Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ja mam dziś jakiś brunatny śluz i piecze mnie pochwa. Nie wiem czy to jakieś zapalenie się przyplątało, czy znowu plamienia, bo dupka brałam 3x2. Teraz 3x1. Oczywiście mam zakaz przytulanek, więc to nie od tego. Jutro konieczne muszę iść do swojej gin. nr 3. i poproszę o zwolnienie. Czuje, że mój organizm domaga się wypoczynku.
Jak myślicie czy warto powtórzyć betę gdzieś w sobotę, czy to bez sensu?
Asiu ja powtarzałam betę tak kazała mi moja lekarka i dla mnie też to była ulga bo rosła.
Jeśli chodzi o kierowniczki to mam ich ciągle nowe pracuję w korpo i juz się nie tłumaczę piszę meila z data urlopu i - Łódź haha i one pozwalają bo na wstępie powiedziałam że jeśli nie da urlopu to pójdę na l4 i tyle haha.
Dziewczyny proszę o poradę dziś zadzwoniła położna mojej dr.i powiedziała ze cytologia mi wyszła źle jutro mam wizytę zesrana jestem ciągle coś mam czasem dość. Czy któraś miała taka sytuację?
Arluska miłą pogawedkę sobie strzeliłysmy nie pozegnałam się bo nie mogłam Cię zlokalizować zobaczymy się 21 września rozmawiając mam wrażenie że znamy się od zawsze a my przecież w ogółe się nie znamy :-) raczej wirtualnie. Cholera bola mnie te ręce znowu po tym szczepieniu