reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej. Czy jak czekalyscie na wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i antyfosfolipidowych to u Was tez byl termin 30 dniowy? U mnie minelo juz 2 tygodnie,dzwonilam dzis sie pytac kiedy mozna sie spodziewac wynikow bo w pon ide do gina i chcialam isc z wynikami a babka mi mowi ze nie ma szans na pon i pewnie bite 30 dni bede czekac [emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekałam tydzień gdzieś w Prokocimiu.

reklama
Fondie ale musisz sie stresowac... Trzymam kciuki. Ja w obu ostatnich ciazach, ktorych nie utrzymalam nie plamilam. Za to z coreczka od ok 6 do 10 tc. I to mocno. Corcia zdrowa jak rzepa. A u mnie w pracy co druga Pani w ciazy... I to wiekszosc jest ok 40 ki. Moze w tym cyklu sie uda:) W kazdym razie trzymam kciuki za Wasze brzuszki.

Dziewczyny dziś zaczynam 9 tydz.0d nie doszłam jeszcze tak daleko ....
Dziś rano wstałam poszłam do ubikacji i chluslo tak pół szklanki wody brązowej :( siedziałam i czekałam aż wyleci wszystko żeby luteinie zaaplikowac.
Tracę nadzieje ale póki nie ma skurczów , nie wylatuje pęcherzyk mam nadzieje ciągle.....
Boje się strasznie wkoncu może przejść w krew i zacząć się poronienie.
Rozumiem ze ta krew z macicy po nocy wiec musi wylecieć ale aż tyle :( ana usg nic nie widać ..tzn widział miejsca zaciemnione dużo poniżej dziecka i mówi jeśli to stąd to nie zagraża ale co z tego jak nie wiadomo skąd ja juz niedługo tydzień nie będę bez acard a białko mam poza norma ardzo się stresuje proszę pomodlić się za nie z łóżka nie wstaje ....kupę mi się chce (przepraszam za opis)a nie idę bo boje się ze coś jeszcze poleci po niej :(
Do maliny dopiero w poniedziałek mogę dzwonić i nie wiem co robic?
Agnieszka p i reszta plamiacych na wczesnym etapie opisie proszę jak to wyglądało u was jak długo nafoczka można bez clexane i acard ?
Juz nie wiem co robic boje się niech się moje dziecię trzyma o ile jeszcze serduszko mu bije:( dla mnie ewidentnie ten tydzień jest najgorszy zawsze traciła i cyba organizm walczy z dzieciakiem żeby go wydalic:(
Krwiaka nie ma więc mówi ze w szpitalu nie ma mnie po co położyć bo żaden dopływ do dziecka nie jest odcięty kosmowki ok .....boże jak się boje :(

Fondi współczuję jesteś kłębkiem nerwów!!!!!
Uspokój się choć trochę.
Ja nigdy przy poronieniach nie plamię , wszystko zawsze jest ok tzn bolące cyce mdłości itp. ,a dopiero na usg 7/8 tc dowiaduję się ,że serduszko już nie bije!!! A objawy przechodzą dopiero po zabiegu!!!
Więc nie wiem co gorsze?!!
Ja już po becie .
proszę o kciuki ,tylko wam napisałam o teście -nawet M jeszcze nie wie!!

Dziewczyny dziś zaczynam 9 tydz.0d nie doszłam jeszcze tak daleko ....
Dziś rano wstałam poszłam do ubikacji i chluslo tak pół szklanki wody brązowej :( siedziałam i czekałam aż wyleci wszystko żeby luteinie zaaplikowac.
Tracę nadzieje ale póki nie ma skurczów , nie wylatuje pęcherzyk mam nadzieje ciągle.....
Boje się strasznie wkoncu może przejść w krew i zacząć się poronienie.
Rozumiem ze ta krew z macicy po nocy wiec musi wylecieć ale aż tyle :( ana usg nic nie widać ..tzn widział miejsca zaciemnione dużo poniżej dziecka i mówi jeśli to stąd to nie zagraża ale co z tego jak nie wiadomo skąd ja juz niedługo tydzień nie będę bez acard a białko mam poza norma ardzo się stresuje proszę pomodlić się za nie z łóżka nie wstaje ....kupę mi się chce (przepraszam za opis)a nie idę bo boje się ze coś jeszcze poleci po niej :(
Do maliny dopiero w poniedziałek mogę dzwonić i nie wiem co robic?
Agnieszka p i reszta plamiacych na wczesnym etapie opisie proszę jak to wyglądało u was jak długo nafoczka można bez clexane i acard ?
Juz nie wiem co robic boje się niech się moje dziecię trzyma o ile jeszcze serduszko mu bije:( dla mnie ewidentnie ten tydzień jest najgorszy zawsze traciła i cyba organizm walczy z dzieciakiem żeby go wydalic:(
Krwiaka nie ma więc mówi ze w szpitalu nie ma mnie po co położyć bo żaden dopływ do dziecka nie jest odcięty kosmowki ok .....boże jak się boje :(
Fondi miejsce zaciemnione to właśnie krwiak jest więc nie wiem czemu ci o tym nie powiedział lekarz
Brazowe barwa swiadczy o tym ze to tzw stara krew
Z tego co piszesz myślę ze to krwiak trzeba dobrego usg i lekarza aby to wypatrzec ja miałam krwiaka 8 cm a dzidzia 6 plamilam krwotoki od 10 tygodnia do 20 cały czas lezalam

reklama
Faktycznie, Fondie to dziwne, bo u mnie zawsze do krwawienia dochodziło jak już było coś nie tak z rozwojem ciąży. A u Ciebie z dzieciątkiem jest wszystko dobrze. Musisz to przetrwać, bądź silna.

Beri123, nie rozumiem Twojej oceny mojego postu, czy coś napisałam nie tak?

Ostatnia edycja:
Do góry