reklama
Cześć dziewczynki,
Ja jeszcze o tym tsh. ft4 mam1,38 i nie zmieniło sië od ostatniego badania a tsh podskoczyło z 1,56 do 2,44. Normalne to jest??? i zarõwno malina jak i moja ginka od monitõw mówią że takie tsh jest oki!!
a homocysteine w marcu miałam 7,30 a teraz 5,5 - dobrze że spada??? bo norma od 5-12!!
Jutro o 7 rano ruszm w trasę. Na JG mamy być ok. 13.00!!
Beata masz priva
Ja jeszcze o tym tsh. ft4 mam1,38 i nie zmieniło sië od ostatniego badania a tsh podskoczyło z 1,56 do 2,44. Normalne to jest??? i zarõwno malina jak i moja ginka od monitõw mówią że takie tsh jest oki!!
a homocysteine w marcu miałam 7,30 a teraz 5,5 - dobrze że spada??? bo norma od 5-12!!
Jutro o 7 rano ruszm w trasę. Na JG mamy być ok. 13.00!!
Beata masz priva
Ostatnia edycja:
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Avita homocysteine masz super. Mi tez tak spadła i dr stwierdził ze jak nic muszę zajść w ciaze
Dziewczyny mam do sprzedania wit b6 metylowana z iherba. 4 buteleczki po 100 szt (tabletki)
Dziewczyny mam do sprzedania wit b6 metylowana z iherba. 4 buteleczki po 100 szt (tabletki)
marzycielka81
Ide dzis na krzywa cukrowa. Mam podejrzenie cukrzycy:-( we wtorek diabetolog
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Dzień dobry
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Ja chętnie odkupię dwie sztuki [emoji6]Avita homocysteine masz super. Mi tez tak spadła i dr stwierdził ze jak nic muszę zajść w ciaze
Kwiatuszekk23
Czarna chętnie odsprzedam podaj mi swoje dane na priv
czarna_mala
Już piszę a Ty czemu już nie bierzesz?Czarna chętnie odsprzedam podaj mi swoje dane na priv
Kwiatuszekk23
A wiec zostały mi jeszcze 2 buteleczki wit b6 zapraszam
Kwiatuszek ja jedną buteleczke chętnie kupię od Ciebie!
Wróciłam już do domu. Nawet nogi oki wszystkie Wasze intencje zaniosłam dziewczynki i pomodliłam się za nas w wiadomej intencji. Ksiądz z mojej parafi jakby wiedział bo kilka razy modlił się "za rodziców którzy chcą mieć dziecko a z różnych przyczyn jest to trudne" - chyba mi siė oczy zaszkliły jak to mówił!!
Ciszę się że poszłam również dlatego że po 8 latach spotkałam się z moją koleżanką!!!I spotakłam jeszcze kilka osób których też dawno nie widziałam!!!
Tylko nie spotkałam się z naszą Beatką bo ona była też w Cz-wie ale nie na JG Ale pogadałyśmy sobie przez tel. Na początku próbowałyśmy się jakoś dogadać gdzie która jest, fajnie było!!
Beatko mam nadzieje że się kiedyś uda spotkać
Wróciłam już do domu. Nawet nogi oki wszystkie Wasze intencje zaniosłam dziewczynki i pomodliłam się za nas w wiadomej intencji. Ksiądz z mojej parafi jakby wiedział bo kilka razy modlił się "za rodziców którzy chcą mieć dziecko a z różnych przyczyn jest to trudne" - chyba mi siė oczy zaszkliły jak to mówił!!
Ciszę się że poszłam również dlatego że po 8 latach spotkałam się z moją koleżanką!!!I spotakłam jeszcze kilka osób których też dawno nie widziałam!!!
Tylko nie spotkałam się z naszą Beatką bo ona była też w Cz-wie ale nie na JG Ale pogadałyśmy sobie przez tel. Na początku próbowałyśmy się jakoś dogadać gdzie która jest, fajnie było!!
Beatko mam nadzieje że się kiedyś uda spotkać
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: