reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia
U mnie był zarodek 4mm
27 dpo
43 dc
Wiek ciąży 6 t 0 d.

Jeszcze mam usg dwa dni wcześniej
5 t 5 d
Pęcherzyk 11 mm bez zarodka

reklama
Kas ją robiłam w diagnostyce w 2011 było chyba koło 250zł ale nie pamiętam dawno było.
Dziewczyny wypiszcie proszę które są w ciąży bo ją już nie wiem
Lamia , paula(mickey), gabis, asia , dzol?

Poglubilam się ? Paula i lamia i dzol wiem co i jak a reszta ?
Agnieszka Pczy to już ?
Riri strawbelka jak malenstwa ile już mają ?
A dziewczyny co.mają iui ? Piszcie a co i lumi dawno jej nie było
Dziewczyny co maja iui - to ja! Dzisiaj ostatnia dawka clo i Nolvadex i jutro rano podglądam jajniki. Trzymajcie kciuki zeby były pecherzyki w prawym jajniku!

Witam się trzynastego [emoji75] [emoji256]

Miłego dnia Laseczki:
Doris Nafoczka Beatka AgnieszkaP Riri Julia Avita Strawbelka Susana Bertha Beri Bentula Fondie Lamia Asia Destino Magda Dżoł Kas Mickey Tęczowa Arda Liluli Gio i dla Wszystkich pozostałych niewymienionych [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
:*

Witaj Dorisku .
Ucałuj Królewicza .

Ja jestem za tabelką chociaż w niej nie uczestnicze .hehe
Nafoczusiu tylko skąd ty czas na to znajdziesz???

Beatka
W jeżeli chodzi o fryzurę to brokaty ciągle w modzie .
Tylko mnie ciągle pęcherz boli a w posiewie moczu nic nie wychodzi .
Jak biore furagine jest oki ale jak odstawiam to wraca .Już od dw .tygodni mnie napiernicza .
Może jakiś wymaz zrobić ???
Przez to fryzura zaniedbana .

Lamia
Jak tam ???
Sprawdź jakaś ureaplasme itp. Moja koleżanka pół roku cierpiała, lekarze nic nie znajdowali i w końcu któryś wpadł na to zeby ureaplasme zrobić i raz dwa to wyleczyła i cud miód malina.

Kochane moje, jeśli chodzi o nowy watek to już go utworzyłam na poronieniach. Pytanie brzmi
1. co w nim chcecie dokładnie (póki co są moje i Doris bety)
2. co wy na to aby watek był "zamknięty" tzn taki w którym tylko ja będę mogla wprowadzać informacje? czy otwarty dla każdego, przy czym boję się,że watek straci swój cel i się zaśmieci dodatkowymi dyskusjami?
Pomysł ekstra! Lepiej zamknięty zeby nie było śmietnika.
A gdzie szukać ten wątek ktory juz stworzyłas? Podeslesz jakiegoś linka?
Moze tez tam wypisać główne problemy (np. Dodatnie Ana, mthfr a hetero, słabe nasienie, niedrożny lewy jajowod) i leki w ciąży?

Jestem perełki moje;)
pęcherzyk ma 1,2 cm ( w sobotę miał 2 mm) więc zadowolony ,ale na tą chwilę 50/50 że się uda ,ponieważ może to być pseudo pęcherzyk!! ,ale on takiej opcji nie bierze pod uwagę. Na ten czas każdej ciąży dał by 50/50!!!! póki nie widać zarodka i serduszka.
jajniki czyste bez zmian, tylko w prawym malutka torbiel i dlatego odczuwam kłucia.
kropek odpowiedni do wieku (5 tc i 1 dz)
mam przyjść za 2 tyg i nie panikować bo ''pierdolca ''dostanę -tak powiedział!!:-) :) !!!!
Cudowne wiadomości! Uwierz w kropka!

Lamia trzymam kciuki!
Fondie olej plamienia jak z dzieckiem wszystko ok. Przeszłam przez to więc Ty tez dasz radę.
Czajak wydaje mi się, że za szybko zaczęłaś współżyć i dlatego to krwawienie.
Agusia to jutro TEN DZIEŃ? ;)

Hej
Czarna Mała, dziękuję za pozdrowienia...chyba tylko Ty już o mnie pamiętasz! :tak::-p:rolleyes:
[emoji8]

Tu to zawsze jak łysy warkoczem o parapet :D
Hahah ja znam powiedzenie "jak łysy warkoczem o kant kuli" [emoji23]
To jak juz bedziesz to zadzwon ukratkiem i jak zobaczysz ze nie odbieraja to podejdz i opierdol [emoji3][emoji3]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji38] [emoji38] [emoji38] o widzę nie tylko ja jestem na tym wątku zołzą [emoji48]

Mam taki off topic ;)

Mój tato zjadł u nas na początku czerwca arbuza i pestki przykrył ziemią w ogródku z kwiatkami, patrzcie po 3. miesiącach jakie arbuzy wyrosły
uploadfromtaptalk1473793619332.jpeg
uploadfromtaptalk1473793634823.jpeg
uploadfromtaptalk1473793643284.jpeg
uploadfromtaptalk1473793651289.jpeg

Największy z nich jest długości mojej dłoni [emoji16]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1473793619332.jpeg
    uploadfromtaptalk1473793619332.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 455
  • uploadfromtaptalk1473793634823.jpeg
    uploadfromtaptalk1473793634823.jpeg
    78,9 KB · Wyświetleń: 461
  • uploadfromtaptalk1473793643284.jpeg
    uploadfromtaptalk1473793643284.jpeg
    84,9 KB · Wyświetleń: 461
  • uploadfromtaptalk1473793651289.jpeg
    uploadfromtaptalk1473793651289.jpeg
    89,3 KB · Wyświetleń: 467
Agusia to jutro TEN DZIEŃ? ;)

[emoji8]

Hahah ja znam powiedzenie "jak łysy warkoczem o kant kuli" [emoji23]

[emoji38] [emoji38] [emoji38] o widzę nie tylko ja jestem na tym wątku zołzą [emoji48]

wejde tam, stane w recepcji (czy co tam jest) i zaczne dzwonic

Witam dziewczyny dawno mnie tu nie było staram się nadrobić zaległości Fondie tak się cieszę i trzymam kciuki co ja bym dała żeby być na twoim miejscu Pożeczka życzę powodzenia . Mam już wyniki kariotypu i trombofili oraz mikromacierzy czekam tylko na nadesłanie przez Genesis . Mam wizytę u genetyk może jeszcze w tym tygodniu boje się co będzie dalej.

reklama
Wow!! W następnym roku sadze!
My też będziemy sadzić ;) najpierw siać do doniczki w marcu, a w maju do przydomowej szklarni wysadzimy i zobaczymy co z tego będzie :) myślę że teraz nie zdążą urosnąć bo lada chwila zrobi się chłodniej i po arbuzach :( ale Kwiatuszku jak wyrośnie to zapraszam do mnie na arbuza, żeby TŻ nie musiał specjalnie na Węgry jeździć hehe

Do góry