reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino - przukro mi bardzo z powodu choroby tescia

Gabis - gratuluje i zycze spokojnej ciazy

Lamia - piekna beta. A jak bronergon? Schodzisz powoli?

Tak sie chwalicie ze i ja pozwole sobie wstawic mojego skarba. Czekalam na niego od 2013r ipo 3 latach jestem w pelni szczesliwa.
Moje drugie szczescie - Dawid 4.5 miesiaca
1473082866813.jpg
1473082870210.jpg

Nigdy nie traccie nadziei, szczescie przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Załączniki

• 1473082866813.jpg
    1473082866813.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 324
  • 1473082870210.jpg
    1473082870210.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 321
Burczus ja się nie pogniewam. Maż jest zawsze po mojej stronie,czasem coś powie mamusi, czasem otrze moja łzę a ja staram się iść i górę i zaciskam zeby dla niego. Trudna to sytuacja gdy się widzi takie błędy własnych rodziców ale jakoś żyć
Nafoczko zrób to dla siebie i pokaż jej,że są granice,których ona przekroczyć nie może. Na przykład powiedz jej jak coś skomentuje,że jak będziesz potrzebować porady czy pomocy to zwrócisz się do niej.A tak to prosiłabyś by Ci nie doradzała. Jak będzie chciała coś doprawić,to powiedz żeby przelała do garnuszka i doprawiła tyle co dla siebie,bo Ty i Twój mąż wolicie przyprawione przez Ciebie.
P.s. moja teściowa to podobny typ ale udało mi się ją jakoś ustawić.

Beta - 508- 16 dpo:szok:
Lamia beta wzorowa!!!
Paula który to już tydzień??Moja siora też miałą taki czas 2 letni że mało co domu nie sfajczyła,to prace straciła to auto rozbiła itp ,itd w ciągu 2 lat strasznie jej się siwych włosów na głowie rozsiało ;(
Nie chcę smęcić a poza tym nie chce rozdrapywać swoich ran i pisać o tym u mnie już 3 lata marazmu, nie mogę dojrzeć światełka w tunelu, nie wiem gdzie są granice wytrzymałości,
Nafoczka dziękuje że pytasz i pamietasz o Mnie...dziś powtarzałam bete i jutro robię ale złudzeń nie mam widzę co moje ciało mówi niestety, a poza tym moje bety nie były aż tak obiecujące jak np. Lamii beta
Gabiś cudownie, widzisz a tak się martwiłaś jak to będzie ze staraniami, i proszę;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[emoji26] a ten steryd bierze sie od poczatku ciazy czy najpierw trzeba obnizyc % komorek a dopiero pozniej zachodzic?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol, ja bralam wlewy duzo wczesniej, ale caly czas sie staralam. Na obnizenie nk jest intralipid i podobno tez colostrum, ale nie wiem jak szybko i o ile obniza nk colostrum.
Po 3 wlewach moje nk spadly juz z 24% do 17%, potem juz nk nie badalam.

Encorton mysle ze powinnas brac w cyklu starajacym od 1dc, po pozytywnym tescie moze byc juz za pozno, ale to moje myslenie. Byc moze nie mam racji.

W pierwsza ciaze zaszlam odrazu, ale 6 tydzien i serduszko przestalo bic.
Druga ciaza, beta urosla do 300 i potem juz spadala.
Obie ciaze bez lekow, bo jeszcze nie wiedzialam ze mam wysokie nk.
Dlatego mysle ze steryd od 1dc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie dziewczyny! Jutro czekają mnie badania krwi. Muszę powtórzyć badanie białka S, z tym że wcześniej badałam "białko S" a teraz lekarz zapisał żebym zbadała "wolne białko S" (są to 2 różne badania). Które z nich zwykle się bada w celu stwierdzenia trombofilii lub dobrania dawki Clexanu? (jestem aktualnie w ciąży). Z góry dziękuję :)

Kitki, synek cudowny, pewnie oczko w glowie calej rodzinki[emoji6]

Nafoczka, Ty juz wiesz ze Wikus tez jest cudowny[emoji6]

Dziewczyny ile mamy nowych ciezarowek, oby tak dalej.
Trzymam kciuki za piekne betki[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry