reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beta spada, gdy przestaje się rozwijać zarodek. Ja nie miałam nigdy łyżeczkowania, bo krwawienie pojawiało się samo. Ale ponoć czasem nie chce pojawić się krwawienie lub nie oczyści się wszystko i wtedy zzabieg.

I ponawiam pytanie Fondie, spada Ci beta, ze pytasz?

W nocy miałam bóle, musiałam odstawić i acard i clexane, po niedzieli jadę na wizytę do P. jeśli jestem u niego już 3 raz będąc w ciązy to chyba pewny nie jest że mogę już iść pod opiekę innego lekarza bo on nie prowadzi ciąż, Fondie sama wiesz jaką miałaś bete w 28dc i jak szalałaś czy nie jest za niska więc spójrz jeszcze raz ile ja miałam wczoraj i leż dalej spokojnie
Kas wiem kiedy beta spada...

W nocy miałam bóle, musiałam odstawić i acard i clexane, po niedzieli jadę na wizytę do P. jeśli jestem u niego już 3 raz będąc w ciązy to chyba pewny nie jest że mogę już iść pod opiekę innego lekarza bo on nie prowadzi ciąż, Fondie sama wiesz jaką miałaś bete w 28dc i jak szalałaś czy nie jest za niska więc spójrz jeszcze raz ile ja miałam wczoraj i leż dalej spokojnie
Paula
Ta beta 200 to który dzień cyklu i od owu ???

paula wogole nie rozumiem twojego wpisu (ale nie ze zlosliwie pisz bron boze bo samanawet literki przestawiam i order powinnyscie dostac za to ze umiec sie doczytac:p)
nie rozumeim czemu odstawialas acard i clexane? tak ci gn kazal? jak sa bole to sie progetseron zwieksza anie dostawia dwoch na raz chyba ze lekarz kazal to wtedy sie nie oddzywam.
po niedzieli jadę na wizytę do P. jeśli jestem u niego już 3 raz będąc w ciązy to chyba pewny nie jest że mogę już iść pod opiekę innego lekarza bo on nie prowadzi ciąż," u kogojestes? kto nie prowadzi ciaz? jak nie jest pewny ze mozesz isc do innego lekarza ? poglubilam sie
ja w 28dc mialam bete 806 nie szalam, że mam niska bete bo byla boska ale ja szalalam bo okres prawie mialam tak plamilam. ALe popatrz w ciazy blizaczek ktora sie dobrze rozwiajla do 8tygodnia beta w 27dc wynosila 22 a potem nastapil wzrost z 1200 na 6000 nagle i to duzo pozniej a wyszlam ze szpitala z beta 82 tysiace wiec idealna. beta ma urosnac 66% tonie urosla wiecej nie masz xo sie przejmowac agnieszka P mala duza nizsza bete a jest na koncowce (dobrze agnieszka kojarze?)nie wiesz kiedy byla owu beta ma dobry przyrost. ale spoko mozes zpanikowac mnie nie przeszkadza ja cie pociesze:) ale nie rob pochopnych ruchow typu odstawianie lekow

odnosnie objawow jestem mistrzynia narzekania jak ich nie ma przy becie nie ma szans na jakiekolwiek objawy ja przy 2000 nawet nie mialam a przyszly wraz z 7 tygodniem w 8 rzygi ateraz tylko brak ocoty na jedzenie o ile to dobry znak dowiem sie o 15nastej ne masznas zebys juz miala oznaki jakis 7/8 tydzien dopiero beda powiem ci jeszze cos . Pierwsza ciaze stracilam rzygalam jak kot, druga urodzilam i powolisie zacyznaly az przyszly rzygi, potem byla biochemiczna wiec objawowo brac w kolejnych powjawialy sie znikome kolo 6/7 tydzine i nage ustepowal ale duzo pozniej.
a co do bety odsnie wady to np. dzieci z ZD maja podwyzszna bete wiec beta nie pokaze ci nigdy czy masz drowe dziecko. pkaze c tylko czy sie dobrze rozwija a wzrost masz bardzo dobry

Ostatnia edycja:
kas wogole nie rozumiem twojego wpisu (ale nie ze zlosliwie pisz bron boze bo samanawet literki przestawiam i order powinnyscie dostac za to ze umiec sie doczytac:p)
nie rozumeim czemu odstawialas acard i clexane? tak ci gn kazal? jak sa bole to sie progetseron zwieksza anie dostawia dwoch na raz chyba ze lekarz kazal to wtedy sie nie oddzywam.
po niedzieli jadę na wizytę do P. jeśli jestem u niego już 3 raz będąc w ciązy to chyba pewny nie jest że mogę już iść pod opiekę innego lekarza bo on nie prowadzi ciąż," u kogojestes? kto nie prowadzi ciaz? jak nie jest pewny ze mozesz isc do innego lekarza ? poglubilam sie
ja w 28dc mialam bete 806 nie szalam, że mam niska bete bo byla boska ale ja szalalam bo okres prawie mialam tak plamilam. ALe popatrz w ciazy blizaczek ktora sie dobrze rozwiajla do 8tygodnia beta w 27dc wynosila 22 a potem nastapil wzrost z 1200 na 6000 nagle i to duzo pozniej a wyszlam ze szpitala z beta 82 tysiace wiec idealna. beta ma urosnac 66% tonie urosla wiecej nie masz xo sie przejmowac agnieszka P mala duza nizsza bete a jest na koncowce (dobrze agnieszka kojarze?)nie wiesz kiedy byla owu beta ma dobry przyrost. ale spoko mozes zpanikowac mnie nie przeszkadza ja cie pociesze:) ale nie rob pochopnych ruchow typu odstawianie lekow
Fondie skarbie musiałam odstawić i acard i clexane bo jest ryzyko krwotoku po kolono,( od niedzieli krwawie) dr Przybycień nie prowadzi ciąż!!! on kazał odstawić nawet i acard to nie moje widzi mi się...gdyby widział że ciąża się wzorowo rozwija to już by mi pomachał na pożegnanie

reklama
aha nie wiedzialam,że nie prowadzi, ja tez mialam krawienia dzis ja tylko acard odstawilam jesli kazal to ta rob. ale idz na bete ona ci prawde powie jakbys roila mialabys bole strawbelka tez krwawila

Do góry