reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli sprawdzałas jajowody?? Teraz każda będę pytać ku ...

Beatka nie sprawdzalam,bo moj gin twierdzi ze wszystko jest super wyniki dobre i starac sie. I zastanawiam sie nad zmiana lekarza na takiego co by mi wszystko sprawdzil i zlecil jeszcze badania,min.mysle o dr.P.

Doris sliczny Synus do zacalowania [emoji8]
Nafoczka [emoji8] wrzuc Nam zdjecie Wikusia [emoji7]

Czarna dalas rade na grillu? [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liluli, zapytaj sie Twojego lekarza czy ma rentgen w oczach ze wie ze jajowody drozne[emoji6]

Ja bym na Twoim miejscu zrobila droznosc. Jak pisalas ze wczesniej zachodzilas w ciaze szybko, a teraz nie mozesz, to jest sygnal ze cos moze byc z rureczkami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba też zapytam moją ginke o rentgen w oczach bo mõwi mi tak jak Tobie Liluli że wszystko oki tylko stara jestem i tak ciągle:(

Strawbelko a wiesz może który gin w Cz-wie robi drożność w gabinecie!?!?

Beatka nie sprawdzalam,bo moj gin twierdzi ze wszystko jest super wyniki dobre i starac sie. I zastanawiam sie nad zmiana lekarza na takiego co by mi wszystko sprawdzil i zlecil jeszcze badania,min.mysle o dr.P.

Doris sliczny Synus do zacalowania [emoji8]
Nafoczka [emoji8] wrzuc Nam zdjecie Wikusia [emoji7]

Polecam dr Przybycienia jak najbardziej, ja też się teraz staram trochę bezowocnie, i stwierdziliśmy żeby zrobić drożność, jeśli chcesz się zarejestrować Liluli do dr to musisz poczekać do 8 stycznia bo rejestracja dla nowych pacjentek jest wstrzymana, jutro najlepiej zadzwonić i dopytać ale tak pisało

Doberek ;)

Dałam dzięki %%% w przeciwnym razie byłoby ciężko [emoji38]
Wogóle po % stwierdziłam, że rodzina mojego męża nie jest taka zła [emoji23] na trzeźwo już nie jest tak wesoło ;) chyba nie mam aż takiego progu tolerancji głupoty na trzeźwo [emoji1]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Paula a na Kraków też jest wstrzymane czy tylko na Tarnów??

Dziewczyny gdyby nie moja endo@ to pewnie jeździłabym co miesiąc na monitoringi i nie zaszlabym. Teraz wiem czego 3cykle nie zaszlam i dość szybko poznalam wroga.
Dziś 31dc i @ brak ,lotto mi to czy przyjdzie w tym czy w następnym tygodniu

Strawbelka zdaje sie ze co niektorzy lekarze bawia sie tez w jasnowidzow [emoji35] [emoji34]

Avita tak Twoja dr.to tez niepowinna sobie pozwalac na takie gadki o wieku bo to nie jej sprawa ile masz lat,a jestes jeszcze mloda wiec nie ma sie co przejmowac jej zdaniem.

Paula jutro bede dzwonila do dr.P i sie dowiem jak z rejestracja. Najwyzej poszukam jeszcze w Rzeszowie kogos jakby b.dlugie terminy byly u niego.

Czarna najwazniejsze ze dalas rade nawet dzieki %%
U mojej tesciowej to nigdy nie ma nic z %% bo uwaza ze nawet w najmniejszej ilosci szkodza [emoji15] dla mnie to bez znaczenia ale wiem ze czasami co niektorzy napiliby sie piwo czy lampke wina.

Ostatnia edycja:
Liluli, zapytaj sie Twojego lekarza czy ma rentgen w oczach ze wie ze jajowody drozne[emoji6]

Ja bym na Twoim miejscu zrobila droznosc. Jak pisalas ze wczesniej zachodzilas w ciaze szybko, a teraz nie mozesz, to jest sygnal ze cos moze byc z rureczkami.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety boli cały czas, raz jajniki, raz plecy. Śluz płodny. Zrobiłam sobie testy owulacyjne i negatywne. Nospa zupełnie nie pomaga. Może sobie coś rozregulowałam lekami...

reklama
Paula a na Kraków też jest wstrzymane czy tylko na Tarnów??

Dziewczyny gdyby nie moja endo@ to pewnie jeździłabym co miesiąc na monitoringi i nie zaszlabym. Teraz wiem czego 3cykle nie zaszlam i dość szybko poznalam wroga.
Dziś 31dc i @ brak ,lotto mi to czy przyjdzie w tym czy w następnym tygodniu
Kotusiu:p napewno w tarnowie jest wstrzymana rejestracja a w krakowie nie wiem ... ale myślę że jest szansa że nie, pamiętam jak na wiosnę chciałam się do Niego dostać w krakowie się zapisałam na wizytę co prawda czekałam około 2 miesiące, a w tarnowie wtedy nie rejestrowali ale Bea to chodzi o nowe pacjentki... a Ty jak juz do Niego chodziłaś to Cie zapiszą;) jak chcesz się umówić na wizytę szybko to daj znać bo ja mam wizytę zapisaną z której jeszcze nie zrezygnowałam ( na drożność) jakbyś chciała i dało by radę to mogę Ci odstąpić termin:p

Do góry