reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sus pewnie dlatego że to nie jego dziecko i ma przekonanie że to jak ma pomóc to pomoże.

P.s. Barek zapelnilas?? Chusteczki przygotiwalas :-p

Nafoczka z tą ginekolog nic niewymyśle.Nie znam baby. Nigdy o uszy mi się nie obiło.

Czarna kiedy masz zabieg na endometrium??

Paula masz wyniki? Ciumkam ;-)

Asia669 pisz co u Ciebie?? Rosniecie w ciszy? Tak wolisz to rozumiem i kciukam dalej.

Lamia piękny przyrost. Ciesze się.

Fondie jak po malinie? Bylas ? Oderwałas mloteczkiem w lepek;-) żebyś młodego nie denerwowala :-p

reklama
Sus pewnie dlatego że to nie jego dziecko i ma przekonanie że to jak ma pomóc to pomoże.

P.s. Barek zapelnilas?? Chusteczki przygotiwalas :-p

Nafoczka z tą ginekolog nic niewymyśle.Nie znam baby. Nigdy o uszy mi się nie obiło.

Czarna kiedy masz zabieg na endometrium??

Paula masz wyniki? Ciumkam ;-)
jutro będę miała wynik bety z dzisiaj i jutra bo dziś popołudniem byłam, mam fajne dziewczynki w labo ale powiedziała mi żebym nie kłuła już w prawą rękę bo mam zrosty i aż chrupie żyła...:(
Nafoczka czyli jak biorę 5 mg zwykłego +femibion+pregna plus to wystarczająca dawka tak

Ja tez bym najchetniej zaczela przed ale przeciez z lekarzem nie bede sie klocic. Zapytalam czy wczesniej bedziemy cos z tym robic to powiedzial ze nie i mam przyjsc z tamtymi wynikami i wtedy powie co dalej. A nk wg niego mozna zmiejszyc na poczatku ciazy. Ja akurat mam obfite miesiaczki, takie ze skrzepami. ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol, nie chce Cie martwic, ale nk nie da sie zmniejszyc na poczatku ciazy.
Encortonem mozna oszukac, ale nie zmniejszyc. Sam encorton tez moze nie pomoc.
Ja bym na Twoim miejscu brala juz teraz intralipid.
No ale to moja opinia i nie musisz mnie sluchac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ten intralipid na recepte? Nie powiedzial czym. Mowil ze najpierw wyniki, za 2 tyg zobaczymy czy zaszlam i wtedy powie co dalej.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol, mi intralipid zlecila gonekolog ktora ma specjalizacje z tych nk. I intralipid biore w klinice gdzie ona pracuje.

Ponoc mozna tez kupic na recepte, ale musisz miec kogos kto Ci wtedy to poda, bo to takie cos jak kroplowka.
Podaje sie dozylnie i lezysz ok 3 godzin na oddziale.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

paula ja mam w femibionie i 800uq czyli 1600uqna dzień czyli 1,6mg na dzień i malina mówił ze już zwykłego nie mam po co brać.

susana dziś przestalam plamic usg w poniedziałek. mam odstawic acard zalecenia maliny.mloteczka nie mam :)

Dziewczyny tak się cieszę z nowych bejbików, jakbym sama była w ciąży

Lamia beta super :)

Paula, wiem że to trudne, ale są dzieci zdrowe z początkowo małych przyrostów bety. Ja wierzę do końca

Kitki piękny maluch

Kwiatuszku (jak wynika z pomyłki) o was też myślę i kciukam &&&

My od środy zaczynamy leczenie i czekamy na wieści z Gliwic, wszystko jest możliwe, my WIERZYMY DO KOŃCA, ŻE BĘDZIE DOBRZE

Pozdrowienia dla Was wszystkich Kochane :*

Ostatnia edycja:
Sus teraz też mam zestaw , ale z lekkimi zmianami. Przede wszystkim duuzo więcej Clexanu (wcześniej 0,2 teraz 0,6) , luteina i dupek zaraz po owu, metyle, acard, jodid, metfromina

reklama
Ja zrobiłam dzisiaj test i negatyw więc dziś już nie brałam ani lutki, ani dupka i czekam na @ ciekawe po jakim czasie się pojawi :/
:/ buu. Chyba musimy sie spotkać jednak na czerwcowkach, to piękny miesiąc :) U mnie dzisiaj zgodnie z kalendarzem przyszła @
Jutro wizyta u gina i rozpoczynam stymulację do iui.

Halo ciocie
Zobacz załącznik 771362
Moje portfolio dla zakochanych
Zobacz załącznik 771364
i spadam do baru mlecznego bo za długo pozowalem :p
Zobacz załącznik 771363 pa ♡

Edit
PS podaje swoje wymiary 5705g / 62-68 :D
Ja głosuje za zdj nr 2!!! Zadziorny słodziak!!! :)

SORRY dziewczyny, że Wam kandydata na męża zabrałam, ale jego uroda i wdzięk mnie powalił i musiał być mój :D :*
P.S. światowa rzecz jasna
Nafoczka, chyba sie spóźniłam, to jednak poproszę o kolejny model dla mojej przyszłej córy :p

Beta - 508- 16 dpo:szok:
Piękna beta! :)

Tak sie chwalicie ze i ja pozwole sobie wstawic mojego skarba. Czekalam na niego od 2013r ipo 3 latach jestem w pelni szczesliwa.
Moje drugie szczescie - Dawid 4.5 miesiaca
Zobacz załącznik 771405Zobacz załącznik 771406

Nigdy nie traccie nadziei, szczescie przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie
Jaki kochany!..

Ja juz po wizycie. Komorki nk do ogarniecia z poczatkiem ciazy (jezeli zajde). Teraz czekam na reszte wynikow ( p. antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe) no i znowu do gina. Od dzis moge brac acard i jak nie zajde to mam odstawic bo bede miec krwotok a nie okres. [emoji45]

Ja biore Acard bez przerywania na @, a i tak mam @ ok 2 dni, tylko pierwszego dnia intensywna, potem juz słaba i plamienie.

Do góry