reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino jak mądrze piszesz, w wielu kwestiach zgadzam się z Tobą w 100%.
Mi też dużo pomogło to forum, aczkolwiek czasem jak czytam to się odechciewa ale cóż to tylko życie, każdy ma inne wartości, inne postrzeganie pewnych spraw stąd tyle czasem niezrozumienia i braku empatii...
Fondie Ja wiem, że z Twoim maleństwem będzie ok tak czuję, i 3mam kciukasy pomimo tego, że czasem świrujesz i drażnisz ja to rozumiem, po takich przejściach uważam że masz prawo.
Mi również Nafoczka dała dużo wsparcia, zawsze odpisze, pomoże, tak jak i Madzia. dziękuje

reklama
A ja Wam powiem, że zawsze gdzie są baby i szalejące hormony, to będą potyczki ;) wiem bo pracuję z 25. babami [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Jak mezowi opowiadam o co sa klotnie na forum, to tylko zawsze mowi jedno "Ale baby sa glupie"[emoji12]

Mala czarna, a na hormony bym tego nie zwalala[emoji6]to raczej baby tak sie tlumacza, ze przez hormony, a to charakterek[emoji6]

Ja tam wiem ze u mnie hormony nie sa winne. A jak wiem ze nie mam racji, to potrafie przeprosic i przyznac sie do bledu[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A idealem i wzorem do nasladowania jest tu chyba Nafoczka. Duzo sie udziela, a mimo to jeszcze sie z nikim nie sciela[emoji4]

Heh Nafoczka też mi coś :-p a myślałam że ja ;-)

Destino :-* pięknie piszesz. Mam nadzieje że spotkanie w Krakowie wyjdzie lepiej niż z Avita na Jasnej Przeprosnej ;-)

Cześć dziewczyny.
Nie udzielam się ostatnio,ale podczytuję. I jestem w "szoku". Jestem tutaj od paru lat,jak sinusoida...raz się udzielam, a potem milczę pół roku. Nigdy nie zdarzyło się,żebym nie dostała od Was dobrego słowa jak tego potrzebowałam, żebym nie dostała porady gdy o nią prosiłam.Nigdy nikt mnie nie zaatakował czy chciał przekrzyczeć. Wręcz przeciwnie, wiem gdzie uderzać jak męczy mnie dół. Ja nie wiem skąd ten pomysł-ogólnikowo-że na tym forum się nie wspieramy. Też uważam,że to nie hormony tylko charakterek.
Foudie trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam...i podczytuję:)

Jak mezowi opowiadam o co sa klotnie na forum, to tylko zawsze mowi jedno "Ale baby sa glupie"[emoji12]

Mala czarna, a na hormony bym tego nie zwalala[emoji6]to raczej baby tak sie tlumacza, ze przez hormony, a to charakterek[emoji6]

Ja tam wiem ze u mnie hormony nie sa winne. A jak wiem ze nie mam racji, to potrafie przeprosic i przyznac sie do bledu[emoji6]

Eee to mój charakter daje o sobie znać przed @, mam wtedy niski próg tolerancji [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny odkd odeszły te mdlisci przyszły mroczki przed ovzami podczas głodu ale takie mega kinkretne rozgwiazdy przed oczami aż mi słabo

Do góry