reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To ja na odstresowanie wstawiam zdjęcie mojego dwumiesiaczniaka

Załączniki

• DSC_2135.jpeg
    DSC_2135.jpeg
    20,7 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
reklama
Beatka u mnie też straszne lenistwo. właśnie obudziłam się po 3 godzinnym spanku:)
@ od wczoraj jest u mnie ale normalnie chyba ze zdwojoną mocą przyszła!! I może dlatego taka słaba jestem!!!

Edit: Doris Oliś jest śliczny piękny i cudowny!!!! :)

Dziewczyny ale na produkowałyście :)
Dziś w nocy wyjeżdżam kochane do Grecji i nie będzie neta przez tydzień będę tęsknić :)
Lamia mnie się wydaje ze w ciąży prl sie nie bada bo przecież mleczko Kiedyś o tym pisałam
Strawberka Kwiatuszku Agnieszka i wszystkie dziewczyny w ciąży których nie wymieniłam niezmiernie trzymam kciuki za duze brzuszki
Fondi kochana trzymaj się rozumiem twój strach czasem paralizuje
Motylku jedź do Maliny ja też urodziłam martwa córeczkę i wszystkie badania mi dobrze wychodziły a miałam ich wiele dopiero 2 u Maliny złe i to dość istotne
Bea25ta popieram wpis o jajowodach ja też miałam niedrozne i 2 lata stracone a później jeszcze problemy z donoszeniem także.... badać się trzeba
Destino mimo wszystko modle sie o cud dla Ciebie moze za rok moze niedługo ale wierzę wciąż wierzę że będziesz mama przytulam Cię
Doris wspaniały chłopak z tego twojego syna zazdroszczę ale tak pozytywnie
Arluska ja u Ciebie jade do maliny 12 będziesz i 21 ale jak w pracy powiem to jeszcze nie wiem chyba mnie wywalą
Dziewczyny trochę prywaty boję się tych wyników histopatologicznych myślę trochę o nich wierzące nie zapominajcie w modlitwie o mniej
Całuje was wszystkie

Porzeczka jedź, odppcznij i wracaj do nas z nowymi siłami!! Miłego wypoczynku!!!

Lamia cały czas &&&&&&&&:)

Asia co u Ciebie!?!?

Motylek znajdź lekarza, oprócz maliny jest wielu polecanych i znających się na naszych problemach!!

Bertha, Tęczowa, Gabiś testowałyście jeszcze raz!?

Destimo nie rezygnuj jeszcze nawet gdybyś miała rok czekać. Życzę Ci z całego serducha żeby Ci się udało !!!

Sus :)

Dziewczynki mam prosbe o pomoc. Od 7 dc bardzo bola mnie jajniki, jak na okres, sluz plodny. Czy to mozliwe ze to owulacja czy jakas chiroba? Boli od 2 dni. Nie pomaga nospa. Nigdy tak nie mialam.

Porzeczka, regeneracji sił na wczasach!

Destino, jesteś cudowna osoba, wierze ze będziesz jeszcze mamą.

Motylku, nie zostawiaj kolejnej ciąży losowi. Bierz chociaz te witaminy b6+b9+b12 w formie metylowej bo twoje dzieciątko było bardzo chore wlasnie przed brak kwasu foliowego którego nie przyswajasz.

Avita, szkoda ze @ do ciebie zawitała... U mnie zawita pewnie w poniedziałek. Wczoraj negatyw z krwi (11dpo).

Pozdrowienia dla wszystkich!

reklama
Beri nie pomoge.

Porzeczka no nie wzielas mnie ok.Rozumiem ale z Grecji wez słoneczko taaakie gorące.

Paula mój plan?? Hmm W poniedziałek dzwonie do lekarza który ma mi robić hsg i będzie teatrzyk;-) płacz itp żeby się zlitowal nad biedna duszyczka :-p

Doris synunio podobny do młodszej córy :-) blond. Będzie spryciarz z niego w oczkach to widzę.

Motylek w życiu nie postąpiłabym tak lekkomyślnie jak Ty. Ja przed synkiem poronilam przez przegrodęniby przez nia a dziecko potem urodziłam

Do góry