reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jasne jasne miało być pod ta córeczkę kochana- swatowa :p

a co do tesciowej to trudny temat bo razem mieszkamy a najdziwniejsze jest to ze z tego co wiem sama miała tesciowa jedze i z domu uciekła chrzcac dziecko bez obecności swojego męża (tescia). .. i zapomniała jak to boli :(

Edit Bea do którego doktorka dzwoniłas?
Nafoczko mi się nasuwa tylko jedno pytanie...co na to Twój mąż? I czemu na to pozwala? Może czas uświadomić Mamusię, że ona miała swój czas, a teraz jest Wasz, na wychowanie dzieci.
I mam nadzieję,że się nie obrazisz, ale na ile pozwoliliście jej wleźć z buciorami w swoje życie, na tyle ona se pozwala. Pora to ukrócić:) i jak ktoś wyżej pisał, żyć wg własnego sumienia, bo to jest zdrowsze dla wszystkich:) A tak Mamusia na siłę pokazuje, jak bardzo jest Wam potrzebna... No wszechwiedźminka no...

reklama
Bea takie historie dają do myślenia.
Czytając Wasze opowieści na temat tesciowych cieszę się ,że ja trafiłam na tak fajną osobę .Raz miałyśmy poważny zgrzyt ,ale potrafiła mnie później przeprosić. Gdy potrzeba to staje po mojej stronie , nie wtrąca się. Bardzo przeżywała ciążę z Klarą i jak sama mówi zmowila w tym czasie milion zdrowasiek .Ona właśnie miała tą złą teściową i nie chce być taka sama.

Gabis ale news suppper! Trzymamy kciuki&&&

Ja znowu mam dzień lenia. Byłam rano na badaniach, potem kupiłam sobie 2 pary legonsow i małej szlafrok na zimę. I przyjechalam do domu i padlam jak mucha.

Hej. Dzisiaj bylam zrobic badania na obecnosc komorek nk. W szoku jestem bo mam juz wynik w necie. Na szczescie wszystko ok. Tzn w normie: 20. A norma od 6 do 27. Dzis mam gina na 17.15 zeby sprawdzic czy po clo cos uroslo. Buziaki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dzisiaj bylam zrobic badania na obecnosc komorek nk. W szoku jestem bo mam juz wynik w necie. Na szczescie wszystko ok. Tzn w normie: 20. A norma od 6 do 27. Dzis mam gina na 17.15 zeby sprawdzic czy po clo cos uroslo. Buziaki

Dziewczyny wcześniej (kiedyś) pisały, że norma przy NK to max do 12 pomimo tych podanych przez labo.

O kurde. No to mnie pocieszylyscie. A to da sie jakos leczyc?

1473080504-mzfce3.jpeg

Ostatnia edycja:

Dzol norma nk dla starajacych sie to max 12%.

Ja na nk biore co 4 tyg. wlewy z intralipidu.
Dodatkowo w ciazy bralam encorton( od 1dc)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczko mi się nasuwa tylko jedno pytanie...co na to Twój mąż? I czemu na to pozwala? Może czas uświadomić Mamusię, że ona miała swój czas, a teraz jest Wasz, na wychowanie dzieci.
I mam nadzieję,że się nie obrazisz, ale na ile pozwoliliście jej wleźć z buciorami w swoje życie, na tyle ona se pozwala. Pora to ukrócić:) i jak ktoś wyżej pisał, żyć wg własnego sumienia, bo to jest zdrowsze dla wszystkich:) A tak Mamusia na siłę pokazuje, jak bardzo jest Wam potrzebna... No wszechwiedźminka no...
Burczus ja się nie pogniewam. Maż jest zawsze po mojej stronie,czasem coś powie mamusi, czasem otrze moja łzę a ja staram się iść i górę i zaciskam zeby dla niego. Trudna to sytuacja gdy się widzi takie błędy własnych rodziców ale jakoś żyć trzeba.

O kurde. No to mnie pocieszylyscie. A to da sie jakos leczyc?

1473080504-mzfce3.jpeg
Dżoł niestety dziewczyny mają racje. Ja miałam 17 i to bylo za dużo. Brałam steryd i colostrum.

Lamia, Gabis super :) Paula ty juz nie robisz bety? A Asia?

Destino mój tato tez do konca nie wiedział o chorobie bo psychicznie chciałyby mu chociaż tego oszczędzić z tym ze u nas w przypadku glejaka diagnoza od razu była jedna

Kwiatuszku leniuchuj ile się da ;)

Bea no tak myslalam ze nie Jurek :)

Do góry