burczuś
Fanka BB :)
Kiedy kolejna wizyta??Dziewczyny odkd odeszły te mdlisci przyszły mroczki przed ovzami podczas głodu ale takie mega kinkretne rozgwiazdy przed oczami aż mi słabo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy kolejna wizyta??Dziewczyny odkd odeszły te mdlisci przyszły mroczki przed ovzami podczas głodu ale takie mega kinkretne rozgwiazdy przed oczami aż mi słabo
Kiedy usg? Fondie to jedz cośDziewczyny odkd odeszły te mdlisci przyszły mroczki przed ovzami podczas głodu ale takie mega kinkretne rozgwiazdy przed oczami aż mi słabo
Fondie bardzo Ci współczuję obaw!oby wszystko było dobrze,Myślałam że to forum wsparcia,że nie będzie tu krytyki ani wysmiewu z innych,kazda cierpi na swój sposób,każda radzi sobie z tym inaczej,ale widzę ze niektóre z Was zachowują się jak na bazarze,chca głośniej przekrzyczec,być mądrzejsze,ale tu nikt nie jest lepszy,i nikt nie jest gorszy,,Zastanawia mnie ze zadna nie wspomina Motylka,bo jak mloda to głupia,to nie warto jej poswiecic jednego posta,śledzę te posty i jest mi przykro,nieraz boje sie o coś zapytac,ze zostanę wysmiana,albo w ogole moj w pis przejdzie echem,bo macie wazniejsze sprawy do pisania,strasznie sobie dokuczacie,zamiast sie szczerze wspierac!
Dziewczęta, ponawiam pytanko. Macie jakieś sposoby na to, aby grzybica nie powróciła? Jak długo radzicie wstrzymać się ze współżyciem? Dostałam nystatynę. Może niepotrzebnie panikuję, ale nie wiem czemu czuję taki lęk związany ze sferą intymną, no i 1 raz to mam. Wszyscy straszą mnie nawrotami choroby i się boję, że jak będziemy mogli się już starać, to ta grzybica mnie dopadnie i wtedy nici...Mąż stara się mnie uspokajać, że muszę być cierpliwa i się doleczyć. Ale mi jest po prostu przykro, że nie możemy się kochać, a tak bardzo potrzebuję tego po moich przejściach. Kotłują mi się myśli, że nawet tego nie mogę. Myślę, że rozumiecie o co chodzi.
Witam się na chwilę
Mam szczególny sentyment do Nafoczki, bo gdyby nie ona... Dziękuję ci dobra Kobieto :*
Mi również Nafoczka dała dużo wsparcia, zawsze odpisze, pomoże, tak jak i Madzia. dziękuje
Bo ja z regoly dobra kobieta jestem. Wyrzywam się w domu na mężu ale ciiii.... ♡♡♡ dziekujeA idealem i wzorem do nasladowania jest tu chyba Nafoczka. Duzo sie udziela, a mimo to jeszcze sie z nikim nie sciela[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kas zrobisz jak uwazasz ale jak ja daje rady wytrzymać 10 mcy to ty tez dasz. Ja czekam na wizytę kontrola jak na noc po ślubaDziękuje Wam za poswiecony czas! Chcę to wyleczyc. biore nystatyne na noc, smaruje clotrimazolum (męża też wysmaruję )i lykam lactacyd femina. a 30 sierpnia jak będziemy u naszej lekarki, to dopytam o ewentualne leczenie dla M. Jak z tym wspolzyciem, po calkowitym ustapieniu objawow mozna?czy poczekac na odbudowanie flory?