reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aha ok myślałam że coś innego ci zlecił genetyk my jeszcze pewnie trochę poczekamy na taki etap? A po ilu szczepionkach jesteś?
Wiesz i mnie przyjdzie pewnie poczekać ale ja w gorącej wodzie kapana jestem nie nawidze siedzieć i czekać więc pomiędzy Łodzią a zyciem zalatwiam wszystko co mi będzie potrzebne na przyszłość. Ja dziś 2 szczepienie miałam

reklama
Tak byłam I troszkę wiem jak powinno wyglądać podanie podskorne i mi trochę wyciekło tej szczepionki zresztą nie tylko mi zastanawiam się czy ta kobieta wiedziała jak to robić za bardzo się spieszył. Ogólnie jestem po 2 poronieniach w pierwsze w grudniu 2015 a drugie w czerwcu moja lekarka skierowała .nie do Krakowa na te szczepienia ale w łodzi mieliśmy szybszy termin i lepsze opinie. Zastanawia mnie tylko to czy ktoś donosił ciąże? ja mam mlr 0 procent i wiele wątpliwości ponieważ pierwsza wizyta u profesora niewiele mi dala dalej nic nie wiem bo z nerwow połowy pytań nie za dałam wszystko tam tak szybko może któraś z was już jest bardziej zapoznania z tematem ja siedzę na internecie czytam opinie i mam już dość

Hej Czajak,ja też dziś byłam,rozmawiałam z Porzeczką :) ale niestety niewiem jak wyglądasz :(
ale powiem Ci że masz rację dziś z tą babą,miałam 5-ą szczepionkę a pierwszy raz też mi tyle wypłynęło i ten sposób podania..normalnie brak słów..4 wkłucia chyba w 2 sek mi podała jak w "konia" i nawet jej powiedziałam że tyle od razu wypłynęło a ja tez nic ie wycieram tym wacikiem,masakra...

Porzeczka daj znać od razu jutro ale napewno nie masz się co martwić ,zobaczysz będzie dobrze,tylko jeśli Ci wyjdzie ten stan zapalny,to dostaniesz antybiotyk a wtedy raczej histero Ci przepadnie w tym miesiącu..ale wiesz,dobrze,że wykryli bo bakterie mogliby rozsiać podczas zabiegu

A i muszę się jeszcze Wam pochwalić,usunęłam jednak we wtorek tą przegrodę,nieduża była-15mm no ale jednak jakaś anomalia była, w nocy opuściłam szpital a dziś rano grzecznie stawiłam się na szczepionko,także determinacja we mnie nadal jest

Wiesz i mnie przyjdzie pewnie poczekać ale ja w gorącej wodzie kapana jestem nie nawidze siedzieć i czekać więc pomiędzy Łodzią a zyciem zalatwiam wszystko co mi będzie potrzebne na przyszłość. Ja dziś 2 szczepienie miałam
Ja tez drugie ja jestem taka sama już się konsultacje ze wszystkimi i każdy mówi ze malinowski super. Ale ja też chcę już bo od 8 miesięcy żyje tylko tym. W łodzi jestem dlatego ze szybki termin bo w krakowie dopiero na wrzesień a jesteśmy z okolic i teraz cały czas myślę czy dobrze zrobiłam bo w krakowie mam taką fajna lekarka mogę zawsze do nie zadzwonić i z nią porozmawiać tylko ten co w krakowie szczepienia to nie ginekolog tylko hematologia. Ogólnie to już zaczęliśmy tu więc muszę się czegoś trzymac

Hej Czajak,ja też dziś byłam,rozmawiałam z Porzeczką :) ale niestety niewiem jak wyglądasz :(
ale powiem Ci że masz rację dziś z tą babą,miałam 5-ą szczepionkę a pierwszy raz też mi tyle wypłynęło i ten sposób podania..normalnie brak słów..4 wkłucia chyba w 2 sek mi podała jak w "konia" i nawet jej powiedziałam że tyle od razu wypłynęło a ja tez nic ie wycieram tym wacikiem,masakra...

Porzeczka daj znać od razu jutro ale napewno nie masz się co martwić ,zobaczysz będzie dobrze,tylko jeśli Ci wyjdzie ten stan zapalny,to dostaniesz antybiotyk a wtedy raczej histero Ci przepadnie w tym miesiącu..ale wiesz,dobrze,że wykryli bo bakterie mogliby rozsiać podczas zabiegu

A i muszę się jeszcze Wam pochwalić,usunęłam jednak we wtorek tą przegrodę,nieduża była-15mm no ale jednak jakaś anomalia była, w nocy opuściłam szpital a dziś rano grzecznie stawiłam się na szczepionko,także determinacja we mnie nadal jest
3 miesiące temu miałam szkolenie z mezoterapia i wpuszczają preparat trzeba sekundę zaczekać żeby nie cieklo i wyciągnąć igłę nie podnosząc jej do góry a ona tak mi wyszarpala ze mi skórę w jednym miejscu ściągla specjalnie się temu przyjzalam jak robiła.

3 miesiące temu miałam szkolenie z mezoterapia i wpuszczają preparat trzeba sekundę zaczekać żeby nie cieklo i wyciągnąć igłę nie podnosząc jej do góry a ona tak mi wyszarpala ze mi skórę w jednym miejscu ściągla specjalnie się temu przyjzalam jak robiła.
Miałam 11 numerek o ile coś ci pomoże to w mojej identyfikacji:)

reklama
Całą drogę was szukałam bo ja pierwszy raz na forum i nie mogłam tego ogarnac:) juz tez kojarzę. Byłam taka zła o ta szczepionkę ze następnym razem to sobie to sama zrobie:)

Do góry