Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Cyclonamine przypisują na "zatamowanie" krwawienia. Mi mój gin od razu dal na wszelki wypadek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha, Gabiś jak testy???
ja chyba 11 dpo i test negatywny więc teraz bardzo proszę o pomoc. Według zaleceń P. włączyłam duphaston i luteinę po owulacji, no i teraz pytanie . Odłożyć już wszystko? planowana miesiączka na 05.09
Fondie uważam tak samo acard jest lekiem przeciwpłytkowym, działa niszcząco na płytki lekarz mi mówił że jakbym zaczęła krwawić to i tak przy acardzie trzeba około 2 tyg niczym się płytki odbudują a tym samym można krwawić w miedze czasie, mi dr Przybycień powiedział żebym odstawiła nawet acard. lekarz wie co robi, leż spróbuj się uspokoić, ja też w 2 ciąży nawet nie miałam ani kropli krwi, brązu czy czego kolwiek, poprostu twoje maleństwo walczy ale dzięki malinie przetrwa bo jest teraz silne po szczepieniachFondi jedne odstawiaja drugie nie odstawiaja. Co Ci lekarz kazał? Zrób tak jak Ci kazał. Bo się zadreczysz czy odstawić czy nie.