reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja mam dziś jakiś brunatny śluz i piecze mnie pochwa. Nie wiem czy to jakieś zapalenie się przyplątało, czy znowu plamienia, bo dupka brałam 3x2. Teraz 3x1. Oczywiście mam zakaz przytulanek, więc to nie od tego. Jutro konieczne muszę iść do swojej gin. nr 3. i poproszę o zwolnienie. Czuje, że mój organizm domaga się wypoczynku.
Jak myślicie czy warto powtórzyć betę gdzieś w sobotę, czy to bez sensu?

Asiu ja powtarzałam betę tak kazała mi moja lekarka i dla mnie też to była ulga bo rosła.
Jeśli chodzi o kierowniczki to mam ich ciągle nowe pracuję w korpo i juz się nie tłumaczę piszę meila z data urlopu i - Łódź haha i one pozwalają bo na wstępie powiedziałam że jeśli nie da urlopu to pójdę na l4 i tyle haha.

Dziewczyny proszę o poradę dziś zadzwoniła położna mojej dr.i powiedziała ze cytologia mi wyszła źle jutro mam wizytę zesrana jestem ciągle coś mam czasem dość. Czy któraś miała taka sytuację?

Arluska miłą pogawedkę sobie strzeliłysmy nie pozegnałam się bo nie mogłam Cię zlokalizować zobaczymy się 21 września rozmawiając mam wrażenie że znamy się od zawsze a my przecież w ogółe się nie znamy :-) raczej wirtualnie. Cholera bola mnie te ręce znowu po tym szczepieniu

reklama
Fondie ja biorę z zalecen prof. J. Glucopage 850, Acard, Clexane 0,4. Kwas foliowy 15mg, Omega 3 i te witaminy z metylowym kwasem a i jeszcze b6 i b12. I dupka 3x1, nie dała więcej progesteronu, bo on wg niej podnosi insulinę a mój wynik 22 jest wg niej ok.
nie masz encortonu?:)

Ja mam dziś jakiś brunatny śluz i piecze mnie pochwa. Nie wiem czy to jakieś zapalenie się przyplątało, czy znowu plamienia, bo dupka brałam 3x2. Teraz 3x1. Oczywiście mam zakaz przytulanek, więc to nie od tego. Jutro konieczne muszę iść do swojej gin. nr 3. i poproszę o zwolnienie. Czuje, że mój organizm domaga się wypoczynku.
Jak myślicie czy warto powtórzyć betę gdzieś w sobotę, czy to bez sensu?
mnie jak mialam takie plamieia kazal gin powtorzyc ale po 48h bete i wtedy dal wiecej lutki. Ja bym lezala o ile to mozliwe, powtorzyla bete i pozla do gina bo jak piecze to moze przez infekcje plamisz ?!

Ja na szczescie tesciowa mam ok[emoji6]

Fondie, jak tam? Obzerasz sie, czy juz zygasz?[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
mialam nic nie pisac bo rano mialam ch..nastroj ale wlasnie 15minut temu prawie pawia puscilam bow siadlam do samochodu moj po nas przyjechal i po mala a on naprawial samochod i w ubraniu roboczym siedzial w samochodzie i tak smierdzial potem ze przy wysiadaniu otworzylam drzwi tam mna szarpalo ze smrodu ale niestety juz bylam tak blisko "juz wital sie z gaska" i nie rzyglam eh;P
ateraz znow nic anic mi nie jest

Hej czy ktoś się szczepic limfocytami męża u profesora malinowskiego w łodzi?
i ja:)

Super a napiszecie mi coś na ten temat bo my dopiero zaczynamy i mnie to już przytłacza mam mętlik w głowie a druga wizyte mam dopiero 7.09 dopiero mamy mieć wyniki reszty badań

Super a napiszecie mi coś na ten temat bo my dopiero zaczynamy i mnie to już przytłacza mam mętlik w głowie a druga wizyte mam dopiero 7.09 dopiero mamy mieć wyniki reszty badań
Czajak byłaś dziś na szczepieniu ? Ja tak
Jakie masz wątpliwości z jakiegoś powodu się szczepisz? Musiałbyś coś więcej napisać bo trudno się odnieść
Dziewczyny czy komuś wyszła chu... cytolofgia ponawiam zapytanie

reklama
ale zadaj pytania bo nie wiem co ci napisac:) czy pytasz jakie przejscia czy jak wygladaja szczepienia?
same szczepienia to przyjezdza maz na 8 pobieraja mu krew i dostajesz szczepionke o 14nastej. Najczesciej trzy dni boli (kazdy przechodzi indywidulanie) po 1 serii masz mrl czyli sprawdzasz co i jak czy pomogly i jak masz powyzej 30 czy miedzy 30-40 to masz zielone swiatlo i mozesz sie starac i wsio jak nie to masz kolejna serie

Do góry