reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka ja jadłam? jem wszystko. Pasztet też a kabanosy nawet w dużej ilości bo nawet jako przekąsę w nocy.
Fondie ja od początku miałam zakaz współżycia, lekarz mówił że nie sam stosunek a orgazm jest niebezpieczny.

reklama
Ja w ciąży też jadłam wszystko .
Witamina A jest szkodliwa w dużej ilości .
A w pasztecie jest jest tyle co i nic .
Więcej chemii natomiast niż witamin .
Myślę że nie można tu przesadżać ani w jedną ani w drugą stronę tymbardziej że kobiety w ciąży mają różne głupie smaki na początku .
Powinnyśmy być na racjonalnej diecie
Dużo warzyw, owoców , mięsa .
Ważne żeby posiłki były na ile się to da zdrowe .
Wiadomo przy naszych problemach z insuliną i glukozą trzeba uważać co się je ale podchodzić też do tego racjonalnie .Ograniczyć pokarmy z cukrem , jeść często ...a kabanosy Fondie w ciąży można jeśli masz na nie ochotę to wcinaj .

A czy przypadkiem kabanosy nie moga zawierac bakterii listeriozy i toksoplazmozy?
Sa to przeciez wedzone wedliny.
Wszedzie w internecie pisze zeby nie jesc wedzonych ryb i wedlin.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

bardzo sie boje dziewczyny jeszcze sama siedze bo cora w przedszkolu bez mamy pojechala z babcia:( naszczescie wszystko ok weszla bez problemu ale mamy przy niej nie ma:(

Dziewczyny dopiero 10dpo wiec jest jeszcze szansa! Trzymamy dalej &&&

Fondi Ehhh to może od USG? Ja po każdym USG krwawilam, plamilam. Na pewno Ci tam gmerali.
Ja na Twoim miejscu przeszła bym na lutke pod język. Żeby bardziej nie drażnić "dołu"

Fondie, ewentualnie tak jak mi gin zalecał - doodbytniczo zamiast dopochwowo zeby nie podrażniać wlasnie pochwy.

Witam dziewczynki
Kwiatuszek ja się pomodlę za ciebie ,ale i tak zawsze się modlę o nas wszystkie.
Dziewczyny czasem 10 dpo test nie wyjdzie ,także kciuków nie puszczam;)
Susa na bete idę jutro ( 13 dpo) przedłużam ,bo się boję!!! Choć przez chwilę mogę cieszyć się ciążą.
Robię co dzień ten sam test , czy ciemnieje (w biochemicznej po 5 dniu bledł) na razie ciemnieją i są mocniejsze niż ostatnio więc nadzieja jest :rolleyes2: Ale jakoś teraz nie panikuje ,jestem nadzwyczaj spokojna, jakby.... ktoś inny robił testy , a nie ja .
Proszę o kciuki na jutro:sad:- wynik pewnie ok 12 -stej.

reklama
Do góry