reklama
burczuś
Fanka BB :)
Susanko ... życzę Ci spokoju ducha, radości na co dzień oraz spełnienia marzeń
Witam Evita. Nie załamujemy się tutaj walczymy
W szczepieniach nie pomogę, ale jest tu sporo dziewczyn znających się bardzo na tym temacie,więc na pewno Ci odpiszą.
Nowo zaciążonym gratuluję
pozdrawiam
Witam Evita. Nie załamujemy się tutaj walczymy
W szczepieniach nie pomogę, ale jest tu sporo dziewczyn znających się bardzo na tym temacie,więc na pewno Ci odpiszą.
Nowo zaciążonym gratuluję
pozdrawiam
Do końca 12-13tcNafoczko - jak długo przyjmowałaś Prolutex?
P.S. Ucałuj Przystojniaka.
Gabis on zacalowany jakby od was wszystkich
Witajcie dziewczyny
Doris, Nafoczka, Kitki - śliczne te Wasze dzieciaczki Obym się kiedyś "dorobiła" takiego cudu
lamia, Gabiś - gratuluję
Destino - dokładnie wiem co przeżywasz Też kiedyś dostałam takie pismo w sprawie mojego taty
Evita - witaj na forum
Arda - co u Ciebie??
Sus - z okazji urodzin życzę Ci spełnienia tego najważniejszego marzenia
Doris, Nafoczka, Kitki - śliczne te Wasze dzieciaczki Obym się kiedyś "dorobiła" takiego cudu
lamia, Gabiś - gratuluję
Destino - dokładnie wiem co przeżywasz Też kiedyś dostałam takie pismo w sprawie mojego taty
Evita - witaj na forum
Arda - co u Ciebie??
Sus - z okazji urodzin życzę Ci spełnienia tego najważniejszego marzenia
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Foczka co za krawat padlam
Suzana życzę Ci żebyś pokonała każda przeszkodę w swoim życiu i żebyś plakala tylko ze szczęścia! 100 lat :*
Suzana życzę Ci żebyś pokonała każda przeszkodę w swoim życiu i żebyś plakala tylko ze szczęścia! 100 lat :*
M
Magda82...
Gość
Susana spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych .Dużo zdrowia i tego co daje Ci radość.
reklama
Dziewczynki, teraz ja trochę potruję:
1. Dawkowanie Clexane:
- znalazłam artykuł, że enoksaparynę czyli Clexane podaje się w przeliczeniu 1mg/kg masy ciała gdy podaje się 2 razy dziennie co 12 godzin, a jeśli podaje się raz na dzień np,. wieczorem to przelicza się 1,5mg na kg masy ciała. Pomożecie? Jak to jest u Was?
2. Kto przyjmował Glucophage w ciąży?
- odstawiłam przed weekendem (po pozytywnym teście) i głupia ja zastanawiam się czy wrócić do niego.
1. Dawkowanie Clexane:
- znalazłam artykuł, że enoksaparynę czyli Clexane podaje się w przeliczeniu 1mg/kg masy ciała gdy podaje się 2 razy dziennie co 12 godzin, a jeśli podaje się raz na dzień np,. wieczorem to przelicza się 1,5mg na kg masy ciała. Pomożecie? Jak to jest u Was?
2. Kto przyjmował Glucophage w ciąży?
- odstawiłam przed weekendem (po pozytywnym teście) i głupia ja zastanawiam się czy wrócić do niego.
Podziel się: