reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny zrezygnowalismy z maliny nie będziemy tam jezdzi co ma byc to bedzie sam fakt ze jestem jeszcze mloda wierze ze sie teraz nam uda mieć dziecko żywe :-)
Motylku ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowala. Jak dobrze pamietam masz mutacje mthfr. Urodzilas martwe dziecko. Bez dobrego lekarza i dobrze dobranych lekow historia moze sie powtorzyc.
Motylku dobry lekarz i dobrze dobrane leki to podstawa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się ;)

Motylku w takim razie znajdź lekarza, który zacznie Cię porządnie diagnozować i powodzenia ;)

Destinuś imię zobowiązuje! Nasze imienniczki tak łatwo się nie poddają, walkę mamy wypisaną na czole :* jak tam teść? Dobrze pamiętam, że szwankowało mu zdrowie?

Strawbelka jadłam wczoraj szarlotkę teściowej, ale nie wyglądała tak apetycznie jak Twoja ;) podgrzałam ją w mikrofali i dałam dwie gałki lodów [emoji7] mmm a waga stoi w miejscu od 3 tyg [emoji23]

Bea masz rację wrzesień to ciężki miesiąc dla pedagogów i rodziców, a już na pewno dla dzieci. Ale przeżyjemy, co roku dajemy radę to i teraz damy :)

Mam dziś grilla imieninowego u teściowej...która chętna iść za mnie? [emoji38]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Motylku jesteś jeszcze młodziutka i masz dużo czasu. Ustabilizuj swoją sytuację życiową i powoli rób badania żeby się dowiedzieć z czym jest problem. Masz czas żeby poszukać lekarza w Twojej okolicy, ktory pomoże Ci przejść przez ciążę ze szczesliwym zakończeniem. Tego Ci życzę. I

Czarna mała ja Ci już pisałem ze Cię podziwiam. Ja bym nie dala rady pracować z małymi dziećmi.

Foczka co do berla :p my tez od maja abstynenci :) ale damy radę. Z Oliwia dalismy to i teraz :) Za to potem jak będzie smakować :p :D

Ale mam dziś linia! Jeszcze z łóżka nie wstalam! Dzisiaj będziemy żyć powietrzem :) :p

Dziewczyny zrezygnowalismy z maliny nie będziemy tam jezdzi co ma byc to bedzie sam fakt ze jestem jeszcze mloda wierze ze sie teraz nam uda mieć dziecko żywe :-)

Motylku, ja też jestem młoda, mam 25 lat i lekarka powiedziała, że bez leków będę ronić każdą ciążę (o ile, daj Boże leki pomogą). Ja osobiście nie znoszę tego, jak ktoś mówi, "jesteś przecież młoda, będzie dobrze". Na pewno łatwiej nam z zajściem w ciążę i rozumiem jak musi dopiero być trudno kobietom, które i z tym mają problem. Ale jak będę ronić w wieku 26 lat, a 36 to co mi za różnica? Mniej cierpię? Mniej pragnę dziecka? Nie WOLNO CI narażać życia dziecka, idź do specjalisty. Życzę Ci z całego serca znalezienia dobrego lekarza i powodzenia!
I popieram zdanie Magdy, jesteśmy młode, więc o tyle mamy komfort spokojnej diagnozy i ułożenia sobie wszystkiego tak, żeby było dobrze.

Lamia, mi lekarka zaleciła 2x1 duphaston, a dziewczyny też sugerowały tu, że to może ciut mało.

Mam pytanie odnoście tsh, mam 2,5, moja dr mówiła, że trochę za duże i bedziemy zbijać. ile wcześniej brałyście leki na tarczycę?

Ostatnia edycja:
dziękuję dziewczynki -jesteście nieocenione:)
Już trochę się uspokoiłam ,od jutra zmniejszam bromka i dupek i luteina 1xrano i 1x wieczorem .
Oby do bety w poniedziałek i wizyty w czwartek:(

Motylku, ja też jestem młoda, mam 25 lat i lekarka powiedziała, że bez leków będę ronić każdą ciążę (o ile, daj Boże leki pomogą). Ja osobiście nie znoszę tego, jak ktoś mówi, "jesteś przecież młoda, będzie dobrze". Na pewno łatwiej nam z zajściem w ciążę i rozumiem jak musi dopiero być trudno kobietom, które i z tym mają problem. Ale jak będę ronić w wieku 26 lat, a 36 to co mi za różnica? Mniej cierpię? Mniej pragnę dziecka? Nie WOLNO CI narażać życia dziecka, idź do specjalisty.

Lumia, mi lekarka zaleciła 2x1 duphaston, a dziewczyny też sugerowały tu, że to może ciut mało.

Mam pytanie odnoście tsh, mam 2,5, moja dr mówiła, że trochę za duże i bedziemy zbijać. ile wcześniej brałyście leki na tarczycę?
Dzięki za podpowiedz
ja w miesiąc brania euthoryxu 50 ostatnio z 1,9 zjechałam na 0,839

Czarna mała ja Ci już pisałem ze Cię podziwiam. Ja bym nie dala rady pracować z małymi dziećmi.

Foczka co do berla [emoji14] my tez od maja abstynenci :) ale damy radę. Z Oliwia dalismy to i teraz :) Za to potem jak będzie smakować [emoji14] :D

Ale mam dziś linia! Jeszcze z łóżka nie wstalam! Dzisiaj będziemy żyć powietrzem :) :p
Stety albo niestety trzeba lubić to co się robi, bo jak pracuje osoba, która nie lubi dzieci, denerwuje ją hałas i bałagan robiony przez dzieci, to lepiej żeby poszła zamiatać osiedle albo siedzieć w korpo ;)

U nas też posucha z berłem, bo mamy zgrzyty na lini Małż-Czarna ;)

Kas mnie też to drażniło, bo nawet jako 24 latka nie mogłam zajść ;) teraz zbliżam się do 30. i już nikt nie wytyka mi wieku :) no chyba że leżę w szpitalu i doktor nie spojrzy na pesel i mówi "o taka pani młodziutka a już po takich przejściach" ;) no bo fakt faktem wyglądam młodo i o dziwo jak kupuję piwo bezalkoholowe to panie na kasie pytają mnie o dowód, a jak spojrzą na rok urodzenia, to przepraszają [emoji38] i pytają co robię że tak młodo wyglądam :) odpowiadam wtedy że dobre kremy i dobre geny [emoji1]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry