reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie bardzo Ci współczuję obaw!oby wszystko było dobrze,Myślałam że to forum wsparcia,że nie będzie tu krytyki ani wysmiewu z innych,kazda cierpi na swój sposób,każda radzi sobie z tym inaczej,ale widzę ze niektóre z Was zachowują się jak na bazarze,chca głośniej przekrzyczec,być mądrzejsze,ale tu nikt nie jest lepszy,i nikt nie jest gorszy,,Zastanawia mnie ze zadna nie wspomina Motylka,bo jak mloda to głupia,to nie warto jej poswiecic jednego posta,śledzę te posty i jest mi przykro,nieraz boje sie o coś zapytac,ze zostanę wysmiana,albo w ogole moj w pis przejdzie echem,bo macie wazniejsze sprawy do pisania,strasznie sobie dokuczacie,zamiast sie szczerze wspierac!

reklama
Bentula pełno.baba to zawsze tak jest:) ale odnośnie motylka to kurde napisała że idzie do buoenergoterapety co miałam na to napisać dla mnie to istne dziwadla a ona nowi że komusi tam pomógł. Więc nic nie odpisalam dla mnie wyslalabym ją do maliny i już ale wiem że nie każdy ma ochotę i chce sie szczepic no i kasy trza multum. A jak nie chce coś pisać aż tak na forum wysyłam private ktoś ci odpisze :) możesz do mnie pisać jak chcesz.

Przepraszam ze pytam,ale właśnie nie wiem co ztym privem,nie wiem jak to sie je,trochę jestem za murzynami,bez obrazy,napiszesz mi Fondie ;-)

A jesli chodzi o motylka to nie mialam namysli konkretnie Ciebie,bo nie pamietam kto pisał a kto nie,wszystko ogolnikowo,ja piszę tulko z komórki,wiec sie nie przejmuj,błędami tez,ja w ortografii prawie analfabetka jestem,dobrze ze komórka pokazuje poprawna pisownię,a wracajac do Twoich obaw,rozumiem,męża też,mój tak samo się zachowywał,bo ja straszna panikara jestem,ale najwaniejsza jest miłość!

reklama
Bentula to ogolnikowo moze o mnie chodzi to postaram Ci się wyjaśnić ;-). Chyba nie było osoby która by się z jej doświadczeń z poronieniami związanymi śmiała , czego o innych już tematach nie mogę powiedzieć. Płytala kogo polecamy i po jej doświadczeniach każdy proponowałby jej Malinę a nie energoterapeute. Pyta nie słucha odpowiedzi raczej ma swoją drogę. Jak wyskakuje ze swoimi " pomysłami " to nie chce się na to reagować.

Do góry