reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

owu wiem dokładnie kiedy była we wtorek 16.08 wieczorem we śr byłam u dr na monicie i już było ciałko żółte więc niema innej opcji z wyliczeniem owu jajco było jedno,

reklama
Paula
U mnie ostatnio( przy trisomii) było jajeczkowanie. póżne i tak ;
12 dpo- 28 dc. beta 110
17 dpo- 33dc. beta 1136
A ty bety nie powtarzałaś , to może poprostu zrób to dzisiaj. żeby zobaczyć czy rośnie czy spada

Paula
U mnie ostatnio( przy trisomii) było jajeczkowanie. póżne i tak ;
12 dpo- 28 dc. beta 110
17 dpo- 33dc. beta 1136
A ty bety nie powtarzałaś , to może poprostu zrób to dzisiaj. żeby zobaczyć czy rośnie czy spada
10 d po owu beta 12
13 dpo 99
15 dpo 211
poprostu tak małego przyrostu nie miałam
Fondie żebyś dobrze zrozumiała ja krwawię z tej drugiej dziurki, kolonoskopia to zwiad kamerką jelita grubego, okręznicy itd że tak napiszę dosadnie

Paula możesz wziąć acc i iść do lekarza po receptę na cyclonamine na uszczelnienie naczyń .Ty masz jakiś problem z układem krwionośnym?

reklama
Do góry