reklama
Paula nie smutaj się ładna masz bete.
Tęczowa , Bertha , Gabis :-( w następnym cyklu , albo w następnym ,ale kiedyś na pewno.
Bertha a Ty coś taka pesymistyczna??
Ja tam jeszcze nie spisałam tego cyklu na straty
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Ja dziś przeżyłam szok. Ze do dr P jest wstrzymana rejestracja aż do stycznia!
G
Gość
Gość
Fondie, zartujesz prawda?ja już mam podpaske
Jedz na Ip
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszekk23
Fondi spokojnie. Przepraszam za pytanie ale byl wczoraj sex? Mnie zawsze się pytali czy byl dzień wcześniej. Trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę!
Ja tez się dziś stresowalam. Dzidzia przez 3 dni była taka aktywna ze myślałam ze mi z brzucha wyskoczy. A dziś cisza. Dopiero jak zjadłam słodycze i popilam pepsi się obudzila. A ja od rana struta chodziłam ze się nie rusza.
Ja tez się dziś stresowalam. Dzidzia przez 3 dni była taka aktywna ze myślałam ze mi z brzucha wyskoczy. A dziś cisza. Dopiero jak zjadłam słodycze i popilam pepsi się obudzila. A ja od rana struta chodziłam ze się nie rusza.
Porzeczka1234
Fondi co ty gadaszja już mam podpaske
Ja mialam krwiak w ciazy i lalo się ze mnie 4 dni a dzidzia zdrowa
Jedź na ip
mam popaske bo leje się jak z kranu ale woda brązową. byłam na wizycie z dzidzia ok ruszala się i rośnie idealnie dziś 8t6d serduszko zapierdziela ładnie.
żadnego seksu nie bylo. krwiaka nie ma nigdzie.
powiedział tak leżeć nie wstawać i się modluc jak coś dzwonić bo nie wie czemu plamie nikt kur...nie wie czy ty kwiatuszku strawbelko nafoczko i reszta plamiacych wiedxiala skąd plami?
żadnego seksu nie bylo. krwiaka nie ma nigdzie.
powiedział tak leżeć nie wstawać i się modluc jak coś dzwonić bo nie wie czemu plamie nikt kur...nie wie czy ty kwiatuszku strawbelko nafoczko i reszta plamiacych wiedxiala skąd plami?
reklama
G
Gość
Gość
U mnie przyczyny nie znalezli, przypuszczali tylko od czego moze byc, ale do konca nie wiadomo co bylo przyczyna.
Podziel się: