reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

aaa :D widzisz jedna litera, a jak zmienia sens zdania :D. Zatem poczekaj, bo synowa może w przyszłym miesiąca zostanie "stworzona' " :D
Właśnie nie rozumiem tego, skoro sama przechodzi przez piekło ze swoją teściową to czemu Tobie robi to samo?! czemu nie pamięta jak to było kiedyś i jak sama się czuła?

reklama
Dzień dobry.
Wychodzę z ukrycia :D
Mam nadzieję, że nie zapeszę. :sorry:
Wyniki z piątku:
- beta 29,15, progesteron 13,36
Wyniki z soboty:
- beta 68,07, progesteron 14,88.
Mam Prolutex zastrzyki, oby pomogły. Mam leki, więc teoretycznie więcej już się zrobić nie da, więc trzymajcie kciuki i proszę o modlitwę. Jestem z Wami wszystkimi myślami i wysyłam dobre fluidki.

tester.jpg

Załączniki

• tester.jpg
    tester.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 96
Gabiś gratuluję :)

Nafoczka, piękniutkie zdjęcia. Ty, Doris i wasze dzieci rodzą uśmiech w sercu.

Sorki, że tak tylko o sobie. Właśnie przyszły wyniki teścia. Lekarze odmówili leczenia ze względu na rozległość przerzutów. A ten człowiek czekał na chemię jak na zbawienie. Jak mu powiedzieć, że lekarze nie będą o niego walczyć?

Destino to straszna znieczulica .A w innym szpitalu ? Straszne to wszystko bardzo straszne . A może telefon do NFZ ?Może oni coś poradzą? Okropne jest żyć z tą świadomością, że nie da się nic zrobić .
Ja dzisiaj szperalam po forum .I niepotrzebnie .Znalazłam historię Pati26 .Zginęła wraz z córeczką na którą tak czekała:( Ja kazdego dnia dziękuję opatrzności, że mam moją córkę, że jesteśmy razem .

Madzik, spróbują w Gliwicach, ale jak on to usłyszy, to psychika padnie, a jest ważna. Zobaczymy. Nie ten lekarz to inny. Muszą próbować, tylko czas... on nie jest ich przyjacelem

Lamia trzymamy kciuki &&& za ciebie i maluszka

Czas tu się bardzo liczy i psychika .Może postaracie się przez jakiś czas ukrywać przed tesciem, że odmówili mu pomocy .Życzę siły i powodzenia w znalezieniu prawdziwych lekarzy .Ściskam .

Edit Bea do którego doktorka dzwoniłas?

Do doktorka od HSG Ireneusza Zych . No przecież nie do Jurka bo telefonem ze mną się nie podzielił :p

Właśnie przyszły wyniki teścia. Lekarze odmówili leczenia ze względu na rozległość przerzutów. A ten człowiek czekał na chemię jak na zbawienie. Jak mu powiedzieć, że lekarze nie będą o niego walczyć?

Straszne. Rozpaczam razem z nim. Najgorsze w życiu są właśnie chwile kiedy dochodzisz do ściany i nic więcej nie możesz zrobić tylko czekać :(. Trudne chwile Boże jak ja Wam w tej chwili współczuję :(

Znalazłam historię Pati26 .Zginęła wraz z córeczką na którą tak czekała

Madzia czasem trzeba popatrzeć na nieszczęście innych ,żeby móc dostrzec pozytywy w swoim i tak posranym życiu. Często narzekamy na niesprawiedliwość i zły los ale popatrzmy na tych którzy mają gorzej.Jak oni byliby szczęśliwi będąc na naszym miejscu??

reklama
Do góry