reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino jak mądrze piszesz, w wielu kwestiach zgadzam się z Tobą w 100%.
Mi też dużo pomogło to forum, aczkolwiek czasem jak czytam to się odechciewa ale cóż to tylko życie, każdy ma inne wartości, inne postrzeganie pewnych spraw stąd tyle czasem niezrozumienia i braku empatii...
Fondie Ja wiem, że z Twoim maleństwem będzie ok tak czuję, i 3mam kciukasy pomimo tego, że czasem świrujesz i drażnisz ja to rozumiem, po takich przejściach uważam że masz prawo.
Mi również Nafoczka dała dużo wsparcia, zawsze odpisze, pomoże, tak jak i Madzia. dziękuje

reklama
A ja Wam powiem, że zawsze gdzie są baby i szalejące hormony, to będą potyczki ;) wiem bo pracuję z 25. babami [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Jak mezowi opowiadam o co sa klotnie na forum, to tylko zawsze mowi jedno "Ale baby sa glupie"[emoji12]

Mala czarna, a na hormony bym tego nie zwalala[emoji6]to raczej baby tak sie tlumacza, ze przez hormony, a to charakterek[emoji6]

Ja tam wiem ze u mnie hormony nie sa winne. A jak wiem ze nie mam racji, to potrafie przeprosic i przyznac sie do bledu[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A idealem i wzorem do nasladowania jest tu chyba Nafoczka. Duzo sie udziela, a mimo to jeszcze sie z nikim nie sciela[emoji4]

Heh Nafoczka też mi coś :-p a myślałam że ja ;-)

Destino :-* pięknie piszesz. Mam nadzieje że spotkanie w Krakowie wyjdzie lepiej niż z Avita na Jasnej Przeprosnej ;-)

Cześć dziewczyny.
Nie udzielam się ostatnio,ale podczytuję. I jestem w "szoku". Jestem tutaj od paru lat,jak sinusoida...raz się udzielam, a potem milczę pół roku. Nigdy nie zdarzyło się,żebym nie dostała od Was dobrego słowa jak tego potrzebowałam, żebym nie dostała porady gdy o nią prosiłam.Nigdy nikt mnie nie zaatakował czy chciał przekrzyczeć. Wręcz przeciwnie, wiem gdzie uderzać jak męczy mnie dół. Ja nie wiem skąd ten pomysł-ogólnikowo-że na tym forum się nie wspieramy. Też uważam,że to nie hormony tylko charakterek.
Foudie trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam...i podczytuję:)

Jak mezowi opowiadam o co sa klotnie na forum, to tylko zawsze mowi jedno "Ale baby sa glupie"[emoji12]

Mala czarna, a na hormony bym tego nie zwalala[emoji6]to raczej baby tak sie tlumacza, ze przez hormony, a to charakterek[emoji6]

Ja tam wiem ze u mnie hormony nie sa winne. A jak wiem ze nie mam racji, to potrafie przeprosic i przyznac sie do bledu[emoji6]

Eee to mój charakter daje o sobie znać przed @, mam wtedy niski próg tolerancji [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny odkd odeszły te mdlisci przyszły mroczki przed ovzami podczas głodu ale takie mega kinkretne rozgwiazdy przed oczami aż mi słabo

Do góry