reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tylko ze ja nie mam kochane Krwiaka powiedział ze to mini uraz który jest nie widoczny na usg. Tak powiedział. ..miejsce zaciemnione to nie krwiak tylko krew zebrana jest daleko od dziecka. Koło dziecka nie ma nic 3 razy usg było patrzył na ma ich kosmówkę wszystko, a usg bardzo dobre on wykonuje prenatalne wie zna się na pewno ma mega dobry sprzęt. Nie wiem czy pociągnie bardziej czy nie oburmrze od plamien ..mam jechać na badanie dziś nie wiem jak jechać chyba jutro pojadę.

Kwiatuszek acard mam odstawić a heparyne nie wiem malina wpniedzialek. Czyli nikt aż tyle nie miał wydzieliny tak ?
Krwiak wystepuje nie tylko przy kosmówce pewnie lekarz wie co robi
Strawbelka twoja teoria z acardem i clexane zgadza się z teorią mojej pani dr

Faktycznie, Fondie to dziwne, bo u mnie zawsze do krwawienia dochodziło jak już było coś nie tak z rozwojem ciąży. A u Ciebie z dzieciątkiem jest wszystko dobrze. Musisz to przetrwać, bądź silna.

Beri123, nie rozumiem Twojej oceny mojego postu, czy coś napisałam nie tak?
Pisze z telefonu, wcisnelam niechcacy. Ktory post?

Lamia dzielna dziewczynka ;) Dobrze ,że po ostatnim wydarzeniu nie zamknęłaś się w skorupę tylko dalej walczysz. Tym razem będzie bomba zobaczysz :*

Fondie współczuję.

Tęczowa :D Nie chowam się czytam na bieżąco ,ale telefon kiedy chcę coś napisać na forum odmawia mi posłuszeństwa chyba Was nie lubi ;)
Co do leków odstaw jak jesteś pewna że nie jesteś w ciąży. Dziś spotkałam dziewczynę która równocześnie ze mną zaczęła starania. Robiła test dzień przed @ i nic nie było po tygodniu kolejny bo @ nie było teraz jest chyba w 7 tyg ;) Tak że sama decyduj.

PS. Coś mi te koleżanki uciekają z par :) Najpierw Kwiatuszek, potem Asia , Pewnie teraz Ty :D a potem jeszcze Lumia i Agnieszka 707 :D .
Ja nękam doktora ale nie ma jak rozmowa face to face a przez tel obiecuje że sprawdzi meila i się odezwie a nastaje cisza :p.

Te kombinatorki co coś mi wysłały to to coś nie doszło . PS . Bomb ,wibratorów itp nie przyjmuję :p

Zrobiłam sobie zakupy w Top Secret i wiecie coo? Sukienka r.40 a ja w cyckach nie wejdę :(

Bea pieronie zasiałaś we mnie ziarno niepewności !
robiłam testy owulacyjne i nie ywchodziły, dopiero chyba 17 dc! może franca się przesunęła?
Musisz mieć zacny cyc skoro w 40 się nie mieści ;)
P.S. mój też by się na pewno nie zmieścił :D
jak nie odłożę dupka i luteiny to myślicie, że jakby co to okres i tak się pojawi?

reklama
Do góry