reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli sprawdzałas jajowody?? Teraz każda będę pytać ku ...

Beatka nie sprawdzalam,bo moj gin twierdzi ze wszystko jest super wyniki dobre i starac sie. I zastanawiam sie nad zmiana lekarza na takiego co by mi wszystko sprawdzil i zlecil jeszcze badania,min.mysle o dr.P.

Doris sliczny Synus do zacalowania [emoji8]
Nafoczka [emoji8] wrzuc Nam zdjecie Wikusia [emoji7]

Czarna dalas rade na grillu? [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liluli, zapytaj sie Twojego lekarza czy ma rentgen w oczach ze wie ze jajowody drozne[emoji6]

Ja bym na Twoim miejscu zrobila droznosc. Jak pisalas ze wczesniej zachodzilas w ciaze szybko, a teraz nie mozesz, to jest sygnal ze cos moze byc z rureczkami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba też zapytam moją ginke o rentgen w oczach bo mõwi mi tak jak Tobie Liluli że wszystko oki tylko stara jestem i tak ciągle:(

Strawbelko a wiesz może który gin w Cz-wie robi drożność w gabinecie!?!?

Beatka nie sprawdzalam,bo moj gin twierdzi ze wszystko jest super wyniki dobre i starac sie. I zastanawiam sie nad zmiana lekarza na takiego co by mi wszystko sprawdzil i zlecil jeszcze badania,min.mysle o dr.P.

Doris sliczny Synus do zacalowania [emoji8]
Nafoczka [emoji8] wrzuc Nam zdjecie Wikusia [emoji7]

Polecam dr Przybycienia jak najbardziej, ja też się teraz staram trochę bezowocnie, i stwierdziliśmy żeby zrobić drożność, jeśli chcesz się zarejestrować Liluli do dr to musisz poczekać do 8 stycznia bo rejestracja dla nowych pacjentek jest wstrzymana, jutro najlepiej zadzwonić i dopytać ale tak pisało

Doberek ;)

Dałam dzięki %%% w przeciwnym razie byłoby ciężko [emoji38]
Wogóle po % stwierdziłam, że rodzina mojego męża nie jest taka zła [emoji23] na trzeźwo już nie jest tak wesoło ;) chyba nie mam aż takiego progu tolerancji głupoty na trzeźwo [emoji1]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Paula a na Kraków też jest wstrzymane czy tylko na Tarnów??

Dziewczyny gdyby nie moja endo@ to pewnie jeździłabym co miesiąc na monitoringi i nie zaszlabym. Teraz wiem czego 3cykle nie zaszlam i dość szybko poznalam wroga.
Dziś 31dc i @ brak ,lotto mi to czy przyjdzie w tym czy w następnym tygodniu

Strawbelka zdaje sie ze co niektorzy lekarze bawia sie tez w jasnowidzow [emoji35] [emoji34]

Avita tak Twoja dr.to tez niepowinna sobie pozwalac na takie gadki o wieku bo to nie jej sprawa ile masz lat,a jestes jeszcze mloda wiec nie ma sie co przejmowac jej zdaniem.

Paula jutro bede dzwonila do dr.P i sie dowiem jak z rejestracja. Najwyzej poszukam jeszcze w Rzeszowie kogos jakby b.dlugie terminy byly u niego.

Czarna najwazniejsze ze dalas rade nawet dzieki %%
U mojej tesciowej to nigdy nie ma nic z %% bo uwaza ze nawet w najmniejszej ilosci szkodza [emoji15] dla mnie to bez znaczenia ale wiem ze czasami co niektorzy napiliby sie piwo czy lampke wina.

Ostatnia edycja:
Liluli, zapytaj sie Twojego lekarza czy ma rentgen w oczach ze wie ze jajowody drozne[emoji6]

Ja bym na Twoim miejscu zrobila droznosc. Jak pisalas ze wczesniej zachodzilas w ciaze szybko, a teraz nie mozesz, to jest sygnal ze cos moze byc z rureczkami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety boli cały czas, raz jajniki, raz plecy. Śluz płodny. Zrobiłam sobie testy owulacyjne i negatywne. Nospa zupełnie nie pomaga. Może sobie coś rozregulowałam lekami...

reklama
Paula a na Kraków też jest wstrzymane czy tylko na Tarnów??

Dziewczyny gdyby nie moja endo@ to pewnie jeździłabym co miesiąc na monitoringi i nie zaszlabym. Teraz wiem czego 3cykle nie zaszlam i dość szybko poznalam wroga.
Dziś 31dc i @ brak ,lotto mi to czy przyjdzie w tym czy w następnym tygodniu
Kotusiu:p napewno w tarnowie jest wstrzymana rejestracja a w krakowie nie wiem ... ale myślę że jest szansa że nie, pamiętam jak na wiosnę chciałam się do Niego dostać w krakowie się zapisałam na wizytę co prawda czekałam około 2 miesiące, a w tarnowie wtedy nie rejestrowali ale Bea to chodzi o nowe pacjentki... a Ty jak juz do Niego chodziłaś to Cie zapiszą;) jak chcesz się umówić na wizytę szybko to daj znać bo ja mam wizytę zapisaną z której jeszcze nie zrezygnowałam ( na drożność) jakbyś chciała i dało by radę to mogę Ci odstąpić termin:p

Do góry