reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

owu wiem dokładnie kiedy była we wtorek 16.08 wieczorem we śr byłam u dr na monicie i już było ciałko żółte więc niema innej opcji z wyliczeniem owu jajco było jedno,

reklama
Paula
U mnie ostatnio( przy trisomii) było jajeczkowanie. póżne i tak ;
12 dpo- 28 dc. beta 110
17 dpo- 33dc. beta 1136
A ty bety nie powtarzałaś , to może poprostu zrób to dzisiaj. żeby zobaczyć czy rośnie czy spada

Paula
U mnie ostatnio( przy trisomii) było jajeczkowanie. póżne i tak ;
12 dpo- 28 dc. beta 110
17 dpo- 33dc. beta 1136
A ty bety nie powtarzałaś , to może poprostu zrób to dzisiaj. żeby zobaczyć czy rośnie czy spada
10 d po owu beta 12
13 dpo 99
15 dpo 211
poprostu tak małego przyrostu nie miałam
Fondie żebyś dobrze zrozumiała ja krwawię z tej drugiej dziurki, kolonoskopia to zwiad kamerką jelita grubego, okręznicy itd że tak napiszę dosadnie

Paula możesz wziąć acc i iść do lekarza po receptę na cyclonamine na uszczelnienie naczyń .Ty masz jakiś problem z układem krwionośnym?

reklama
Do góry