U
użytkownik m
Gość
Fondie proszę napisz mi Twoje bety, tobie też tsh rosło po encortonie/ ? dobrze pamiętam?Ile my tu mamy nowych ciężarówek łamią, gabis , Paula kogoś ominęłam ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fondie proszę napisz mi Twoje bety, tobie też tsh rosło po encortonie/ ? dobrze pamiętam?Ile my tu mamy nowych ciężarówek łamią, gabis , Paula kogoś ominęłam ?
w 27dc 806Fondie proszę napisz mi Twoje bety, tobie też tsh rosło po encortonie/ ? dobrze pamiętam?
Właśnie wyczytałam ,że po sterydach spada progesteron!
Monitorowałyście prg. przy sterydzie?
ale dupek nie wychodzi w badaniu ją miałam 33przy becie 1783 i potem nie badalam
Fondie Ty masz z Maliną jak u Pana Boga za piecem, wiesz dobrze że ciąża rozwija się książkowa sama pisałaś mi kilka postów wczesniej że przy około 30 dc pokazał się pęcherzyk a za 2 tyg serduszko, i jest dobrze tego się trzymaj bete miałaś rewelacyjną do progesteronu tez nie można się było czepić więc nie myśl tyle, my jesteśmy na poczatku tej drogi. a pytać pytamy bo po to jest forum Ty nie dobieraj sobie tego do głowy bo widzisz że np Ja nie miałam takich dobrych bet czy progestornu jak TyNie wiem znajoma ma prolutex 2x 250 na dzień i miała 11 progesteronu i brała prolutex spadło jej do 6. Chyba musze znów was na chwile opuścić bo znów zaczyna się sianie paniki odnośnie progesteronu zaraz zacznę pisac każdej po 1000 pytań jak miała przy plamieniach wiec chyba znów na troszkę znikne bo ja teraz jak plamilam nie zwiększalam progesteronu a mam 3x dupka 2x 1 lutkimam i fraxi 0,6 a wiadomo progesteron zagęszcza krew, plamienie samo ustalo mam nadzieje ze ciąża nieobumrla z braku progesteronu