reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Paula nie smutaj się ładna masz bete.

Tęczowa , Bertha , Gabis :-( w następnym cyklu , albo w następnym ,ale kiedyś na pewno.

Bertha a Ty coś taka pesymistyczna??
No trochę ciezko mi uwierzyc ze mogloby mi sie udac, bo juz od roku sie nie udaje. Dooopa blada..
Ale nadzieja wciaz jest ogromna, az @ mnie nie zaleje, a nawet wtedy wciaz jeszcze mam nadzieje, ze moze to tylko dla zmyłki ;) i tak od roku :):)
Nic to, jutro kolejny test, i pojutrze i popojurze.

Fondie, moze to rzeczywiscie od badania USG.. oby bylo wszystko ok! :*

acard jest odstawiony od poniedziałku. jutro mam iść na dwa badania na krzepiącie i zadze. do giną zdecyduje ale to nie malina bo malina dopiero dostępny w po iedziek

Fondie, pisz zesz po Polsku.
Ciezko sie czyta Twoje posty, zawsze musze sie domyslac co chcesz napisac[emoji12]
Wiekszosc pisze z telefonow i posty sa ok, a Ty czasem piszesz jakbys pisala z chinskiego telefonu

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Czy jak czekalyscie na wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i antyfosfolipidowych to u Was tez byl termin 30 dniowy? U mnie minelo juz 2 tygodnie,dzwonilam dzis sie pytac kiedy mozna sie spodziewac wynikow bo w pon ide do gina i chcialam isc z wynikami a babka mi mowi ze nie ma szans na pon i pewnie bite 30 dni bede czekac [emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry