czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie kciukam za Ciebie Świrku [emoji110]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż jeżeli nic nie dostał to chociaż clotrimazolem się smarujcie obydwoje bo inaczej on cię spowrotem zarazi .
I to błedne koło wtedy jest
Ja tylko dodam, że jak już wyleczycie grzybka, to pobierz przez chwilę jakiś probiotyk doustny np. Lacibios Femina, Trivagin oraz coś dowcipnie np. Lactovaginal ja osobiście jak tylko czuję jakiś dyskomfort to smaruję Pimafucortem, a jeszcze lepiej jak mam Pimafucin w domu, to aplikuję globulkę na nocDziękuję Wam bardzo za porady!
Kas są różne grzybice ja żadnej nie miałam. Moja psiapsiółka miała grzybka jak zaszła w ciążę co chwile powracało i tak całą ciążę .Dziewczęta, ponawiam pytanko. Macie jakieś sposoby na to, aby grzybica nie powróciła? Jak długo radzicie wstrzymać się ze współżyciem? Dostałam nystatynę. Może niepotrzebnie panikuję, ale nie wiem czemu czuję taki lęk związany ze sferą intymną, no i 1 raz to mam. Wszyscy straszą mnie nawrotami choroby i się boję, że jak będziemy mogli się już starać, to ta grzybica mnie dopadnie i wtedy nici...Mąż stara się mnie uspokajać, że muszę być cierpliwa i się doleczyć. Ale mi jest po prostu przykro, że nie możemy się kochać, a tak bardzo potrzebuję tego po moich przejściach. Kotłują mi się myśli, że nawet tego nie mogę. Myślę, że rozumiecie o co chodzi.
Hahaha olej z kolosa [emoji23] miałam chwilę konsternacji czy ten kolos to jakieś zwierzę czy roślina [emoji23] poszłabym głupia do zielarskiego i poprosiła o olej z kolosa, to baby miałyby ze mnie polewkę [emoji1]Kas są różne grzybice ja żadnej nie miałam. Moja psiapsiółka miała grzybka jak zaszła w ciążę co chwile powracało i tak całą ciążę .
Moja sister ma gronkowca złapanego w szpitalu ciągle powraca ręką czerwona tam gdzie widać żyły i jakas jej znajoma poleciła olej z kolosa.Poczytaj o nim może na Twoje dolegliwości też pomoże:-) Powodzenia
Edit: Miał być olej z kokosa a nie kolosa. Ten słownik to jakiś zboczuch
Tak tak Fondie olej z kolosa tylko Beatka potrafi wycisnąć tak jak pikajaca piczkehahah bea tylko ty pomyslalas o kolosie jak o czyms zboczonym hahaha