reklama
G
Gość
Gość
Agnieszka, ja nie jem duzo rzeczy, bo sie boje. Ale jak ktos chce, to niech je[emoji6]Strawbelka ja jadłam? jem wszystko. Pasztet też a kabanosy nawet w dużej ilości bo nawet jako przekąsę w nocy.
Fondie ja od początku miałam zakaz współżycia, lekarz mówił że nie sam stosunek a orgazm jest niebezpieczny.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
susana
Fanka BB :)
Ja w ciąży też jadłam wszystko .
Witamina A jest szkodliwa w dużej ilości .
A w pasztecie jest jest tyle co i nic .
Więcej chemii natomiast niż witamin .
Myślę że nie można tu przesadżać ani w jedną ani w drugą stronę tymbardziej że kobiety w ciąży mają różne głupie smaki na początku .
Powinnyśmy być na racjonalnej diecie
Dużo warzyw, owoców , mięsa .
Ważne żeby posiłki były na ile się to da zdrowe .
Wiadomo przy naszych problemach z insuliną i glukozą trzeba uważać co się je ale podchodzić też do tego racjonalnie .Ograniczyć pokarmy z cukrem , jeść często ...a kabanosy Fondie w ciąży można jeśli masz na nie ochotę to wcinaj .
Witamina A jest szkodliwa w dużej ilości .
A w pasztecie jest jest tyle co i nic .
Więcej chemii natomiast niż witamin .
Myślę że nie można tu przesadżać ani w jedną ani w drugą stronę tymbardziej że kobiety w ciąży mają różne głupie smaki na początku .
Powinnyśmy być na racjonalnej diecie
Dużo warzyw, owoców , mięsa .
Ważne żeby posiłki były na ile się to da zdrowe .
Wiadomo przy naszych problemach z insuliną i glukozą trzeba uważać co się je ale podchodzić też do tego racjonalnie .Ograniczyć pokarmy z cukrem , jeść często ...a kabanosy Fondie w ciąży można jeśli masz na nie ochotę to wcinaj .
G
Gość
Gość
A czy przypadkiem kabanosy nie moga zawierac bakterii listeriozy i toksoplazmozy?
Sa to przeciez wedzone wedliny.
Wszedzie w internecie pisze zeby nie jesc wedzonych ryb i wedlin.
Sa to przeciez wedzone wedliny.
Wszedzie w internecie pisze zeby nie jesc wedzonych ryb i wedlin.
bertha
Dziewczyny dopiero 10dpo wiec jest jeszcze szansa! Trzymamy dalej &&&
Fondi Ehhh to może od USG? Ja po każdym USG krwawilam, plamilam. Na pewno Ci tam gmerali.
Ja na Twoim miejscu przeszła bym na lutke pod język. Żeby bardziej nie drażnić "dołu"
Fondie, ewentualnie tak jak mi gin zalecał - doodbytniczo zamiast dopochwowo zeby nie podrażniać wlasnie pochwy.
lamia78
Witam dziewczynki
Kwiatuszek ja się pomodlę za ciebie ,ale i tak zawsze się modlę o nas wszystkie.
Dziewczyny czasem 10 dpo test nie wyjdzie ,także kciuków nie puszczam
Susa na bete idę jutro ( 13 dpo) przedłużam ,bo się boję!!! Choć przez chwilę mogę cieszyć się ciążą.
Robię co dzień ten sam test , czy ciemnieje (w biochemicznej po 5 dniu bledł) na razie ciemnieją i są mocniejsze niż ostatnio więc nadzieja jest Ale jakoś teraz nie panikuje ,jestem nadzwyczaj spokojna, jakby.... ktoś inny robił testy , a nie ja .
Proszę o kciuki na jutro- wynik pewnie ok 12 -stej.
Kwiatuszek ja się pomodlę za ciebie ,ale i tak zawsze się modlę o nas wszystkie.
Dziewczyny czasem 10 dpo test nie wyjdzie ,także kciuków nie puszczam
Susa na bete idę jutro ( 13 dpo) przedłużam ,bo się boję!!! Choć przez chwilę mogę cieszyć się ciążą.
Robię co dzień ten sam test , czy ciemnieje (w biochemicznej po 5 dniu bledł) na razie ciemnieją i są mocniejsze niż ostatnio więc nadzieja jest Ale jakoś teraz nie panikuje ,jestem nadzwyczaj spokojna, jakby.... ktoś inny robił testy , a nie ja .
Proszę o kciuki na jutro- wynik pewnie ok 12 -stej.
reklama
U
użytkownik m
Gość
jak jest beta około 200 i zacznie spadać to obędzie się bez zabiegu? będzie to tzw, biochemiczna?
Podziel się: