reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
porzeczka ja mam wykryte hpv 31 wiec nawet wysokogenne ale w 2011 roku i co pol roku robie cytologie zawsze mam nr 1 ale raz mialam 2 jak bylam z cora w ciazy po ciazy juz znow mam 1 wic nie wiem czy organizm nie zwalczyl sam juz ...moze to jest powodem mocih strat hmmm dalas mi nowy pkt widzenia moze immunologia tak walczyla ze zwalczyla hpv ale urosla zbyt w sile hmm ale jaja

porzeczka ja mam wykryte hpv 31 wiec nawet wysokogenne ale w 2011 roku i co pol roku robie cytologie zawsze mam nr 1 ale raz mialam 2 jak bylam z cora w ciazy po ciazy juz znow mam 1 wic nie wiem czy organizm nie zwalczyl sam juz ...moze to jest powodem mocih strat hmmm dalas mi nowy pkt widzenia moze immunologia tak walczyla ze zwalczyla hpv ale urosla zbyt w sile hmm ale jaja
Dzięki fondi jutro się dowiem co i jak ktory nr bo przez tel nie chciała mi nic powiedzieć a ja w szoku w Łódzi na Piotrkowskiej stalam jak wryta no cóż mam nadzieję ze to nie najgorsze stadium .
Fondi bylo niedobrze było był smród był i tego się trzymaj jest dobrze

Tak byłam I troszkę wiem jak powinno wyglądać podanie podskorne i mi trochę wyciekło tej szczepionki zresztą nie tylko mi zastanawiam się czy ta kobieta wiedziała jak to robić za bardzo się spieszył. Ogólnie jestem po 2 poronieniach w pierwsze w grudniu 2015 a drugie w czerwcu moja lekarka skierowała .nie do Krakowa na te szczepienia ale w łodzi mieliśmy szybszy termin i lepsze opinie. Zastanawia mnie tylko to czy ktoś donosił ciąże? ja mam mlr 0 procent i wiele wątpliwości ponieważ pierwsza wizyta u profesora niewiele mi dala dalej nic nie wiem bo z nerwow połowy pytań nie za dałam wszystko tam tak szybko może któraś z was już jest bardziej zapoznania z tematem ja siedzę na internecie czytam opinie i mam już dość

Tak byłam I troszkę wiem jak powinno wyglądać podanie podskorne i mi trochę wyciekło tej szczepionki zresztą nie tylko mi zastanawiam się czy ta kobieta wiedziała jak to robić za bardzo się spieszył. Ogólnie jestem po 2 poronieniach w pierwsze w grudniu 2015 a drugie w czerwcu moja lekarka skierowała .nie do Krakowa na te szczepienia ale w łodzi mieliśmy szybszy termin i lepsze opinie. Zastanawia mnie tylko to czy ktoś donosił ciąże? ja mam mlr 0 procent i wiele wątpliwości ponieważ pierwsza wizyta u profesora niewiele mi dala dalej nic nie wiem bo z nerwow połowy pytań nie za dałam wszystko tam tak szybko może któraś z was już jest bardziej zapoznania z tematem ja siedzę na internecie czytam opinie i mam już dość
Mhhh powiem tak zawsze trochę wycieka więc tak powinno być zapisz sobie pytania moje wizyty u prof trwają ok 25-30min i pytam o wszystko co wzbudza moje wątpliwości zawsze odpowiada i nigdy się nie zająknął resztę dopowiedza dziewczyny na forum ( calusy dla każdej z osobna). Masz wyniki badań juz wcześniej po poronieniach coś robiłaś wyszly jakieś odchylenie jakie konkretne masz wątpliwości musisz konkretnie pytać bo nie wiem o co pytasz.
Znam osoby które donosily ciążę po szczepieniach ale taka która nie też ale ona chodziła do Paśnika

Wiem ja czytam wszystko jak szalona mam kariotypy ok i mutacje mthfr 1283c jakoś tak ale brałam 5mg. Kwasu aspiryna i coś na podtrzymanie ale nie wyszło.troszkę badań mieliśmy ale są ok i czekamy na te od niego ale to dopiero 7.09. Coś tam mąż miał źle ale to kazał nam powtórzyć. OK to jestem spokojna bo juz nasiałam paniki ze ta szczepionka dzisiaj na marne poszła. Jestem taki nerwus sorki za natłok pytań.
Boje się ze zaraz w tych badaniach nam coś jeszcze źle wyjdzie i będzie jeszcze gorzej

reklama
Do góry