reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej. Czy jak czekalyscie na wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i antyfosfolipidowych to u Was tez byl termin 30 dniowy? U mnie minelo juz 2 tygodnie,dzwonilam dzis sie pytac kiedy mozna sie spodziewac wynikow bo w pon ide do gina i chcialam isc z wynikami a babka mi mowi ze nie ma szans na pon i pewnie bite 30 dni bede czekac [emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekałam tydzień gdzieś w Prokocimiu.

reklama
Fondie ale musisz sie stresowac... Trzymam kciuki. Ja w obu ostatnich ciazach, ktorych nie utrzymalam nie plamilam. Za to z coreczka od ok 6 do 10 tc. I to mocno. Corcia zdrowa jak rzepa. A u mnie w pracy co druga Pani w ciazy... I to wiekszosc jest ok 40 ki. Moze w tym cyklu sie uda:) W kazdym razie trzymam kciuki za Wasze brzuszki.

Dziewczyny dziś zaczynam 9 tydz.0d nie doszłam jeszcze tak daleko ....
Dziś rano wstałam poszłam do ubikacji i chluslo tak pół szklanki wody brązowej :( siedziałam i czekałam aż wyleci wszystko żeby luteinie zaaplikowac.
Tracę nadzieje ale póki nie ma skurczów , nie wylatuje pęcherzyk mam nadzieje ciągle.....
Boje się strasznie wkoncu może przejść w krew i zacząć się poronienie.
Rozumiem ze ta krew z macicy po nocy wiec musi wylecieć ale aż tyle :( ana usg nic nie widać ..tzn widział miejsca zaciemnione dużo poniżej dziecka i mówi jeśli to stąd to nie zagraża ale co z tego jak nie wiadomo skąd ja juz niedługo tydzień nie będę bez acard a białko mam poza norma ardzo się stresuje proszę pomodlić się za nie z łóżka nie wstaje ....kupę mi się chce (przepraszam za opis)a nie idę bo boje się ze coś jeszcze poleci po niej :(
Do maliny dopiero w poniedziałek mogę dzwonić i nie wiem co robic?
Agnieszka p i reszta plamiacych na wczesnym etapie opisie proszę jak to wyglądało u was jak długo nafoczka można bez clexane i acard ?
Juz nie wiem co robic boje się niech się moje dziecię trzyma o ile jeszcze serduszko mu bije:( dla mnie ewidentnie ten tydzień jest najgorszy zawsze traciła i cyba organizm walczy z dzieciakiem żeby go wydalic:(
Krwiaka nie ma więc mówi ze w szpitalu nie ma mnie po co położyć bo żaden dopływ do dziecka nie jest odcięty kosmowki ok .....boże jak się boje :(

Fondi współczuję jesteś kłębkiem nerwów!!!!!
Uspokój się choć trochę.
Ja nigdy przy poronieniach nie plamię , wszystko zawsze jest ok tzn bolące cyce mdłości itp. ,a dopiero na usg 7/8 tc dowiaduję się ,że serduszko już nie bije!!! A objawy przechodzą dopiero po zabiegu!!!
Więc nie wiem co gorsze?!!
Ja już po becie .
proszę o kciuki ,tylko wam napisałam o teście -nawet M jeszcze nie wie!!

Dziewczyny dziś zaczynam 9 tydz.0d nie doszłam jeszcze tak daleko ....
Dziś rano wstałam poszłam do ubikacji i chluslo tak pół szklanki wody brązowej :( siedziałam i czekałam aż wyleci wszystko żeby luteinie zaaplikowac.
Tracę nadzieje ale póki nie ma skurczów , nie wylatuje pęcherzyk mam nadzieje ciągle.....
Boje się strasznie wkoncu może przejść w krew i zacząć się poronienie.
Rozumiem ze ta krew z macicy po nocy wiec musi wylecieć ale aż tyle :( ana usg nic nie widać ..tzn widział miejsca zaciemnione dużo poniżej dziecka i mówi jeśli to stąd to nie zagraża ale co z tego jak nie wiadomo skąd ja juz niedługo tydzień nie będę bez acard a białko mam poza norma ardzo się stresuje proszę pomodlić się za nie z łóżka nie wstaje ....kupę mi się chce (przepraszam za opis)a nie idę bo boje się ze coś jeszcze poleci po niej :(
Do maliny dopiero w poniedziałek mogę dzwonić i nie wiem co robic?
Agnieszka p i reszta plamiacych na wczesnym etapie opisie proszę jak to wyglądało u was jak długo nafoczka można bez clexane i acard ?
Juz nie wiem co robic boje się niech się moje dziecię trzyma o ile jeszcze serduszko mu bije:( dla mnie ewidentnie ten tydzień jest najgorszy zawsze traciła i cyba organizm walczy z dzieciakiem żeby go wydalic:(
Krwiaka nie ma więc mówi ze w szpitalu nie ma mnie po co położyć bo żaden dopływ do dziecka nie jest odcięty kosmowki ok .....boże jak się boje :(
Fondi miejsce zaciemnione to właśnie krwiak jest więc nie wiem czemu ci o tym nie powiedział lekarz
Brazowe barwa swiadczy o tym ze to tzw stara krew
Z tego co piszesz myślę ze to krwiak trzeba dobrego usg i lekarza aby to wypatrzec ja miałam krwiaka 8 cm a dzidzia 6 plamilam krwotoki od 10 tygodnia do 20 cały czas lezalam

reklama
Faktycznie, Fondie to dziwne, bo u mnie zawsze do krwawienia dochodziło jak już było coś nie tak z rozwojem ciąży. A u Ciebie z dzieciątkiem jest wszystko dobrze. Musisz to przetrwać, bądź silna.

Beri123, nie rozumiem Twojej oceny mojego postu, czy coś napisałam nie tak?

Ostatnia edycja:
Do góry