G
Gość
Gość
Nafoczka jak sie czyta, to az sie nie chce wierzyc ze tesciowa moze byc taka franca.Beti, Paula widzę ze macie podobne spostrzeżenia ze to doktorkiem pasowaloby się zająć. Zawsze jak na niego potrzymamy to mi się go szkoda robiło. Przepracowany, poświęcony w całości starszy pan
Liluli z foc na forum zrezygnowałam po ostatniej "klotni" o nieszanowaniu uczuć wiec jeśli chcesz bardzo zobaczyć mojego szkraba to mi napisz ♡
Beri, tak nospa jest dobra na takie sprawy.
Sus ponawiam pytanie, gdzie się wloczysz ?
A co do tesciowych (coz) to na moja płakać mi się chce wieczne ciągle uwagi, że tego to tak się nie robi, a po co to robisz, doprawianie moich dań bo np mało słone a potem zjeść się nie da jak rosół wczoraj i... wszystkie pozjadane rozumy, na dziecko słowa powiedzieć nie mogę bo wie lepiej co u nas na gorze się dzieje, czy spi w nocy czy nie, czy ma kolki czy nie, czy za przeproszeniem sra na różowo czy nie nie widzi że 1-2-3 staje na rękach żeby nie plakal a jak płacze mimo to, to leci na górę ze pewnie głodny bo mleko mam za cienkie ... a już sprawa oczywistą jest ze dopóki nie ma córki to rodzina nie jest pełna no i powinnismy pomyśleć bo 500+ teraz jest co dla mnie jest upokazajace z tego powodu robienie dzieci, ktore potem mają po 3 promile alkoholu! Nie rozumie co przeszłam, jakie to ryzyko i dla mnie i dziecka, jak grochem o ścianę ;( oj wyzalilam się ale mamy przez weekend straszna kose i tylko M. ociera mi cichutko lecące łzy.... echhh
Wsolczuje Ci, tym bardziej ze z Ciebie taka dobra duszyczka jest[emoji15]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom