reklama
jak nie odłożę dupka i luteiny to myślicie, że jakby co to okres i tak się pojawi?
Sorry za mieszanie w głowie. Niektórym mimo brania pokazaywała się @ a innym dopiero 3 dni po odstawieniu. Radzę tak! Bierz do dnia planowanego przyjścia @ i zrób test jak nie będzie cienia nawet tego najsłabszego to ostaw lutke i dupka.
Do tej pory na forum były tylko trzy bardzo smutne historie Plastulinka i Sus ale ile hapy endow♡
Trzecia to moja
Tola co robisz na patologii już się szkraby pchają??
G
Gość
Gość
Mialam to samo napisac Fondie[emoji6]Fondi to idz do Bytomia na Patologie ciazy. Miejsca sa i to nawet na mojej sali.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fondie masz naprawdę stalowe nerwy, ja bym chyba na rzesach stawała wiem mi.latwo mówić bo jestem z Krakowa i mma.leszy dostęp do.lekarzy.. Szpitali... Ale na twoim miejscu to bym.chyba się do tego Krakowa orzejechala polecam Ci IP w szpitalu Siemiradzki tam jest typowo polozniczy szpital i oni.nie zostawia cie z tym problemem a jeszcze jak powiesz ze masz bóle... Ja bym oszalała z niewiedzy...
A lekarze chyba są naprawdę nie poważni jak cie tzostawiają z plamieniem... Glupki?
Gdybym straciła ta ciaze to bym ich chyba do sądu podała... Zmysl nawet ze masz bóle.. To dla dobra twojego i malucha.. Ja czasem jak mnie coś nawet zakulo to pedzilam... Albo SMS do gina.. Jak wtedy zygalam to dzięki Wam moim.rodzicom którzy dzwonili siostrom mężowi poszłam na IP po kroplowki nikt mnie nie wysmial zrozumieli zbadali wraz z szyjka.. A też mówiłam a.po co na co, po co pisać do gina, a może dam radę, dopiero jak mnie nie ochrzania to zebralam dupe.... I pomyślałam że oni tam są żeby pomóc i później już.sie nie "drapalam" chodziłam z każdym bólem i dzwoniłam do gina bo w końcu place mu i tez oczekuję a zna moja historie choroby i że nie jestem hipohondryczka....
A lekarze chyba są naprawdę nie poważni jak cie tzostawiają z plamieniem... Glupki?
Gdybym straciła ta ciaze to bym ich chyba do sądu podała... Zmysl nawet ze masz bóle.. To dla dobra twojego i malucha.. Ja czasem jak mnie coś nawet zakulo to pedzilam... Albo SMS do gina.. Jak wtedy zygalam to dzięki Wam moim.rodzicom którzy dzwonili siostrom mężowi poszłam na IP po kroplowki nikt mnie nie wysmial zrozumieli zbadali wraz z szyjka.. A też mówiłam a.po co na co, po co pisać do gina, a może dam radę, dopiero jak mnie nie ochrzania to zebralam dupe.... I pomyślałam że oni tam są żeby pomóc i później już.sie nie "drapalam" chodziłam z każdym bólem i dzwoniłam do gina bo w końcu place mu i tez oczekuję a zna moja historie choroby i że nie jestem hipohondryczka....
G
Gość
Gość
Nie kochana, twoja będzie z hapy endem wiem to♡♡♡♡♡ (a wypowiedz uzupelnilam)Trzecia to moja ?
Tęczowa ja odstawilam 2 dni przed @ ale też sugerowałam się wykresami
Fondie pytasz czy czytam..? szczerze to często pomijam posty bo nawet radzic ci mija się celem :/
G
Gość
Gość
Fondie, wybacz ale jestes niepowazna!
Jestes w 9 tc, leje sie z Ciebie, a Ty czekasz na co? Na cud czy na poronienie? Bo nie wiem juz.
Mi lekarz kazal lezec w domu z plamieniem, ale powiedzial ze mam obserwowac i jakby sie nasililo to pedem do szpitala.
Twoje dziecko, zrobisz jak uwazasz. Tylko potem nam nie placz jak cos zlego sie wydarzy, tfu tfu tfu.
Jedz do Bytomia na Batorego na blok 5.
Jestes w 9 tc, leje sie z Ciebie, a Ty czekasz na co? Na cud czy na poronienie? Bo nie wiem juz.
Mi lekarz kazal lezec w domu z plamieniem, ale powiedzial ze mam obserwowac i jakby sie nasililo to pedem do szpitala.
Twoje dziecko, zrobisz jak uwazasz. Tylko potem nam nie placz jak cos zlego sie wydarzy, tfu tfu tfu.
Jedz do Bytomia na Batorego na blok 5.
I jazda 40 km samochodem z plamieniem jest ok ? Do Krakowa ? Juz lezalam w szpitalu gowno zrobili usg jedno na 3 dni bo za wcześnie będzie tyle się dowiedziałam a tak t leżenie czyli to co robię teraz.
Przypomnij sie jam tobie kazałam jechać na IP co pisałam ? Krwawiłas i powiedziałaś ze ci nie pomogą tyle
Przypomnij sie jam tobie kazałam jechać na IP co pisałam ? Krwawiłas i powiedziałaś ze ci nie pomogą tyle
reklama
Podziel się: