reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka Wikus cudo [emoji7] tesknilam za jego buzka [emoji8][emoji8]

Gabis gratulacje [emoji5]

Kitki synio slodziak [emoji8]

Destino [emoji20]

Beatka teraz po @ juz ruszy i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy a zaczniesz staranka [emoji5][emoji5]

A dzis dzwonilam do Tarnowa do dr.P i maja wstrzymana rejestracje do 8.01. W Krk nie wiem bo pani nie wiedziala jak to tam wyglada.
I teraz sama niewiem juz co robic. Znalazlam w Rz. dr.Januszek( Bea,Nafoczka znacie?) w necie ma dobre opinie bo potrzebuje lekarza a nie jasnowidza jakim okazuje sie moj gin.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Komorki nk do ogarniecia z poczatkiem ciazy (jezeli zajde). Teraz czekam na reszte wynikow ( p. antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe) no i znowu do gina. Od dzis moge brac acard i jak nie zajde to mam odstawic bo bede miec krwotok a nie okres. [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka Wikus cudo [emoji7] tesknilam za jego buzka [emoji8][emoji8]

Gabis gratulacje [emoji5]

Kitki synio slodziak [emoji8]

Destino [emoji20]

Beatka teraz po @ juz ruszy i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy a zaczniesz staranka [emoji5][emoji5]

A dzis dzwonilam do Tarnowa do dr.P i maja wstrzymana rejestracje do 8.01. W Krk nie wiem bo pani nie wiedziala jak to tam wyglada.
I teraz sama niewiem juz co robic. Znalazlam w Rz. dr.Januszek( Bea,Nafoczka znacie?) w necie ma dobre opinie bo potrzebuje lekarza a nie jasnowidza jakim okazuje sie moj gin.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli tego lekarza nie znam. w Rzeszowie mogę tylko polecić tylko Jacka Śliwe, jest zastępca ordynatora na Lwowskiej . Robił mi w szpitalu to wyproszone usg serduszka jeśli pamietacie a sam ma ogromną opinie i serce a do tego sprzęt. Mnie ujął i żałuję że chodziłam do "szybkiej stowki" a nie do niego tu na miejscu. Nic więcej nie umiem podpowiedzieć ;) moze Beci coś wymyśli :(

Dziękuję dziewczyny za słowa "uwielbienia" dla mojego krola ♡♡♡ jak ja wam bardzo kibicuję to nawet nie wiecie!!!

Encorton mysle ze powinnas brac w cyklu starajacym od 1dc, po pozytywnym tescie moze byc juz za pozno, ale to moje myslenie. Byc moze nie mam racji.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka, masz rację, ja mam zalecany od 12 dc, tuż przed owulacją, żeby potem nie było za późno, bo zaczynam zwalczać zarodek po zagnieżdżeniu (poronienia 6 tydzień, tak jak ty).

Nafoczka, Kitki - przesłodkie Wasze chłopaki!
Lamia, Gabiś - gratulacje!!!
Ile życia na tym forum, aż od razu lepiej się robi na sercu :)

Nafoczka
Ja cię też już pewnie dawno zamuliłam tymi ach , och i ech nad Wikusiem .Cudowny
Piękny
Śliczny
Przystojny Cudaczek .

Dżoł
Z takimi komórkami nk jak masz to bym zaczęła "ogarniać "przed ciążą a nie na jej początku .
Nk powinno być najlepiej jednocyfrowe .Wójtowicz w Warszawie mówi że jak jest 5 to jest super ....ja miałam 9 i też jeszcze zbijałam .
Ty masz bardzo duże , w tym przypadku nie patrzy się na widełki że są w normie .
Acard biore cały cykl nie przerywam na @ ale ja nie mam jakiś obfitych miesiączek i mnie nic absolutnie po acardzie nie zalewa .
Niektóre dziewczyny ak mają obfite to przerywają .Ty sobie dostosuj do siebie.

Gabiś :):):)

Paula
Trzymam kciuki za Twą betkę aby była wielka ......ogromna ..!!!!!

Lamia
Gratki :):):);):):)

Ja tez bym najchetniej zaczela przed ale przeciez z lekarzem nie bede sie klocic. Zapytalam czy wczesniej bedziemy cos z tym robic to powiedzial ze nie i mam przyjsc z tamtymi wynikami i wtedy powie co dalej. A nk wg niego mozna zmiejszyc na poczatku ciazy. Ja akurat mam obfite miesiaczki, takie ze skrzepami. ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez bym najchetniej zaczela przed ale przeciez z lekarzem nie bede sie klocic. Zapytalam czy wczesniej bedziemy cos z tym robic to powiedzial ze nie i mam przyjsc z tamtymi wynikami i wtedy powie co dalej. A nk wg niego mozna zmiejszyc na poczatku ciazy. Ja akurat mam obfite miesiaczki, takie ze skrzepami. ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł a czym twój lekarz zmniejsza nk na początku ciąży??

Tęczowa
Szkoda że się nie udało w tym cyklu .
Zmieniałaś leczenie od ostatniej ciąży czy podchodzisz na tym samym zestawue co ostatnio???

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny które mają mutacje ile bierzecie zwykłego kwasu foliowego? oprócz form metylowanych, bo teraz tak popatrzyłam Sus ma w stopce 15 a ja biorę 5 mg czy to nie za mało? jak mam mutacje hetero mthfr c677t

Do góry