cieszy że ma rodzeństwo!? Strasznie mi go było szkoda:( Codziennie po szkole idzie do mojej siorki i siedzi przy Małej i już nawet nie pyta czy u nas też bėdzie kiedyś dzidiuś! :(
5 paźdz. mam wizytę u maliny i zobacze co dalej!!
Buziaczki dla wszystkich i uciekam w krzaczory:(
Witam nowe koleżanki :)

Witam Was wszystkie:)
Trzymam &&&& za wszystkie ciężarówki!
Lamia będzie dobrze :)
Fondie Twoje Bebiko jest piękne :) :)
Agnieszka :) czekamy na Ule!!!!
Milutko jest jak pytacie co u mnie i że o mnie pamiętacie ;) Fondie:), Beatka :), Doris :)
A u mnie tak sobie czyli jak zwykle;)
Kolejny staraniowy cykl ale już się nie nakrėcam, co ma być to będzie!!
Byłam w sobote z moją 3-tyg. Siostrzenicą i z moim synem na spacerze. I chyba to był ostatni spacer bo ludzie myślą że to moje dziecko a jedna znajoma mojej mamy wypaliła, że nareszcie się zdecydowałam na drugie a mojego syna zapytała czy się cieszy że ma rodzeństwo!? Strasznie mi go było szkoda:( Codziennie po szkole idzie do mojej siorki i siedzi przy Małej i już nawet nie pyta czy u nas też bėdzie kiedyś dzidiuś! :(
5 paźdz. mam wizytę u maliny i zobacze co dalej!!
Buziaczki dla wszystkich i uciekam w krzaczory:(
Witam nowe koleżanki :)
Dobrze że się odezwałaś, bo zaczynałam się martwić Twoim milczeniem. Trzymam kciuki za Malinę, a ludzi miej głęboko i szeroko w rzyci ;) oni nie znają prawdy, całuję [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Dzięki Czarna!! Wiesz ja jakoś zaczynam się "oswajać" z myślą że nie bėdę miała już więcej dzieci ale tego mojego syncia to mi szkoda bardzo.
Żebyście widziały jak on patrzy na tą malutką. Łzy mi
same kapią jak to widze:(
A jest naprawdę śliczna:)

Asia co u Ciebie bo też długo nie odzywasz się!?!?

[QUOTE)="czarna_mala, post: 14341245, member: 152832"]Dobrze że się odezwałaś, bo zaczynałam się martwić Twoim milczeniem. Trzymam kciuki za Malinę, a ludzi miej głęboko i szeroko w rzyci ;) oni nie znają prawdy, całuję [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/
QUOTE]

Dzięki Czarna!! Wiesz ja jakoś zaczynam się "oswajać" z myślą że nie bėdę miała już więcej dzieci ale tego mojego syncia to mi szkoda bardzo.
Żebyście widziały jak on patrzy na tą malutką. Łzy mi
same kapią jak to widze:(
A jest naprawdę śliczna:)

Asia co u Ciebie bo też długo nie odzywasz się!?!?
Wierzę Ci, bo mi łzy napływają do oczu jak widzę jak mój mąż bierze niemowlę na ręce :( dlatego staram się unikać wizyt znajomych w towarzystwie Małża :( on nie pojmuje tego jak to może być mi przykro...

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry