reklama
Nafoczka Wikus cudo [emoji7] tesknilam za jego buzka [emoji8][emoji8]
Gabis gratulacje [emoji5]
Kitki synio slodziak [emoji8]
Destino [emoji20]
Beatka teraz po @ juz ruszy i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy a zaczniesz staranka [emoji5][emoji5]
A dzis dzwonilam do Tarnowa do dr.P i maja wstrzymana rejestracje do 8.01. W Krk nie wiem bo pani nie wiedziala jak to tam wyglada.
I teraz sama niewiem juz co robic. Znalazlam w Rz. dr.Januszek( Bea,Nafoczka znacie?) w necie ma dobre opinie bo potrzebuje lekarza a nie jasnowidza jakim okazuje sie moj gin.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino [emoji20]
Beatka teraz po @ juz ruszy i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy a zaczniesz staranka [emoji5][emoji5]
A dzis dzwonilam do Tarnowa do dr.P i maja wstrzymana rejestracje do 8.01. W Krk nie wiem bo pani nie wiedziala jak to tam wyglada.
I teraz sama niewiem juz co robic. Znalazlam w Rz. dr.Januszek( Bea,Nafoczka znacie?) w necie ma dobre opinie bo potrzebuje lekarza a nie jasnowidza jakim okazuje sie moj gin.
dżoł
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie. Komorki nk do ogarniecia z poczatkiem ciazy (jezeli zajde). Teraz czekam na reszte wynikow ( p. antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe) no i znowu do gina. Od dzis moge brac acard i jak nie zajde to mam odstawic bo bede miec krwotok a nie okres. [emoji45]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli tego lekarza nie znam. w Rzeszowie mogę tylko polecić tylko Jacka Śliwe, jest zastępca ordynatora na Lwowskiej . Robił mi w szpitalu to wyproszone usg serduszka jeśli pamietacie a sam ma ogromną opinie i serce a do tego sprzęt. Mnie ujął i żałuję że chodziłam do "szybkiej stowki" a nie do niego tu na miejscu. Nic więcej nie umiem podpowiedzieć moze Beci coś wymyśliNafoczka Wikus cudo [emoji7] tesknilam za jego buzka [emoji8][emoji8]
Destino [emoji20]
Dziękuję dziewczyny za słowa "uwielbienia" dla mojego krola ♡♡♡ jak ja wam bardzo kibicuję to nawet nie wiecie!!!
Strawbelka, masz rację, ja mam zalecany od 12 dc, tuż przed owulacją, żeby potem nie było za późno, bo zaczynam zwalczać zarodek po zagnieżdżeniu (poronienia 6 tydzień, tak jak ty).Encorton mysle ze powinnas brac w cyklu starajacym od 1dc, po pozytywnym tescie moze byc juz za pozno, ale to moje myslenie. Byc moze nie mam racji.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka, Kitki - przesłodkie Wasze chłopaki!
Lamia, Gabiś - gratulacje!!!
Ile życia na tym forum, aż od razu lepiej się robi na sercu
susana
Nafoczka
Ja cię też już pewnie dawno zamuliłam tymi ach , och i ech nad Wikusiem .Cudowny
Piękny
Śliczny
Przystojny Cudaczek .
Dżoł
Z takimi komórkami nk jak masz to bym zaczęła "ogarniać "przed ciążą a nie na jej początku .
Nk powinno być najlepiej jednocyfrowe .Wójtowicz w Warszawie mówi że jak jest 5 to jest super ....ja miałam 9 i też jeszcze zbijałam .
Ty masz bardzo duże , w tym przypadku nie patrzy się na widełki że są w normie .
Acard biore cały cykl nie przerywam na @ ale ja nie mam jakiś obfitych miesiączek i mnie nic absolutnie po acardzie nie zalewa .
Niektóre dziewczyny ak mają obfite to przerywają .Ty sobie dostosuj do siebie.
Gabiś
Paula
Trzymam kciuki za Twą betkę aby była wielka ......ogromna ..!!!!!
Lamia
Gratki
Ja cię też już pewnie dawno zamuliłam tymi ach , och i ech nad Wikusiem .Cudowny
Piękny
Śliczny
Przystojny Cudaczek .
Dżoł
Z takimi komórkami nk jak masz to bym zaczęła "ogarniać "przed ciążą a nie na jej początku .
Nk powinno być najlepiej jednocyfrowe .Wójtowicz w Warszawie mówi że jak jest 5 to jest super ....ja miałam 9 i też jeszcze zbijałam .
Ty masz bardzo duże , w tym przypadku nie patrzy się na widełki że są w normie .
Acard biore cały cykl nie przerywam na @ ale ja nie mam jakiś obfitych miesiączek i mnie nic absolutnie po acardzie nie zalewa .
Niektóre dziewczyny ak mają obfite to przerywają .Ty sobie dostosuj do siebie.
Gabiś
Paula
Trzymam kciuki za Twą betkę aby była wielka ......ogromna ..!!!!!
Lamia
Gratki
dżoł
Ja tez bym najchetniej zaczela przed ale przeciez z lekarzem nie bede sie klocic. Zapytalam czy wczesniej bedziemy cos z tym robic to powiedzial ze nie i mam przyjsc z tamtymi wynikami i wtedy powie co dalej. A nk wg niego mozna zmiejszyc na poczatku ciazy. Ja akurat mam obfite miesiaczki, takie ze skrzepami.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
susana
Dżoł a czym twój lekarz zmniejsza nk na początku ciąży??Ja tez bym najchetniej zaczela przed ale przeciez z lekarzem nie bede sie klocic. Zapytalam czy wczesniej bedziemy cos z tym robic to powiedzial ze nie i mam przyjsc z tamtymi wynikami i wtedy powie co dalej. A nk wg niego mozna zmiejszyc na poczatku ciazy. Ja akurat mam obfite miesiaczki, takie ze skrzepami.
Tęczowa
Szkoda że się nie udało w tym cyklu .
Zmieniałaś leczenie od ostatniej ciąży czy podchodzisz na tym samym zestawue co ostatnio???
Ostatnia edycja:
reklama
U
użytkownik m
Gość
dziewczyny które mają mutacje ile bierzecie zwykłego kwasu foliowego? oprócz form metylowanych, bo teraz tak popatrzyłam Sus ma w stopce 15 a ja biorę 5 mg czy to nie za mało? jak mam mutacje hetero mthfr c677t
Podziel się: