reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jestem perełki moje;)
pęcherzyk ma 1,2 cm ( w sobotę miał 2 mm) więc zadowolony ,ale na tą chwilę 50/50 że się uda ,ponieważ może to być pseudo pęcherzyk!! ,ale on takiej opcji nie bierze pod uwagę. Na ten czas każdej ciąży dał by 50/50!!!! póki nie widać zarodka i serduszka.
jajniki czyste bez zmian, tylko w prawym malutka torbiel i dlatego odczuwam kłucia.
kropek odpowiedni do wieku (5 tc i 1 dz)
mam przyjść za 2 tyg i nie panikować bo ''pierdolca ''dostanę -tak powiedział!!:-) :)
Ale trochę mnie znacie i tak na betę w czwartek i we wtorek do gina nr. 2 (ten był 3)
Gratulował mi ciąży ,mam brać wszystkie leki ,sam by mi dał po tylu niepowodzeniach.
Także lekarz zaje....., troszkę się uspokoiłam i co ? czekam teraz do czwartku ,potem do wtorku ,potem..........same wiecie.Dzięki za wsparcie jesteście WIELKIE ANIOŁECZKI !!!!
Lamia
Super że jest pęcherzyk
Taki duży to nie pseudo .
Też miałam ostatnio torbiel przy ciąży to się samo wchłonęło i mnie też pobolewał jajnik przez to .
Za parę dni będzie zarodek .
W domu zobacze kiedy był mnie ale chyba 6 t 4 d .
Masz jeszcze czas ale i tak pewnie do gina szybcuej polecisz niż za dwa tygodnie
Edit
Doczytałam że we wtorek lecisz do gina

Lamia
Super że jest pęcherzyk
Też miałam ostatnio torbiel przy ciąży to się samo wchłonęło i mnie też pobolewał jajnik przez to .
Masz jeszcze czas ale i tak pewnie do gina szybcuej polecisz niż za dwa tygodnie
Edit
:-D No pewnie że pójde bo mam ,,pierdolca'' ha,ha
czekam na wpis od ciebie napisz kwiatuszku jak to było u ciebie;)

Lamia pięknie!!! czekałam na Twoją wiadomość, bardzo :)
Nafoczka chyba lepiej zamknięty wątek, bo tak jak pisałaś na otwartym to cuda na kiju wyjdą
Sus mi doktorek zlecił posiew jakąś metodą lbg czy lbs ponoć super extra wszystko wychodzi, jeśli coś jest. Lepiej niż przy zwykłym. Tym samym sposobem miałam cytologię robioną.

Jestem perełki moje;)
pęcherzyk ma 1,2 cm ( w sobotę miał 2 mm) więc zadowolony ,ale na tą chwilę 50/50 że się uda ,ponieważ może to być pseudo pęcherzyk!! ,ale on takiej opcji nie bierze pod uwagę. Na ten czas każdej ciąży dał by 50/50!!!! póki nie widać zarodka i serduszka.
jajniki czyste bez zmian, tylko w prawym malutka torbiel i dlatego odczuwam kłucia.
kropek odpowiedni do wieku (5 tc i 1 dz)
mam przyjść za 2 tyg i nie panikować bo ''pierdolca ''dostanę -tak powiedział!!:-) :)
Ale trochę mnie znacie i tak na betę w czwartek i we wtorek do gina nr. 2 (ten był 3)
Gratulował mi ciąży ,mam brać wszystkie leki ,sam by mi dał po tylu niepowodzeniach.
Także lekarz zaje....., troszkę się uspokoiłam i co ? czekam teraz do czwartku ,potem do wtorku ,potem..........same wiecie.Dzięki za wsparcie jesteście WIELKIE ANIOŁECZKI !!!!
Wieeeeedziałam kobito że będzie dobrze! Wieeeeeeeziałam!
uploadfromtaptalk1473780105350.jpg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1473780105350.jpg
    uploadfromtaptalk1473780105350.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 300
Lamia
Super że jest pęcherzyk
Edit
Sus, a co u Ciebie? Jak sie masz? Czesto mysle o Tobie. Napiszcslow killka.

reklama
Do góry