reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczynki,
Ja jeszcze o tym tsh. ft4 mam1,38 i nie zmieniło sië od ostatniego badania a tsh podskoczyło z 1,56 do 2,44. Normalne to jest??? i zarõwno malina jak i moja ginka od monitõw ;) mówią że takie tsh jest oki!!
a homocysteine w marcu miałam 7,30 a teraz 5,5 - dobrze że spada??? bo norma od 5-12!!

Jutro o 7 rano ruszm w trasę. Na JG mamy być ok. 13.00!!:)

Beata masz priva ;)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek ja jedną buteleczke chętnie kupię od Ciebie!
:)
Wróciłam już do domu. Nawet nogi oki;) wszystkie Wasze intencje zaniosłam dziewczynki i pomodliłam się za nas w wiadomej intencji. Ksiądz z mojej parafi jakby wiedział bo kilka razy modlił się "za rodziców którzy chcą mieć dziecko a z różnych przyczyn jest to trudne" - chyba mi siė oczy zaszkliły jak to mówił!!:(
Ciszę się że poszłam również dlatego że po 8 latach spotkałam się z moją koleżanką!!!I spotakłam jeszcze kilka osób których też dawno nie widziałam!!!
Tylko nie spotkałam się z naszą Beatką bo ona była też w Cz-wie ale nie na JG:( Ale pogadałyśmy sobie przez tel. Na początku próbowałyśmy się jakoś dogadać gdzie która jest, fajnie było!!
Beatko mam nadzieje że się kiedyś uda spotkać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry