reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susanko ... życzę Ci spokoju ducha, radości na co dzień oraz spełnienia marzeń;)

Witam Evita. Nie załamujemy się tutaj:) walczymy:)
W szczepieniach nie pomogę, ale jest tu sporo dziewczyn znających się bardzo na tym temacie,więc na pewno Ci odpiszą.
Nowo zaciążonym gratuluję:)
pozdrawiam

Witajcie dziewczyny

Doris, Nafoczka, Kitki - śliczne te Wasze dzieciaczki :) Obym się kiedyś "dorobiła" takiego cudu :)

lamia, Gabiś - gratuluję :)

Destino - dokładnie wiem co przeżywasz :( Też kiedyś dostałam takie pismo w sprawie mojego taty :(

Evita - witaj na forum

Arda - co u Ciebie??

Sus - z okazji urodzin życzę Ci spełnienia tego najważniejszego marzenia :)

90723.jpg

reklama
Dziewczynki, teraz ja trochę potruję:

1. Dawkowanie Clexane:
- znalazłam artykuł, że enoksaparynę czyli Clexane podaje się w przeliczeniu 1mg/kg masy ciała gdy podaje się 2 razy dziennie co 12 godzin, a jeśli podaje się raz na dzień np,. wieczorem to przelicza się 1,5mg na kg masy ciała. Pomożecie? Jak to jest u Was?
2. Kto przyjmował Glucophage w ciąży?
- odstawiłam przed weekendem (po pozytywnym teście) i głupia ja zastanawiam się czy wrócić do niego.

Do góry