reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przykro mi dziewczyny ze zadna nic mi nie odpisala,moze moje problemy sa blache i mniej wazne niz wasze,ale w koncu po to jest to forum,widze ze nie dopuscicie mnie do siebie :-(

reklama
Dżoł Twoje wyniki są prawidłowe ..Zgodnie z tymi wynikami nie masz zespołu .Zbadaj resztę min .toczeń .
Przepraszam źle spojrzałam to powyżej tyczy się dżoł.:D
Bentula a to mogło być krwawienie owulacyjne.Który masz dc przy jak długich cyklach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJ,
piękne bety dziewczyny nadal mocno kibicuję :)
P.S.Dziewczyny. Spójrzcie na nicki, bo to nie były Bentuli wyniki, ona pytała o coś innego :/

Susana wizyte mam za tydzien to bede wiedziala cos wiecej;) moze to bedzie juz polowkowe wiec moze jakas ladna fotka bedzie;)
Synus ladnie o sobie daje znac wiec jestem w miare spokojna, po malu kompletuje wyprawke, choc czai sie strach z tylu glowy...

Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!

Bentula, jak piszesz ze sluz nie jest owulacyjny, to moim zdaniem jeszcze nie owulacja, a plamienie po stosunku nie oznacza owulacji.
Robilas kiedys testy owulacyjne?
Mi zawsze prawidlowo pokazywaly owulacje.
Polecam testy z rossmana "domowe labolatorium"

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!
Bentula, ja tak miałam po łyżeczkowaniu, że po stosunku miałam plamienia przez jakieś pół roku. Nie miało to żadnego związku z owulacją.

Dżoł Twoje wyniki są prawidłowe ..Zgodnie z tymi wynikami nie masz zespołu .Zbadaj resztę min .toczeń .
Przepraszam źle spojrzałam to powyżej tyczy się dżoł.:D
Bentula a to mogło być krwawienie owulacyjne.Który masz dc przy jak długich cyklach?

Toczen tez mam zbadany: 39. W normie 31-44. Gin powiedzial ze troche wysoki.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Plamienia kolorowe czy uplawy? A moze to resztki nasienia wyplywaly?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry