reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Paula nie smutaj się ładna masz bete.

Tęczowa , Bertha , Gabis :-( w następnym cyklu , albo w następnym ,ale kiedyś na pewno.

Bertha a Ty coś taka pesymistyczna??

reklama
Fondi spokojnie. Przepraszam za pytanie ale byl wczoraj sex? Mnie zawsze się pytali czy byl dzień wcześniej. Trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę!

Ja tez się dziś stresowalam. Dzidzia przez 3 dni była taka aktywna ze myślałam ze mi z brzucha wyskoczy. A dziś cisza. Dopiero jak zjadłam słodycze i popilam pepsi się obudzila. A ja od rana struta chodziłam ze się nie rusza.

mam popaske bo leje się jak z kranu ale woda brązową. byłam na wizycie z dzidzia ok ruszala się i rośnie idealnie dziś 8t6d serduszko zapierdziela ładnie.
żadnego seksu nie bylo. krwiaka nie ma nigdzie.
powiedział tak leżeć nie wstawać i się modluc jak coś dzwonić bo nie wie czemu plamie nikt kur...nie wie czy ty kwiatuszku strawbelko nafoczko i reszta plamiacych wiedxiala skąd plami?

reklama
Do góry