Porzeczka1234
Fanka BB :)
Lamia super wiedziałam ze dzidzia mości się w macicy mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to 12 mmTeraz na spokojnie dopatrzyłam się że JEST -1,21 CM ,a NIE - 1,2 CM!!!
kobitki a 1,21 cm To 12,1 mm ???
dobrze ja przeliczyłam????
Kochana pamiętaj o mnie ja czekam na twój wpis.Tak to 12 mm
Tu to zawsze jak łysy warkoczem o parapetA ja nie wiem czym różni się otwarty od zamkniętego, więc JESTEM NA TAK
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Kochana byłam w poniedziałek na szczepieniu także nie wybieram się narazie do Łodzi przez tydzień hahaPorzeczko, jak masz jutro szczepienie to powiedz tym u Maliny aby telefony odbieraly, caly dzien wisze na sluchawce (moze mnie juz zablokowaly ;-) ) a tak serio ,jutro po robocie tam jade bo juz mam dosc!
Porzeczko, jak masz jutro szczepienie to powiedz tym u Maliny aby telefony odbieraly, caly dzien wisze na sluchawce (moze mnie juz zablokowaly ;-) ) a tak serio ,jutro po robocie tam jade bo juz mam dosc!