G
Gość
Gość
Kitki, wysle Ci priva. Bo mam pare pytan z tymi szczepieniami. A zaraz zrobi sie mega dyskusja jak tu zaczne pisac[emoji6]Fondie - przestan Ty juz czytac i sie dolowac!!! Zabierz core na spacer. Idz na zakupy. Odgon mysli. Przeciez nic zlego sie nie dzieje. A Ty sama sie nakrecasz. Wiem ze ciezko nie myslec ale siedzenie i wsluchiwanie sie w kazdy odruch ciala jest bez sensu. W kaftanie Cie wywioza. To ze za przeproszeniem nie rzygasz nie znaczy ze jest zle. Kazda ciaza inna. U to ze raz na takich lekach sie nie udalo nie znaczy ze za drugim razem nawet na takich samych tez bedzie zle. To tylko organizm.
Milego dnia dla Was wszystkich dzielne kobietki
Ps. Nafoczka Doris - cudnych macie synkow. Takie slodziaki do schrupania[emoji3]
Fondie - ja synka tez nie szczepie. W szpitalu batalie przeszlam ale na swoim postawilam. Ale tak jak mowisz szczepienia to temat rzeka ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow wiec niech kazdy robi jak uwaza bo przeciez kazda mama chce jak najlepiej dla swojego dziecka. Dlatego ja sie nie wdaje w dyskusje na ten temat bo pozniej sa niepotrzebne sprzeczki[emoji3]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom