reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Paula nie smutaj się ładna masz bete.

Tęczowa , Bertha , Gabis :-( w następnym cyklu , albo w następnym ,ale kiedyś na pewno.

Bertha a Ty coś taka pesymistyczna??
No trochę ciezko mi uwierzyc ze mogloby mi sie udac, bo juz od roku sie nie udaje. Dooopa blada..
Ale nadzieja wciaz jest ogromna, az @ mnie nie zaleje, a nawet wtedy wciaz jeszcze mam nadzieje, ze moze to tylko dla zmyłki ;) i tak od roku :):)
Nic to, jutro kolejny test, i pojutrze i popojurze.

Fondie, moze to rzeczywiscie od badania USG.. oby bylo wszystko ok! :*

acard jest odstawiony od poniedziałku. jutro mam iść na dwa badania na krzepiącie i zadze. do giną zdecyduje ale to nie malina bo malina dopiero dostępny w po iedziek

Fondie, pisz zesz po Polsku.
Ciezko sie czyta Twoje posty, zawsze musze sie domyslac co chcesz napisac[emoji12]
Wiekszosc pisze z telefonow i posty sa ok, a Ty czasem piszesz jakbys pisala z chinskiego telefonu

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Czy jak czekalyscie na wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i antyfosfolipidowych to u Was tez byl termin 30 dniowy? U mnie minelo juz 2 tygodnie,dzwonilam dzis sie pytac kiedy mozna sie spodziewac wynikow bo w pon ide do gina i chcialam isc z wynikami a babka mi mowi ze nie ma szans na pon i pewnie bite 30 dni bede czekac [emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry