czarna_mala
Fanka BB :)
Cebulowy chłopiec [emoji23]Drogie ciocie, juz jest w porządku. Tylko mam nieco cebulowego chłopca ♡♡♡
A to ze zawał był na miejscu to prawda (Sus) mąż musiał mnie otrząsnąć
Hahah no to przybij piątkę ja też wymyślam rozmaite bajki na temat wolnego wogóle to moja dyr ma znajomą ordynator w Wawie w jakimś szpitalu i dowiedziałam się kiedyś od "dobrych doradców", że dyrka jest zdziwiona że nie proszę jej o pomoc w znalezieniu przyczyny u tej ordynator w Wawie, bo ona czeka na krok z mojej strony żeby mi pomóc...taaaaaa wtedy to już wszyscy w pracy wiedzieliby co w mojej piczce piszczy [emoji23] [emoji23] [emoji23]Nie zwierzam się w pracy z tego jak wyglądają moje starania. Wiedzą tylko, że się staram i że robię różne badania, chodzę po różnych lekarzach, żadnych szczegółów nie ujawniam. Ja jestem przyzwyczajona do tego, że jak moja szefowa coś o mnie powie to szczęka do ziemi mi opada Po tylu latach można się przyzwyczaić. Ona pewnie myśli, że te moje starania są niepotrzebne, bo pewnie nie uda mi się zajść w ciąże, ale niech sobie tak myśli Teraz jestem na takim etapie, że niech sobie gada ja robię swoje, jestem na totalnym luzie Zwisa mi to co ona gada. Moje starania trwają już kilka lat, ja już wiem tyle o moim organizmie, że ciężko mi jest wycofać się z tych starań. Mam nadzieję, że został mi jeszcze jeden kroczek do spełnienia mojego upragnionego celu
Na marginesie tylko powiem, że szczytem było to jak mi ciuszki do dziecka przyniosła Miałam je wydać jakiejś koleżance, ale pomyślałam, że może kiedyś te ciuszki założę mojemu dziecku i na chwile obecną je zatrzymałam Fajna z niej kobietka
W temacie starań, jak muszę coś załatwić i załatwiam sobie wolne to już mi brakuje pomysłów jak usprawiedliwić swoje wolne Zaznaczam, że po transferze (a było ich już kilka) mam L-4 i przynajmniej tydzień czasu to wymyślam takie bajki, że głowa mała
Chciałabym zobaczyć ich minę jak się dowiedzą o bliźniakach Pewnie będzie bezcenna Będziesz rodziła w szpitalu w którym pracujesz??
Baranica
Skonałam
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka