reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka podjelismy z mezem decyzje ze jednak zostajemy w domu ... niebedziemy ryzykowac ... a corka poszla na ugode wybierze sobie prezent i z tata do Aquaparku pojedzie.
A powiedz kierowac autem moge? Bo niedlugo moj maz wyjezdza i bede musiala sama jezdzic na wizyty ok. 100km w dwie strony...

reklama
Avita jaki mecz??na którym?? Juz wlaczam i szukam ,mam :-)
PS . daj mi to co obiecane pizzę chcę ;)

Co do fotek to się wypchajcie Nafoczka mi wyśle :-*

Avita w sobotę jesteś w Częstochowie na mszy?? Kotek też będę to zaniose swoja intencje. Dziewczyny nie proscie o swoje uszanujcie mmoją decyzję hehehe. Zarcik taki :-p. Pomodle się za tych którym obiecałam mimo braku zdjęć heh.
Sylwus zapomniałam o FB już się poprawiam buzka

Na jedynce Polaka-USA!!przegrywamy :(
Będę w sob. na mszy na jasnej górze tylko nie wiem o której!?
Napiszcie mi coś o mojej krzywej cukrowe, plis:)
Zapomniałam o tej pizzy Beata ale napisze po meczu! ;)

Edit: Beatka a Ty o której będziesz na JG??

Ostatnia edycja:
Dla Ciebie Beatka i dla wszyskich które chcą! ;)
Nie chce mi się pisać więc może tak!

Załączniki

• IMG_20160817_200112.jpg
    IMG_20160817_200112.jpg
    305 KB · Wyświetleń: 91
Dla Ciebie Beatka i dla wszyskich które chcą! ;)
Nie chce mi się pisać więc może tak!
Avita jak bedziesz robic nastepnym razem pizze, to jak bedziesz ja juz rozciagac, to podsyp blat czy stolnice kasza manna, nie maka.
A zamiast sera zoltego na spod ( na dos pomidorowy)daj mozarelle ta zolta tarta, na to skladniki jakie lubisz, a na gore mozarelle ta biala w kulce.

Wyjdzie jak z pizzeri[emoji6]

A...i najlepsza do pizzy maka tortowa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na jedynce Polaka-USA!!przegrywamy :(
Będę w sob. na mszy na jasnej górze tylko nie wiem o której!?
Napiszcie mi coś o mojej krzywej cukrowe, plis:)
Zapomniałam o tej pizzy Beata ale napisze po meczu! ;)

Edit: Beatka a Ty o której będziesz na JG??

Kochana moja, Tsh za wysokie na starania, ale znam ciąże i z wyższego tsh ;)
Krzywa cukrowa wydaje się być ok, a insulina na czczo też dobra bo poniżej 10 ;) a krzywej insulinowej nie robiłaś? Bo cukrowa może być ok, a insulinowa już niekoniecznie ;)
No i wg mnie pecherzyk masz już z deka przerośnięty, ale ja nie Gin i być może faktycznie pęknie, czego Ci oczywiście życzę z całego [emoji173]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

avita a insuline robilas czy tylko na czczo jaka masz po 1h i po2? nie wiesz?
ja dzis tyle drogi zrobilam do maliny:)
avita kochana prosze o moja intencje wiadomo jaka:)
odnosnie tsh jest za duza ale ie az taka wielka zeby nie moc wciaze zajsc musisz obnizyc ja tylko i juz

Beatka .
Ok dzięki .A paczuszkę ci wyślę tylko mi adres napisz smsem .

Avita .
Coś mi się niestety wydaje że Czarna ma rację i z takiego pęchola to ciąży nie będzie .Moja ginka tak mi powiedziała jak mój pęchol miał 28 mm.Ale ....oczywiście różne są przypadki i czytałam że i z dużych dziewczyny zachodziły
Poseksić się ,oczywiście nie zaszkodzi :yes:

reklama
Ehh to tsh skacze mi cały czas! A insuline zrobiłam tylko na czczo! Gapa jestem!! :(
Ten cykl pewnie też w plecy bo i to tsh i ten przerośniėty pëcherzyk! :( :(

Edit: susana masz racjë a do tego mam brzuch jak balon a seksić jużmi się nie chce i mojemu też chyba nie:(
Chyba sobie daje czas do końca roku a później odpuszczam tak myśle!

Do góry