reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Słońce tak mam ana3 dodatnie, mam metypred 8 mg , Nafoczka też miała taką dawkę i chyba ogólnie dr Przybycień taką dawkę przepisuje, ja lekarzem nie jestem, co do clexanu Susi nasza miała chyba clexane 1,0 i brała to w 1 zastrzyku ( o ile pamietam)dawce...o_Oale nie chcę Ci mieszać w głowie,
Susi może mnie popraw ;)
Mickey
Ja już mówiłam naszej Gabiś , że ja miałam 80 clexane przy wadze 58 kg i brałam wueczorem w jednej dawce

reklama
Agnieszka o jeny to juz za pare dni zobaczysz sie z malenstwem[emoji4]

Za ciezarne zaciskam kciuki by wszystko szlo pieknie[emoji4]

A staraczkom wyczekanych 2 kreseczek i samych dobrych wiesci;)

Ja juz 3 tyg. W domu siedze ten czas w miare leci...

Pozdrawiam

Asia 669 wszystko w porządku??
Beatka, dziękuję, że pytasz wszystko u mnie w porządku. Poza ogromnym strachem wszystko jest ok. Czyli fizycznie ok, z psychiką gorzej. Byle do połowy października wtedy powoli zacznę się cieszyć.
Cały czas za wszystkie straraczki trzymam &&&. A brzuchatkom życzę nuudnej ciąży.

Nie zaglądam zbyt często. Staram się odrywać myśli.
Wczoraj byłam zmuszona powiedzieć szefowej o ciąży, bo jestem na zwolnieniu od 1,5 tygodnia i kadrowa chciała jej wypeplać. Mam dość już tej pracy po kokardki i tych ludzi, którzy tam pracują.

W koncu mam wyniki . Co oznacza strzalka mniejszosci przy drugiej pozycji? Ze mam tych przeciwcial za malo? Przepraszam za jakosc zdjecia.

1473255955-q42n01.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł
Strzałka oznacza że jest mniej niż 3,8 czyli wszystkie badania masz bardzo dobre

reklama
asia który to tydzień ? kiedy usg jak się czujesz napisz coś więcej :)
Zaczynam dziś 6 tydzień. Usg było już dwa razy, co tydzień. Lekarz mówi, że wszystko jest ok, zgodnie z OM. Ogólnie czuję się dobrze, jak wspomniałam wcześniej, poza tym co się dzieje w mojej głowie. Na dzień dzisiejszy nic więcej nie da się napisać, a jak u Ciebie? Który tc?

Do góry