reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie wiem nie mam ustalonej wizyty przed 31 u maliny muszę zrobić. Chce celowac 29bo to zawsze ten mój przełomowy tydzień 8/9.

Witajcie dziewczyny

Fondie bardzo Ci współczuję obaw!oby wszystko było dobrze,Myślałam że to forum wsparcia,że nie będzie tu krytyki ani wysmiewu z innych,kazda cierpi na swój sposób,każda radzi sobie z tym inaczej,ale widzę ze niektóre z Was zachowują się jak na bazarze,chca głośniej przekrzyczec,być mądrzejsze,ale tu nikt nie jest lepszy,i nikt nie jest gorszy,,Zastanawia mnie ze zadna nie wspomina Motylka,bo jak mloda to głupia,to nie warto jej poswiecic jednego posta,śledzę te posty i jest mi przykro,nieraz boje sie o coś zapytac,ze zostanę wysmiana,albo w ogole moj w pis przejdzie echem,bo macie wazniejsze sprawy do pisania,strasznie sobie dokuczacie,zamiast sie szczerze wspierac!

Moim zdaniem przegiełaś z tym postem. Nikt tu na nikogo nie krzyczy tylko stara się przemówić do rozumu.

Dziewczęta, ponawiam pytanko. Macie jakieś sposoby na to, aby grzybica nie powróciła? Jak długo radzicie wstrzymać się ze współżyciem? Dostałam nystatynę. Może niepotrzebnie panikuję, ale nie wiem czemu czuję taki lęk związany ze sferą intymną, no i 1 raz to mam. Wszyscy straszą mnie nawrotami choroby i się boję, że jak będziemy mogli się już starać, to ta grzybica mnie dopadnie i wtedy nici...Mąż stara się mnie uspokajać, że muszę być cierpliwa i się doleczyć. Ale mi jest po prostu przykro, że nie możemy się kochać, a tak bardzo potrzebuję tego po moich przejściach. Kotłują mi się myśli, że nawet tego nie mogę. Myślę, że rozumiecie o co chodzi.

Jak już raz "nabyłaś" grzybicę to będzie wracać, niestety. Wiem to z własnego doświadczenia. Co jakiś czas ją mam :crazy: Używaj tylko białego papieru, po kąpieli nie wycieraj się ręcznikiem tylko białym papierem. Krocze myj tylko emulsją do higieny intymnej np. Lactacyd. Razem z lekiem bierz pałeczki kwasu mlekowego min. dłużej o 7-10 dni od leków na grzybice

Witam się na chwilę
Mam szczególny sentyment do Nafoczki, bo gdyby nie ona... Dziękuję ci dobra Kobieto :*
Mi również Nafoczka dała dużo wsparcia, zawsze odpisze, pomoże, tak jak i Madzia. dziękuje
A idealem i wzorem do nasladowania jest tu chyba Nafoczka. Duzo sie udziela, a mimo to jeszcze sie z nikim nie sciela[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ja z regoly dobra kobieta jestem. Wyrzywam się w domu na mężu :D ale ciiii.... ♡♡♡ dziekuje

Bea- brzydal :p

Lublu tiebia toczka ;-) . A Fondie to zaraz faktycznie oberwie moją burzą hormonów. Powiem Ci jedno Fondie i to szczerze!! Za brak wiary w swoje dziecko dostalabys kopa w dupe ode mnie.Kobietom czy ty wiesz jak my Ci zazdroscimy zże od tak jak płodna królica zachodzisz w ciążę?? Chcialabym być na Twoim miejscu i nie orzekreslalabym dziecka z braku objawów nawet jak lekarz mówił by mi brak akcji to powiedziałabym że za wcześnie i wierzyła że jeszcze będzie. Lec na szpital sprawdź czy jest ok a nie sściągaj złych myśli bo będziesz sobie jeszcze za nie plula w brodę jak ostatnio.
Teraz bentula pisz co chcesz jak uważasz że to jest brak wsparcia ;-)

Nie idę do szpitala vzekam na wizytę na przyszły tydzień i wtey będzie wiadomo bo nawet jak teraz bije to za tydzień już odtatnio nie biło więc nie będę dzieciaczka denerowac i czekany zobaczymy wczoraj mnie mąż do pionu doprowadził nazarlam się słodyczy podczas plavzu i mnie zmulilo potem dzirciatko przepraszalam

Dziękuje Wam za poswiecony czas! Chcę to wyleczyc. biore nystatyne na noc, smaruje clotrimazolum (męża też wysmaruję :p)i lykam lactacyd femina. a 30 sierpnia jak będziemy u naszej lekarki, to dopytam o ewentualne leczenie dla M. Jak z tym wspolzyciem, po calkowitym ustapieniu objawow mozna?czy poczekac na odbudowanie flory?

Obiecywalam sobie że będę wierzyć w tej ciąży do końca i wczoraj był pierwszy dzień zwątpienia ale hakos nie widzę wizji zabiegu tylko ciągle jakoś w głowie mam że donoszę że urodze przecież zamówiłam brzuszek nafoczki juznał dawno miałam urodzić w jej wieku dzieciątko i różnica wieku taka sama niala być brzuszek dostałam i muszę go utrzymać :) ale myślę że będę niestety miała dni paniki ale muszę z tym walczyć chociaż narasta zwątpienie bo objawów mało ale walczę głową muru bie przebije ma byc co będzie. Jeszczr nie raz się wydrzecie na mnie

reklama
Dziękuje Wam za poswiecony czas! Chcę to wyleczyc. biore nystatyne na noc, smaruje clotrimazolum (męża też wysmaruję :p)i lykam lactacyd femina. a 30 sierpnia jak będziemy u naszej lekarki, to dopytam o ewentualne leczenie dla M. Jak z tym wspolzyciem, po calkowitym ustapieniu objawow mozna?czy poczekac na odbudowanie flory?
Kas zrobisz jak uwazasz ale jak ja daje rady wytrzymać 10 mcy to ty tez dasz. Ja czekam na wizytę kontrola jak na noc po śluba :D

Do góry