reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka a powiedz mi bo mi się już trochę miesza to w którym tyg ciąży po raz ostatni byłaś u dr?
W 12tc robiłam nieszczęsną pappe a w 14tc bylam u niego z wynikami i dłużej nie masz co liczyć. Podał mi rękę i powiedział "dozobaczenia za rok przy coreczce" :D

Gabis niby kolo 16 jest drugi wyrzut bodajże kortyzolu z nadnerczy z tym ze mniejszy niz rano wiec i dawka wtedy może być mniejsza.

reklama
W 12tc robiłam nieszczęsną pappe a w 14tc bylam u niego z wynikami i dłużej nie masz co liczyć. Podał mi rękę i powiedział "dozobaczenia za rok przy coreczce" :D
ciekawe ile mnie poprowadzi...przy nim komfort psychiczny mam, nie wiem dlaczego mówi mi żebym przyjeżdząła tak często, tzn fajnie ale w niedziele mam jechać znów...

Nafoczka- ale super Wikus Ci spal. Moj prawie 5 miesiecy a jeszcze ani razu nie spal tak dlugo. Dalej wstaje co 3-4 godz

Fondie - kciuki

Lamia- beta extra.

Agnieszka - ja mialam pierwsze cc 7 lat temu. Teraz mnie pytali czy chce probowac naturalnie jak nie to od razu ciecie

Nafoczka- ale super Wikus Ci spal. Moj prawie 5 miesiecy a jeszcze ani razu nie spal tak dlugo. Dalej wstaje co 3-4 godz

Fondie - kciuki

Lamia- beta extra.

Agnieszka - ja mialam pierwsze cc 7 lat temu. Teraz mnie pytali czy chce probowac naturalnie jak nie to od razu ciecie
Kitki mój też tak wstaje. Czasem jak wieczorem długo bryka to przyśnie dluzej a tak to z reguly od 22 do 2-3 a potem to jest różnie, czasem godzinkę, dwie tanczymy :)

ASIA hop hop co u ciebie?

Moj na szczescie je i dalej idzie spac tylko ze ja nie zawsze moge usnac[emoji45] ja bym chciala zeby mial wieksze przerwy bo jest na mm i robi sie pulpet. Probuje oszukiwac woda jak wstanie po 2 godz ale najczesciej wytraca mi butle raczka i tak wrzeszczy ze caly blok nas slyszy. No i budzi siostre i pozniej ona chodzi medzi wiec staram sie by sie nie awanturowal i niestety najczesciej robie mu mleczko

reklama
Witajcie dziewczyny

lamia - beta piękna :) można tylko o takiej pomarzyć...

Fajne teksty :-) :) Mi kiedyś mój gin jak przyplątała się grzybica to kazał męża szczotką drucianą wyszorować :D:D
Ja dostałam Encorton 10 ale 2xdziennie 1 tabletkę, ale że biorę rano to wychodzi, że jednorazowo przyjmuję 20mg...Dużo...:szok:

Też swego czasu przyjmowałam taką dawkę

Do góry