reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula, a co my jestesmy odpowiedzialne za zycie Motylka, ze musimy jej pomagac na sile, albo moze do niej jechac jak sie nie odzywa?
Jak ktos pisze pytania na forum, to zawsze dostaje odpowiedz, chyba ze odpowiedzi nie znamy, albo zostanie przeoczona. Wtedy pyta sie drugi raz.
Po sto razy pisalysmy Motylkowi jedno i to samo. Polecalysmy nawet Maline. Byla juz do niego zapisana i zrezygnowala, bo wybrala sie do bioenergoterapeuty. Wiec co Twoim zdaniem powinnismy zrobic???
Troche nie rozumiem Twojego posta.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bentula, jesteś tu nowa i juz krytykujesz. Poczytaj trochę nasze forum. Jak nie masz czasu aby czytac od początku to chociaż od połowy czytaj. zwróć uwagę na posty motylka od samego początku to będziesz wiedziała, że kłamała juz w pierwszym. Poza tym.jej pomysły były czasem takie ze nawet się komentować tego nie chce.
My się tutaj wspieramy od samego początku (czasami mamy odmienne zdanie np. co do wstawienia zdjęć) i nie jest tutaj tak jak piszesz. Nikt się nie przrkrzykuje i nie jest jak na bazarze!
Znamy się już trochę, niektóre dziewczyny nawet osobiście. Rozmawiamy przez telefon piszemy na priv.
Chyba jako nową osoba źle nas oceniasz

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Bentula, jesteś tu nowa i juz krytykujesz. Poczytaj trochę nasze forum. Jak nie masz czasu aby czytac od początku to chociaż od połowy czytaj. zwróć uwagę na posty motylka od samego początku to będziesz wiedziała, że kłamała juz w pierwszym. Poza tym.jej pomysły były czasem takie ze nawet się komentować tego nie chce.
My się tutaj wspieramy od samego początku (czasami mamy odmienne zdanie np. co do wstawienia zdjęć) ale to nie znaczy ze jest tutaj tak jak piszesz.
Znamy się już trochę, niektóre dziewczyny nawet osobiście. Rozmawiamy przez telefon piszemy na priv.
Chyba jako nową osoba źle nas oceniasz

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Doris, Motylek nie klamala w pierwszym poscie. Pisalam Ci to kilka razy. Ona swoja wypowiedz skopiowala z innego watku( na ktorym pisala)bo jej sie nie chcialo pisac dwa razy tego samego.
Stad byly te niescislosci.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta, ponawiam pytanko. Macie jakieś sposoby na to, aby grzybica nie powróciła? Jak długo radzicie wstrzymać się ze współżyciem? Dostałam nystatynę. Może niepotrzebnie panikuję, ale nie wiem czemu czuję taki lęk związany ze sferą intymną, no i 1 raz to mam. Wszyscy straszą mnie nawrotami choroby i się boję, że jak będziemy mogli się już starać, to ta grzybica mnie dopadnie i wtedy nici...Mąż stara się mnie uspokajać, że muszę być cierpliwa i się doleczyć. Ale mi jest po prostu przykro, że nie możemy się kochać, a tak bardzo potrzebuję tego po moich przejściach. Kotłują mi się myśli, że nawet tego nie mogę. Myślę, że rozumiecie o co chodzi.

Kas najlepiej sie jest wyleczyc do końca. M coś dostał? Bo on tez może być zarazony i będziecie sie tak nawzajem zarazac.
Ja niestety mam bardzo często infekcje intymne. Bardzo często uratowałam sie kora dębu!

Witaminy juz sprzedane. Mój M postaramy sie je jak najszybciej wyslac :)

Dziewczęta, ponawiam pytanko. Macie jakieś sposoby na to, aby grzybica nie powróciła? Jak długo radzicie wstrzymać się ze współżyciem? Dostałam nystatynę. Może niepotrzebnie panikuję, ale nie wiem czemu czuję taki lęk związany ze sferą intymną, no i 1 raz to mam. Wszyscy straszą mnie nawrotami choroby i się boję, że jak będziemy mogli się już starać, to ta grzybica mnie dopadnie i wtedy nici...Mąż stara się mnie uspokajać, że muszę być cierpliwa i się doleczyć. Ale mi jest po prostu przykro, że nie możemy się kochać, a tak bardzo potrzebuję tego po moich przejściach. Kotłują mi się myśli, że nawet tego nie mogę. Myślę, że rozumiecie o co chodzi.
Kas
Na grzybicę najlepszy jest flumykon doustnie
Bierze się go przez 7 dni codziennie .
To dotyczy również partnera - bierze przez 7 dni .
Dopochwowo nystatyna też jest jak najbardziej wskazana jednocześnie .
Niestety flumykon jest na receptę .
Odgrzybia cały układ rozrodczy i pokarmowy

reklama
Ją w ciąży o ile jeszcze w niej jestem mam nystatyne na 20dni jutro kończę. Ona nie zaszkodziła bo serce bilo podczas brania i mam nadzieję że dalej jest. Ona slaba jest dosc . Nie sciagam medalika matki.boskiej z szyji ten z dwoma serduszkami na odwrocie. A mąż dostal flukofast na 14dni doustnie. Ją nie miałam objawów żadnych więc nie czułam nawet że ją mam na wymazie wyszła candidia wzrost mierny. Mąż musi coś dostać bo wcześniej mąż miał flukonazol ale tylko 3 tabletki i ja nadal mam chociaż resztki wiec myślę, że on nie wyleczony ale teraz po 14 dniach pewnie nic już nie ma. Jak bardzo cie swędzi polecam tamtum rosa ale nie robiłam irytacji tylkonasiadowki.
A używam laktacyd ten na podrażnienia i w ciazy z kwasem mlekowym i jakimś tam pH cały czas i od 3 lat nie mialam grzybicy a teraz miałam chyba po szczepieniach.
Musi mąż coś mieć ją miałam do smarowania tez ten clotrimazolium ale teraz nie mogę nie mam już nic dla męża bo bym ci wysłała weź coś z apteki na bazie flukonazolum Musi doustnie dla męża i podaj mu albo idź do gina i popros

Ostatnia edycja:
Do góry