reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino, Paula, Kaira dziękuję w imieniu Wiktor'na za pozdrowienia.
Wikus cudownie. Rośnie, uśmiecha się, cycoli, robi kupki, płacze i śpi i tak dzień po dniu. (Lubi oj lubi cycusia :)

Jesli chodzi Fondie to myślę że dopóki i tak robisz po swojemu to nie ma nam co tego pisać, napisz jak będziesz potrzebowac wsparcia i porady

Kwiatuszku mąż niech jedzie szczęśliwie :) ale na leśne ssaki niech uważa bo berło ma jedno :p

Nieco starszym 18tkom napisze tak.
U mnie w pracy są dwie dziewczyny (nauczycielki) które urodziły pierwsze dzieci w wieku 42 i 44 lata wiec jeszcze jest szansa na hapy end :)
Jednak jeśli któraś z was zrezygnuje z walki to tez to rozumiem. To boli i to są trudne decyzje :( ale gdy walczyłam o rodzeństwo dla Karolka i gdy usyszalam ze Wikus może być chory to zawachalam się czy była to dobra decyzja żeby walczyć ze wszystkim. Zamiast dać mu oparcie w rodzeństwie mogłam mu dać ciężar do końca życia. Pisze szczerze, zawachalam się choć teraz wiem ze jestem najszczesliwsza na świecie ale po prostu nam się udało i wszystko wynagrodzil Bog/los ♡♡♡ A ryzyko towarzyszy nam zawsze czy mamy 18 czy nieco ponad 18 lat (nawet na grillu u teściowej :D )

Ostatnia edycja:
[QUOTE="czarna_mala, post: 14310206,]

Mam dziś grilla imieninowego u teściowej...która chętna iść za mnie? [emoji38]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Czarna u mojej tesciowej tez zis impreza imieninowa ale ja sie wymiksowalam z niej praca [emoji12] [emoji12]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

[QUOTE="czarna_mala, post: 14310206,]

Mam dziś grilla imieninowego u teściowej...która chętna iść za mnie? [emoji38]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Czarna u mojej tesciowej tez zis impreza imieninowa ale ja sie wymiksowalam z niej praca [emoji12] [emoji12]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Liluli jakbyście starali się o trzecie dziecko to miałabym podejrzenia, że jesteś bratową Małża [emoji6] choć ona przejdzie koło plemnika i już w ciąży jest [emoji1] nie ma co, płodna z niej kobieta i ciężary nosiła w drugiej ciąży, bo dom budowali [emoji4]
o Foczka [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Liluli jakbyście starali się o trzecie dziecko to miałabym podejrzenia, że jesteś bratową Małża [emoji6] choć ona przejdzie koło plemnika i już w ciąży jest [emoji1] nie ma co, płodna z niej kobieta i ciężary nosiła w drugiej ciąży, bo dom budowali [emoji4]
o Foczka [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Mi wczesniej tez wystarczylo przejsc kolo plemnika a po 3poronieniu staramy sie ciagle doopa [emoji15]

Nafroczka, Kaira dziękuję za pamięć. Ja już na wylocie, ledwo łażę, brzuch mi twardnieje coraz częściej, we wtorek miałam brązowe plamienie, może to był kawałek czopa. Biegunka i mdłości od soboty więc już tydz. położna powiedziała, że organizm tak się przygotowuje do porodu. Od kilku dni doszły bóle kręgosłupa, jedyne co lepiej to odeszły zgagi bo brzuch się opuścił. Torba spakowana, jestem zwarta i gotowa!
Motylek uważam że rezygnacja z Maliny to złe posunięcie, to, że jesteś młoda to dla mnie żaden argument. Zrobisz jak uważasz ale czy chcesz narażać się na utratę kolejnego dziecka?

reklama
Liluli sprawdzałas jajowody?? Teraz każda będę pytać ku przestrodze.

Boziu co za dzień lenia. Nie mogę zebrać się do sprzątania.

Destino :-( BOzenko to nie możliwe.I co na zoladex czy dalej toco cwcześniej?? Jakie leczenie tym razem :-(

Do góry