U
użytkownik m
Gość
Susana życzę Ci aby spełniło się to co sobie wyznaczyłaś za cel w życiu, i również dużo życzę zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabiś nie pomogę co do gluco i clexanu, ja mam clexane 0,4. natomiast nad progesteronem bym popracowała, ja miałam 15,7 i miałam bóle jak na @ i mi dr Przybycień powiedział że trzeba podnieść, ja od razu wziełam crinone to taki żel ma super wchłanianie, i po 2 dniach wzrósł mi do 30, a ile bierzesz czego dupka?luteiny?Beta dziś - 15 dpo:
208,97
Progesteron:
18,64
Gabiś nie pomogę co do gluco i clexanu, ja mam clexane 0,4. natomiast nad progesteronem bym popracowała, ja miałam 15,7 i miałam bóle jak na @ i mi dr Przybycień powiedział że trzeba podnieść, ja od razu wziełam crinone to taki żel ma super wchłanianie, i po 2 dniach wzrósł mi do 30, a ile bierzesz czego dupka?luteiny?
Gabis ty masz prolutex? Prawda? To dobrze. Do tego 3x dupka i 2x100 lutkiBeta dziś - 15 dpo:
208,97
Progesteron:
18,64
beta 1309 z wczoraj dziś jeszcze czekam, zrobiłam też tsh i już patrze ile jest 0,99 także mi skoczyło ładnie chyba po sterydzie a mówili że tyle skutków ubocznychpo sterydachGabis ty masz prolutex? Prawda
Gloco ja brałam do 12tc bo P ze do 12 jest bezpiecznie
Paula gdzie twoja beta?