reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

bea ,dzięki kochana;)
A cycki ....możesz mi trochę odstąpić .
Tęczowa też dorzucisz swoich nie?
Ja całe życie mam małe cycki więc nie żałujcie mi :p
Ja to jakaś nienormalna jestem:oops:
Wczoraj zrobiłam test owu (mam ich chyba z 50) i wyszedł pozytywny!! i tak od wczoraj robie po kilka dziennie i patrze czy nie bledną. Teraz jak to przeczytałam to w sumie...... TAK....jestem nienormalna....ale testy owu nie bledną :)

reklama
magda nikt mi tego nie zlecił
To siedz i rycz dalej jak nie chcesz nic robic.
Mnie tez nikt tego nie zlecil, a bralam, bo dziewczyny mi to tu na watku doradzily zeby brac.
Ja bylam w przeciwienstwie do Ciebie tak zdesperowana ze zjadlabym wszystko co mi ktos poleci.

Sory...ale jeczysz i jeczysz a zadnej z dziewczyn nie chcesz posluchac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie a ty naprawdę nie możesz iść na IP? Ja przy plamieniach od razu szłam bo bym psychicznie zwariowala- jak ty.

Agnieszka co u ciebie? Spakowana torba rozumiem ze czeka.

Bea nie mam pojęcia kogo miałaś na myśli :p

Wszystkim starającmy chciałam rzec żeby się nie poddawały i nie traciły nadziei. Ja starałam się o drugie dzieko od 2013. Jak sobie przypomnę to jeżdżenie w tamtym roku do P. 2-3 w miesiacu i taki sam żal jak wy macie teraz to uwierzyć nie potrafię w swoje szczęście. Kochane każdy nasz trud zostanie kiedyś wynagrodzony, ja to wiem, ja w to wierzę i ja Wam tego życzę ♡
Do tej pory na forum były tylko trzy bardzo smutne historie Pietrucha, Plastulinka i Sus ale ile hapy endow♡
Ciężarówkom jeszcze dodam że ciąża ciągła mi się okropnie bo kto jak kto ale mialam wszystko co możliwe (plamienia, ZD, szyjkę, z szkarlatyna i innymi syfami na czele;) tygodnie to były dla mnie wieki a teraz 2 miesiące jak jest WikUs i nie wiem kiedy zlecialo. Boga to ja będę po nogach całować (jeśli kiedyś Go spotkam) ♡♡♡

Tak bardzo Wam kibicuję i tym zafasolkowanym i tym walczącym i pewnie nie wymienię was wszystkie
Moja para Doris
Alusie i Burczus bo was znam najdluzej a jeszcze sa z nami
Portie, Kinge, Enya, Iris, Kruszka, Apolinke, Magde, Gosie,Kaire, Karpidlaczka,moje wsparcie
Beatke i Kwatuszka bo was znam osobiście
Sus, Strawbelka bo mnie wspierały w trudnych chwilach
Destino,Paule, Teczowa, Czarna bo o nas często pamiętacie
Fondie Ciebie nie da się pominąć :)
Asia, Avita, Ovil, Tola, LUMIA, Lamia, Lilumi, Gabis, Julia, Riri
Nowe kolezanki Kas, Dżoł, Porzeczka itd. My tutaj wszystkie jesteśmy jak rodzina zastępcza ♡

Ostatnia edycja:
nafoczka czytalas ? byłam wczoraj u lekarza przed wczoraj u maliny w poniedziałek na uag a w piątek na ip

to acc optima albo cyclocos tam jest bez recepty?

reklama
Do góry