reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka a powiedz mi bo mi się już trochę miesza to w którym tyg ciąży po raz ostatni byłaś u dr?
W 12tc robiłam nieszczęsną pappe a w 14tc bylam u niego z wynikami i dłużej nie masz co liczyć. Podał mi rękę i powiedział "dozobaczenia za rok przy coreczce" :D

Gabis niby kolo 16 jest drugi wyrzut bodajże kortyzolu z nadnerczy z tym ze mniejszy niz rano wiec i dawka wtedy może być mniejsza.

reklama
W 12tc robiłam nieszczęsną pappe a w 14tc bylam u niego z wynikami i dłużej nie masz co liczyć. Podał mi rękę i powiedział "dozobaczenia za rok przy coreczce" :D
ciekawe ile mnie poprowadzi...przy nim komfort psychiczny mam, nie wiem dlaczego mówi mi żebym przyjeżdząła tak często, tzn fajnie ale w niedziele mam jechać znów...

Nafoczka- ale super Wikus Ci spal. Moj prawie 5 miesiecy a jeszcze ani razu nie spal tak dlugo. Dalej wstaje co 3-4 godz

Fondie - kciuki

Lamia- beta extra.

Agnieszka - ja mialam pierwsze cc 7 lat temu. Teraz mnie pytali czy chce probowac naturalnie jak nie to od razu ciecie

Nafoczka- ale super Wikus Ci spal. Moj prawie 5 miesiecy a jeszcze ani razu nie spal tak dlugo. Dalej wstaje co 3-4 godz

Fondie - kciuki

Lamia- beta extra.

Agnieszka - ja mialam pierwsze cc 7 lat temu. Teraz mnie pytali czy chce probowac naturalnie jak nie to od razu ciecie
Kitki mój też tak wstaje. Czasem jak wieczorem długo bryka to przyśnie dluzej a tak to z reguly od 22 do 2-3 a potem to jest różnie, czasem godzinkę, dwie tanczymy :)

ASIA hop hop co u ciebie?

Moj na szczescie je i dalej idzie spac tylko ze ja nie zawsze moge usnac[emoji45] ja bym chciala zeby mial wieksze przerwy bo jest na mm i robi sie pulpet. Probuje oszukiwac woda jak wstanie po 2 godz ale najczesciej wytraca mi butle raczka i tak wrzeszczy ze caly blok nas slyszy. No i budzi siostre i pozniej ona chodzi medzi wiec staram sie by sie nie awanturowal i niestety najczesciej robie mu mleczko

reklama
Witajcie dziewczyny

lamia - beta piękna :) można tylko o takiej pomarzyć...

Fajne teksty :-) :) Mi kiedyś mój gin jak przyplątała się grzybica to kazał męża szczotką drucianą wyszorować :D:D
Ja dostałam Encorton 10 ale 2xdziennie 1 tabletkę, ale że biorę rano to wychodzi, że jednorazowo przyjmuję 20mg...Dużo...:szok:

Też swego czasu przyjmowałam taką dawkę

Do góry