reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beta dziś - 15 dpo:

208,97

Progesteron:

18,64
Gabiś nie pomogę co do gluco i clexanu, ja mam clexane 0,4. natomiast nad progesteronem bym popracowała, ja miałam 15,7 i miałam bóle jak na @ i mi dr Przybycień powiedział że trzeba podnieść, ja od razu wziełam crinone to taki żel ma super wchłanianie, i po 2 dniach wzrósł mi do 30, a ile bierzesz czego dupka?luteiny?

Gabiś nie pomogę co do gluco i clexanu, ja mam clexane 0,4. natomiast nad progesteronem bym popracowała, ja miałam 15,7 i miałam bóle jak na @ i mi dr Przybycień powiedział że trzeba podnieść, ja od razu wziełam crinone to taki żel ma super wchłanianie, i po 2 dniach wzrósł mi do 30, a ile bierzesz czego dupka?luteiny?

Zastrzyki Prolutex - dopiero dwa za mną, dziś będzie trzeci. Może dołożę Lutkę rano i wieczór. Ja nie mam bóli póki co.

Gabiś weż może duphaston , on co prawda jest syntetykiem więc nie wyjdzie w badaniu z krwi ale lutkę dołóż jak tylko masz, bo progestorn lepiej by był wyższy

Nafoczka - może zmienić sposób podawania Prolutexu? Zamiast domięśniowo to też w brzuch jak Ty?
Wczoraj nic mnie nie bolało podanie Prolutexu (przed wczoraj ból straszny), ja mam na pupie tłuszczyk (zresztą gdzie ja go nie mam :p ) i się zastanawiam czy te piguły dobrze mi podają.

Edit: Dupka nie mam, ale Lutkę sobie zaaplikuję.

beta dziś 1874 zobaczymy, czyli rośnie, dziewczyny ja już mam chyba jakieś paranoje wczoraj pół dnia przepłakałam bo byłam pewna że fasolka nie dała rady ja nie wiem, to normalne, że nagle jest ból brzucha piersi przestają boleć ...chyba moje maleństwo sprawdza moją cierpliwość żeby wiedzieć na co może sobie pozwolić, no ale i tak nie będę porównywwała mojej bety do np. Nafoczki z tego dnia:baffled:

reklama
Do góry