reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczynki,
Ja jeszcze o tym tsh. ft4 mam1,38 i nie zmieniło sië od ostatniego badania a tsh podskoczyło z 1,56 do 2,44. Normalne to jest??? i zarõwno malina jak i moja ginka od monitõw ;) mówią że takie tsh jest oki!!
a homocysteine w marcu miałam 7,30 a teraz 5,5 - dobrze że spada??? bo norma od 5-12!!

Jutro o 7 rano ruszm w trasę. Na JG mamy być ok. 13.00!!:)

Beata masz priva ;)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek ja jedną buteleczke chętnie kupię od Ciebie!
:)
Wróciłam już do domu. Nawet nogi oki;) wszystkie Wasze intencje zaniosłam dziewczynki i pomodliłam się za nas w wiadomej intencji. Ksiądz z mojej parafi jakby wiedział bo kilka razy modlił się "za rodziców którzy chcą mieć dziecko a z różnych przyczyn jest to trudne" - chyba mi siė oczy zaszkliły jak to mówił!!:(
Ciszę się że poszłam również dlatego że po 8 latach spotkałam się z moją koleżanką!!!I spotakłam jeszcze kilka osób których też dawno nie widziałam!!!
Tylko nie spotkałam się z naszą Beatką bo ona była też w Cz-wie ale nie na JG:( Ale pogadałyśmy sobie przez tel. Na początku próbowałyśmy się jakoś dogadać gdzie która jest, fajnie było!!
Beatko mam nadzieje że się kiedyś uda spotkać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry