reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przykro mi dziewczyny ze zadna nic mi nie odpisala,moze moje problemy sa blache i mniej wazne niz wasze,ale w koncu po to jest to forum,widze ze nie dopuscicie mnie do siebie :-(

reklama
Dżoł Twoje wyniki są prawidłowe ..Zgodnie z tymi wynikami nie masz zespołu .Zbadaj resztę min .toczeń .
Przepraszam źle spojrzałam to powyżej tyczy się dżoł.:D
Bentula a to mogło być krwawienie owulacyjne.Który masz dc przy jak długich cyklach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJ,
piękne bety dziewczyny nadal mocno kibicuję :)
P.S.Dziewczyny. Spójrzcie na nicki, bo to nie były Bentuli wyniki, ona pytała o coś innego :/

Susana wizyte mam za tydzien to bede wiedziala cos wiecej;) moze to bedzie juz polowkowe wiec moze jakas ladna fotka bedzie;)
Synus ladnie o sobie daje znac wiec jestem w miare spokojna, po malu kompletuje wyprawke, choc czai sie strach z tylu glowy...

Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!

Bentula, jak piszesz ze sluz nie jest owulacyjny, to moim zdaniem jeszcze nie owulacja, a plamienie po stosunku nie oznacza owulacji.
Robilas kiedys testy owulacyjne?
Mi zawsze prawidlowo pokazywaly owulacje.
Polecam testy z rossmana "domowe labolatorium"

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!
Bentula, ja tak miałam po łyżeczkowaniu, że po stosunku miałam plamienia przez jakieś pół roku. Nie miało to żadnego związku z owulacją.

Dżoł Twoje wyniki są prawidłowe ..Zgodnie z tymi wynikami nie masz zespołu .Zbadaj resztę min .toczeń .
Przepraszam źle spojrzałam to powyżej tyczy się dżoł.:D
Bentula a to mogło być krwawienie owulacyjne.Który masz dc przy jak długich cyklach?

Toczen tez mam zbadany: 39. W normie 31-44. Gin powiedzial ze troche wysoki.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Plamienia kolorowe czy uplawy? A moze to resztki nasienia wyplywaly?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry