reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie - przestan Ty juz czytac i sie dolowac!!! Zabierz core na spacer. Idz na zakupy. Odgon mysli. Przeciez nic zlego sie nie dzieje. A Ty sama sie nakrecasz. Wiem ze ciezko nie myslec ale siedzenie i wsluchiwanie sie w kazdy odruch ciala jest bez sensu. W kaftanie Cie wywioza. To ze za przeproszeniem nie rzygasz nie znaczy ze jest zle. Kazda ciaza inna. U to ze raz na takich lekach sie nie udalo nie znaczy ze za drugim razem nawet na takich samych tez bedzie zle. To tylko organizm.

Milego dnia dla Was wszystkich dzielne kobietki

Ps. Nafoczka Doris - cudnych macie synkow. Takie slodziaki do schrupania[emoji3]

Fondie - ja synka tez nie szczepie. W szpitalu batalie przeszlam ale na swoim postawilam. Ale tak jak mowisz szczepienia to temat rzeka ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow wiec niech kazdy robi jak uwaza bo przeciez kazda mama chce jak najlepiej dla swojego dziecka. Dlatego ja sie nie wdaje w dyskusje na ten temat bo pozniej sa niepotrzebne sprzeczki[emoji3]
Kitki, wysle Ci priva. Bo mam pare pytan z tymi szczepieniami. A zaraz zrobi sie mega dyskusja jak tu zaczne pisac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strawbelka forum to właśnie taka wymiana zdań.Ja lubię kiedy ludzie mają swoje zdanie i je głośno wyrażają. Ja z szczwpieniami jak i dzieci tak i dorosłych jestem tego zdania co ma być to będzie ;-).

Chyba się wtopilam z tym wyjazdem na Częstochowę. Muszę tej nocy wstać o 4 rano :-(

Coral dla Ciebie i innych
Kwas filiowy i witaminy z gr.B metylowe z iherb

Link do: Solgar, Folate As Metafolin, 800 mcg, 100 Tablets

Link do: Now Foods, Methyl B-12, 1,000 mcg, 100 Lozenges

Link do: Country Life, P-5-P (Pyridoxal 5' Phosphate), 50 mg, 100 Tablets

Sprawdzone wiekszosc dziewczyn z forum je zamawia.

Arluska powiedział ci ze 15mm przegrody a przy jakiej wielkości macicy ?? Ja miałam 3/4 nie w cm czy mm. Powiem Ci że może przeszkadzać przegroda a nie musi.Mój lekarz powiedział że wystarczy że jajeczko pójdzie na przegrodę lub druga stronę od ukrwienia i juz zarodeczek ma pod górkę i można ronic. Chcesz u ludwina usuwać?? To koszt 4tys. Tak mi mówił ja loszlam na NFZ do Rzeszowa.

Nafoczka dobrze że mamy forum nie?? I starsza doświadczona gwardię. ;-)

Coral witaj. Acard bierzemy cały czas w czasie okresu przestajemy choć niektóre nawet wtedy biorą.

Hej
Dziękuję bardzo
Zamówię i zacznę brać
A wiecie może ile przed ciążą je brać żeby nasycić organizm.
Femibion biorę cały czas ,acard też.
Chciałabym zacząć starania we wrześniu, raczej z zajściem nie mam problemów dwa razy za pierwszym razem. Ale problem z donoszeniem. Naczytałam się że dziecko moze się chore( z wadami cewy nerwowej z rozszczepem podniebienia itsd) urodzić bo przy mutacji nie wchłania się kwas foliowy.
Dziękuję za wszystkie info

reklama
Do góry