reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie ze mnie nie chlustało, miałam brudną wkładkę i ślady na papierze przy podcieraniu. A clexane nie odstawiałam nawet na 1 dzień

Hej,
Fondi trzymam kciuki, bo cały czas coś się u Was dzieje
Lamia & za piękną betę
Bertha, Gabiś jak testy???
Bea gdzie tam się chowasz po krzakach ?:D
ja chyba 11 dpo i test negatywny więc teraz bardzo proszę o pomoc. Według zaleceń P. włączyłam duphaston i luteinę po owulacji, no i teraz pytanie . Odłożyć już wszystko? planowana miesiączka na 05.09

Teczowa ja odstawilam jak zaczęłam Plamic :) pomimo tego ze przy dupku i lutce powinnam zatamować okres. A plemienia miałam zawsze przed terminem @ wiec już wiedziałam ze muszę odstawić.

Ja slyszalam teorie ze przy krwiakach brac acard i heparyne, bo wtedy nie robia sie skrzepy, ktore jak sie oderwia to pociagna ze soba zarodek, tylko krew jest lejna i ladnie sie krwiak oczyszcza.
Do tego trzeba lezec i tylko na siku wstawac, bo kazdy krok pompuje krew do krwiaka.

Lekarzem nie jestem, pisze to co slyszalam od wielu osob.
Nie chce byc zlym doradca.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie, daruj sobie nawet kapiele. Ja przy tych pierwszych mocnych plamieniach wchodzilam co 2-3 dni na minutowy prysznic.
Tak lezalam jak smrodek.
Dziewczyny na in vitrowkach przy plamieniach tez sie kapaly co 2-3 dni.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, Gabiś jak testy???
ja chyba 11 dpo i test negatywny więc teraz bardzo proszę o pomoc. Według zaleceń P. włączyłam duphaston i luteinę po owulacji, no i teraz pytanie . Odłożyć już wszystko? planowana miesiączka na 05.09

U mnie 11dpo, negatyw. Tez termin na @. dzisiaj juz rano nie wzielam dupka - czyli wczoraj wieczorem ostatni raz.

Tylko ze ja nie mam kochane Krwiaka powiedział ze to mini uraz który jest nie widoczny na usg. Tak powiedział. ..miejsce zaciemnione to nie krwiak tylko krew zebrana jest daleko od dziecka. Koło dziecka nie ma nic 3 razy usg było patrzył na ma ich kosmówkę wszystko, a usg bardzo dobre on wykonuje prenatalne wie zna się na pewno ma mega dobry sprzęt. Nie wiem czy pociągnie bardziej czy nie oburmrze od plamien ..mam jechać na badanie dziś nie wiem jak jechać chyba jutro pojadę.

Kwiatuszek acard mam odstawić a heparyne nie wiem malina wpniedzialek. Czyli nikt aż tyle nie miał wydzieliny tak ?

reklama
Fondi jedne odstawiaja drugie nie odstawiaja. Co Ci lekarz kazał? Zrób tak jak Ci kazał. Bo się zadreczysz czy odstawić czy nie.
Fondie uważam tak samo acard jest lekiem przeciwpłytkowym, działa niszcząco na płytki lekarz mi mówił że jakbym zaczęła krwawić to i tak przy acardzie trzeba około 2 tyg niczym się płytki odbudują a tym samym można krwawić w miedze czasie, mi dr Przybycień powiedział żebym odstawiła nawet acard. lekarz wie co robi, leż spróbuj się uspokoić, ja też w 2 ciąży nawet nie miałam ani kropli krwi, brązu czy czego kolwiek, poprostu twoje maleństwo walczy ale dzięki malinie przetrwa bo jest teraz silne po szczepieniach
Asia co u Was, jak się czujesz?

Do góry